fbpx


My week in pictures..!

Deze week heb ik me helemaal gericht op Lana Grossa wol. Een prachtig merk met fantastische garens :) Bovenstaande bollen ben ik momenteel tot iets moois aan het verwerken en het is zo heerlijk zacht!! De kleuren zijn ook nog eens geweldig en dat blauw is natuurlijk helemaal naar mijn hart. Ook heb ik heerlijk al mijn VT wonen magazines bijgelezen, heerlijk al die inspiratie opdoen. De “bloemen” in mijn kan vaas zijn momentele helemaal hip. Ik blijf ze wat bijzonder vinden maar het staat wel gaaf zo toch? En volgens mij gaan ze reuze lang mee ;) Wat is jullie favoriete magazine? Hierboven zie je nog wat van mijn projecten met Lana Grossa wol. Ik ben lekker bezig met verschillende garens en ben momenteel veel aan het breien. Heerlijk nu het weer kouder wordt buiten.! Binnenkort hoop ik de hele projecten te kunnen showen. Morgen organiseer ik een “haakfeestje”bij Knotten in Delft. Dit feestje staat helemaal in het teken van Lana Grossa en we mogen hun nieuwste garens testen. Deze middag is met een aantal andere hakende bloggers/Instagrammers. Ik heb er zo’n zin in!! Garens kun je nooit genoeg hebben toch ;) Hoe was jullie week? Had je misschien herfstvakantie? Of ook lekker druk bezig geweest? Fijne vrijdag! -X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Simone, Bij mijn Lyfkes

  |

  Wat een heerlijke garens lijken me dat!
  Ik heb al helemaal zin in morgen!!!!
  Liefs Simone

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!!! Tot morgen!!

   Reply

 • Avatar

  christa,mingle-mangle

  |

  nog gefeliciteerd met je trouwdag:D
  fijne dag morgen veel plezier,
  en een fijn weekend

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!!! Jullie ook een heel fijn weekend!! :)

   Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Zo leuk dat jedit weer organiseert! Heb er heel veel zin in. Tot straks! X

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Ik vind jouw kleurkeuze altijd zo mooi. En dan al die mooie tinten bij een witte muur en mooi hout. Ik krijg dat thuis niet voor elkaar, want hier is alles knal :-)
  Dan kom ik dus maar bij jou de ogen rust geven.
  Ik hou van knal, hoor, ik heb het immers ook zelf zo gemaakt, maar soms vind ik voor de afwisseling naar iets rustigs kijken ook heel fijn.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha, wat leuk om te horen!!! Dat ondanks je eigen smaak anders is, je heel blij wordt van mijn smaak! Echt zo leuk!! Fijn weekend! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Wat een prachtige kleuren kies je toch altijd uit! Zo fijn om te zien :)

  Reply

Laat een reactie achter