Nog niet zo lang geleden volgde ik een workshop dromenvanger maken en meteen had ik zin om nog een dromenvanger te maken. Dit x wilde ik hem haken i.p.v. knopen en ik wilde hem een hele stoere uitstraling geven…

Ik gebruikte het haakpatroon uit het boek Kant haken. Allereerst heb ik het kleedje (patroon uit het boek) gehaakt. Hiervoor gebruikte ik zwart katoen en haaknaald 3,5 mm.

Daarna heb ik het kleedje met vasten in de ring gehaakt. Zo zit hij meteen strak vast in de ring en krijg je een mooi effect.

Ik vind hem ontzettend stoer geworden en ben erg blij met resultaat. De metalen ring kocht ik eerder bij Pipoos, ze hebben ze in meerdere maten. Door er touw en zwarte Zpagetti slierten ;) aan te hangen word hij nog stoerder. Ik ben helemaal tevreden! Heb jij al eens een dromenvanger gemaakt?

Owja nog 1 ding, wil je me graag blijven volgen ook hier op de nieuwe draad en praat… site. Klik dan HIER om je opnieuw aan te melden via Bloglovin. Fijne zaterdag!

Liefs Lisanne

8 reacties op “Stoere dromenvanger haken..!”

  1. Sigrid schreef:

    Hey wat knap! Zwart kan echt een leuk effect hebben!
    Mooie fazantenveren ook :-)
    PS: Ik vind je nieuwe website heel tof!
    Fijn weekend, Sigrid

  2. Annemarie schreef:

    Hoi Lisanne, wat ziet je nieuwe website er supergaaf uit! Echt iets om trots op te zijn. Je dromenvanger ziet er ook heel tof uit zeg. Zwart is echt een hele gave kleur, ik zou het ook eens moeten proberen. Een heel fijn weekend gewenst!
    Groetjes, Annemarie

  3. Margaret schreef:

    Prachtige dromenvanger, prachtige website. Mag ik toch even een probleempje met je delen. Misschien weet jij er een oplossing voor. Ik volgde jouw blog trouw en met veel plezier. Via Google Friends. Jouw berichtjes kwamen altijd mooi zichtbaar in mijn blogger leeslijst. Helaas zie ik na jouw eerste berichtje op jouw nieuwe website niets meer verschijnen. Weet jij misschien hoe ik jouw berichtjes in mijn leeslijst toch weer zichtbaar kan krijgen?

    Groetjes, Margaret

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi Margaret, je kunt me volgen via Bloglovin. Meteen veel gebruiksvriendelijker :) En ik denk dat je me ook op blogger nog steeds kan toevoegen met de nieuwe site. Maar google friends niet idd. Sorry!

  4. Martine schreef:

    Wow, wat een stoere dromenvanger! Alweer een idee voor mijn to-do lijstje.
    Je nieuwe website is prachtig geworden!!
    Fijn weekend, groetjes, Martine

  5. heidi schreef:

    Ik had niet gedacht dat ik ook zwart zo gaaf zou vinden! Strak zeg!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving