fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
1 oktober 2015

September..!

Zo september is ook alweer voorbij gevlogen..! Het was een maand met lekker veel vakantie :) Ik heb er echt van genoten en ook heb ik heel veel kunnen haken en breien.

Zo september is ook alweer voorbij gevlogen..! Het was een maand met lekker veel vakantie :) Ik heb er echt van genoten en ook heb ik heel veel kunnen haken en breien. Ik ontdekte nieuwe wol winkels, nieuwe garens en zette de eerste hand aan mijn nieuwe blogpagina..Zo spannend! Ik heb namelijk niet veel verstand van dat soort technische dingen en vind het veel leuker om gewoon te haken, maar gelukkig helpt iemand me erbij! En ik word er al helemaal blij van, hoe het eruit kom te zien. Daarover later meer!

 

Ook kikkerprins genoot met volle teugen van de zomer! Bovenstaande collage laat dat wel zien denk ik :) Ik ben benieuwd wat voor fratsen hij deze herfst allemaal zal uithalen. Ik hou jullie op de hoogte over zijn avonturen.

 

En dan de garens..! Ik denk dat ik nog nooit zoveel garens heb gezien, als in de afgelopen maand. Allemaal even mooi en fijn om mee te werken. Te moeilijk om te kiezen wat eerst te gebruiken…dus dan maar allemaal tegelijk. En daardoor heb ik nu 10 WIP’s liggen haha.
Nou ja, één ding weet ik zeker…ook in oktober zal ik me niet vervelen :) Hoe was jullie september?
Fijne donderdag en een mooie oktober maand gewenst!
X Lisanne

12 reacties op “September..!”

 1. Margaret schreef:

  Hoe mijn oktober wordt weet ik nog niet (hihi, dat is toch je vraag), maar mijn september was okee. Helaas geen fijne vakantie zoals jij en zoals koning kikker. Op haakgebied was het top. En zo te zien was jouw maand meer dan top.

  Op naar een heerlijke creatieve oktobermaand, Margaret

 2. Wat een mooi maandverslag. En oh wat een leuke collage van kikker ❤️ Ik denk dat de sprookjes aangepast moeten worden! Droomkikker ipv prins :D
  Groetjes, Wendy

 3. Toch leuk altijd, die collages! Vooral die van de kikkerprinsesje tovert een lach op mijn gezicht. :)
  Mijn september was goed, veel gehaakt (zie google+) en ook de verjaardag van oa mijn man groots gevierd. Oktober begint voor mij ook goed: zojuist 2 gratis kaartjes voor KreaDoe gewonnen! :)

 4. Toch leuk altijd, die collages! Vooral die van de kikkerprinsesje tovert een lach op mijn gezicht. :)
  Mijn september was goed, veel gehaakt (zie google+) en ook de verjaardag van oa mijn man groots gevierd. Oktober begint voor mij ook goed: zojuist 2 gratis kaartjes voor KreaDoe gewonnen! :)

 5. Huh, waarom worden mijn reacties toch in tweevoud geplaatst??

 6. Elisa M. schreef:

  Ik word wel heel erg vrolijk van jouw foto's elke keer! Nu met zo'n overdosis foto's! Mijn vrijdag begint goed :)

 7. zenuwpees schreef:

  Je maandverslag is heel mooi groetjes Marie-Claire

 8. Daphne schreef:

  Wat een heerlijke foto's, in de fijne, vertrouwde kleurtjes en de kikkerprins die steeds gezellig voorbij komt. September was een fijne haakmaand, zo te zien. Ook ik heb niet stil gezeten. Met de herfst in aantocht komen er weer zo veel leuke ideetjes in mijn hoofd, om lekker te dragen of voor in huis.
  Fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving