fbpx


All you need is green..! (+ uitslag give-away!!)


GROEN..!! Daar word ik gelukkig van. Intens gelukkig van zelfs hihi. Ik gebruik nooit zo heel veel kleur maar de kleur die ik met liefde gebruik is groen. Natuurlijk ben ik ook erg fan van lichtblauw, okergoud en nog wel het meest van wit!

Maar groen is ook echt een topper. Er zijn zoveel verschillende tinten in, mintgroen vind ik bijvoorbeeld erg mooi voor in het voorjaar en in de zomer. En deze tijd van het jaar, vind ik dat diepe smaragdgroen prachtig! En ook dat kan weer heel goed in combinatie met okergoud.

Mijn beste vriendin N. vindt groen vreselijk haha maar ik ben er weg van. Zo heeft ieder zijn eigen ding en dat vind ik zo leuk! ik kan ook heel erg geïnspireerd raken door kleurgebruik van anderen.  Maar ik probeer wel altijd bij mijn eigen smaak te blijven.

Uitproberen met kleur is ook zo leuk om te doen. Dat deed ik laatst met de zwart/wit combinatie, een trend die momenteel erg in is. Klik hier als je dat bericht gemist hebt.

Welke kleurtrend vind jij momenteel erg inspirerend? Ik ben heel nieuwsgierig :)

Owja en dan nog iets heel belangrijks…de winnaar van de verrassings-garenbox!! Wat ongelofelijk veel toffe reacties. Echt bizar veel en allemaal even leuk! Gelukkig heb ik nog heel veel meer give-aways in petto de komende tijd. Maar dan nu…de winnares van deze heerlijke doos gevuld met wolletjes is:

ESTER

| | BewerkenHoi Lisanne, Daar word je zeker blij van! Geweldig die verschillende bollen wol! Mijn handen jeuken al! ;-) Liefs, Ester

Gefeliciteerd Ester..! De verrassingsdoos komt jouw kant op! Mail me je adres en je kunt de komende tijd verschillende garens testen. Heel veel plezier er alvast mee.

Fijne dinsdag allemaal!
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Inge

  |

  Groen is voor mij altijd de kleur van de lente.
  Enne, gefeliciteerd Esther!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik ben niet zo van het groen, maar vond de sjaal die je pas gemaakt had wel super mooi! Juist in die tinten groen.
  Ik ben zelf momenteel van de pastelkleuren en ben zo voor en na bezig om wat accessoires in huis aan te passen. In het voorjaar moet de woonkamer er aan geloven en gaat er ook een mooi pasteltintje op de grote lange muur in onze kamer komen….

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Hoi Lisanne,

  Wat ontzettend gaaf dat ik jouw mooie Give Away heb gewonnen! Ben er super blij mee!!! ?
  Ik ga je mailen!

  Liefs, Ester

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Ik blijf toch echt fan van de blauwen. Maar ook wit vind ik mooi!
  Op dit moment heb ik een lichte voorkeur voor naturellen.
  Ligt een beetje aan mijn bui en het seizoen!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Gefeliciteerd Esther!
  Zijn de groene kikkers eetbaar?? :-)))
  Ik vind (vooral het uitgesproken) groen ook prachtig!

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Mintgroen! Die behoort zeker tot mijn favorieten. Maar ook de blauwtinten blijven altijd erg mooi!
  Liefs Lisa

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Door jou ben ik combinaties van groen heel erg mooi gaan vinden. Soms zie je zelf even niet dat een kleur echt heel mooi kan zijn. Ik kies vaak allerlei kleuren door elkaar, maar langzamerhand begint basic ook bij mij een beetje meer de overhand te krijgen.
  Maar hoe dan ook: groen is cool! Dat komt trouwens ook door Kikkerprins, de groene trendsetter. :-)

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Groen is ook niet mijn kleur! Maar je hebt er weer wat moois van gemaakt, inclusief kikker prins.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter