fbpx


This week..!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14501455/?claim=am5mmqqbayg”>Follow my blog with Bloglovin</a> Zo de week is weer voorbij en wat een week..! Oktober is officieel mijn drukste maand van het jaar en deze week was ook een pittige :) Natuurlijk de lancering van de nieuwe draad en praat…website. Dat was zo spannend!! Nog iets anders spannends was dat ik mezelf in een heel leuk haak tijdschrift tegen kwam. Zo grappig en gek om jezelf er in te zien, maar natuurlijk ook super leuk! Ik heb het over het laatste nieuwe nummer van Simply haken, hebben jullie hem al in huis. Er staat weer veel moois in deze x. Ik ben ook nog met 100 verschillende projecten bezig haha, gelukkig kan ik alles in 1 grote mand kwijt. Anders zou het hier echt een zooitje worden. En dit is ook nog eens een heel leuk gezicht! Begon ik aan een nieuwe kikkerprins… En scoorde ik het ultieme nieuwe goudgaren..! Het is echt prachtig. Je vind het HIER. Zo nu op naar het weekend! Hoe was jullie week? Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Studio Leinz

  |

  Hey Lisanne,

  Dat klinkt als een topweek! Mijn week was best hectisch, dus blij als ik vanmiddag vakantie heb, haha! De SH heb ik nog niet in huis, die ga ik volgende week weer halen :)

  Fijn weekend! xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha…wel een week waardoor ik nu eigenlijk alleen maar wil slapen hihi. Geniet van je vakantie! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Mijn week was vooral heel hectisch en zal dat volgende week ook nog zijn, maar daarna mag ik samen met onze lieve dochter genieten van een weekje herfstvakantie. Dus dat wordt gezellig shoppen en bakken en freubelen. Onze dochter houdt ontzettend van schilderen en ik kan me weergaan uitleven op nieuwe haakprojecten.
  Geniet lekker van je weekend!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Nelleke

   |

   Hallo Lisanne,
   Ik ben een trouwe volger van je blog alleen mijzelf nog nooit bij je bekend gemaakt :-(
   Ik wil je feliciteren met je nieuwe website. Hij is prachtig geworden en blijf je zeker met plezier volgen!
   fijn weekend!!
   groetjes,
   Nelleke

   Reply

   • Avatar

    Lisanne Multem

    |

    Hi Nelleke, wat leuk om te horen!! Op naar nog vele gezellige blogs! En super leuk dat je nu een reactie plaatst! :) Liefs Lisanne

    Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oeh wat klinkt dat heerlijk!! Nog even volhouden en dan heerlijk genieten! Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter