fbpx


September..!

Zo september is ook alweer voorbij gevlogen..! Het was een maand met lekker veel vakantie :) Ik heb er echt van genoten en ook heb ik heel veel kunnen haken en breien. Ik ontdekte nieuwe wol winkels, nieuwe garens en zette de eerste hand aan mijn nieuwe blogpagina..Zo spannend! Ik heb namelijk niet veel verstand van dat soort technische dingen en vind het veel leuker om gewoon te haken, maar gelukkig helpt iemand me erbij! En ik word er al helemaal blij van, hoe het eruit kom te zien. Daarover later meer!
 
Ook kikkerprins genoot met volle teugen van de zomer! Bovenstaande collage laat dat wel zien denk ik :) Ik ben benieuwd wat voor fratsen hij deze herfst allemaal zal uithalen. Ik hou jullie op de hoogte over zijn avonturen.
 
En dan de garens..! Ik denk dat ik nog nooit zoveel garens heb gezien, als in de afgelopen maand. Allemaal even mooi en fijn om mee te werken. Te moeilijk om te kiezen wat eerst te gebruiken…dus dan maar allemaal tegelijk. En daardoor heb ik nu 10 WIP’s liggen haha.
Nou ja, één ding weet ik zeker…ook in oktober zal ik me niet vervelen :) Hoe was jullie september?
Fijne donderdag en een mooie oktober maand gewenst!
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Hoe mijn oktober wordt weet ik nog niet (hihi, dat is toch je vraag), maar mijn september was okee. Helaas geen fijne vakantie zoals jij en zoals koning kikker. Op haakgebied was het top. En zo te zien was jouw maand meer dan top.

  Op naar een heerlijke creatieve oktobermaand, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahahah, dat zou idd heel raar zijn als je al wist hoe oktober was ;) hihi Dank voor het doorgeven! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Wendy's Mhaaksels

  |

  Wat een mooi maandverslag. En oh wat een leuke collage van kikker ❤️ Ik denk dat de sprookjes aangepast moeten worden! Droomkikker ipv prins :D
  Groetjes, Wendy

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Toch leuk altijd, die collages! Vooral die van de kikkerprinsesje tovert een lach op mijn gezicht. :)
  Mijn september was goed, veel gehaakt (zie google+) en ook de verjaardag van oa mijn man groots gevierd. Oktober begint voor mij ook goed: zojuist 2 gratis kaartjes voor KreaDoe gewonnen! :)

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Toch leuk altijd, die collages! Vooral die van de kikkerprinsesje tovert een lach op mijn gezicht. :)
  Mijn september was goed, veel gehaakt (zie google+) en ook de verjaardag van oa mijn man groots gevierd. Oktober begint voor mij ook goed: zojuist 2 gratis kaartjes voor KreaDoe gewonnen! :)

  Reply

 • Avatar

  Elisa M.

  |

  Ik word wel heel erg vrolijk van jouw foto's elke keer! Nu met zo'n overdosis foto's! Mijn vrijdag begint goed :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen!! Dank je wel Elisa, daar doe ik het voor :)

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Je maandverslag is heel mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wat een heerlijke foto's, in de fijne, vertrouwde kleurtjes en de kikkerprins die steeds gezellig voorbij komt. September was een fijne haakmaand, zo te zien. Ook ik heb niet stil gezeten. Met de herfst in aantocht komen er weer zo veel leuke ideetjes in mijn hoofd, om lekker te dragen of voor in huis.
  Fijne zondag!

  Reply

Laat een reactie achter