fbpx


Breien met Zpagetti..! (+ uitslag give-away Wolplanner)

Allereerst wil ik de drie winnaars van de super toffe Knotten Wolplanners bekend maken..! Wat een boel leuke reacties weer, kon ik maar 80 planners weggeven hihi. Maar dat gaat helaas niet, dus hier komen ze: Barbara, Herma en Jeanette Renting jullie hebben een planner gewonnen!! Van harte gefeliciteerd, mail me je adres en de planner komt z.s.m. jullie kant op! Zeer binnenkort vind je hier weer een toffe give-away en kun je een heel leuk boek winnen…
Verder ben ik dus aan het breien geslagen met Zpagetti garen. In het zwart en ik wil er graag een kussen van maken. Ik heb echter maar 1 bol kunnen vinden dus ga nog even bedenken hoe ik de andere helft ga maken! Hihi maar dat komt vast goed.
Ik vind het zo fijn om in deze tijd van het jaar, nu het ook echt wat frisser wordt buiten te breien. Ik haak ook nog super veel, maar in de zomer brei ik eigenlijk niet en nu vind ik het zo leuk om die twee hobby’s weer te combineren. Owja, en ik heb sinds het weekend een nieuwe naaimachine :) die zal ik jullie snel showen, daar wil ik nu ook weer dolgraag mee aan de slag!
Wat staat er bij jullie nu op de pennen?
Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Oh, wat LEUK. Dank je wel. En de anderen ook gefeliciteerd.
  Ga je mailen hoor.
  Fijne dinsdag gewenst.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!! Hij is naar je onderweg! Veel plezier ermee :)

   Reply

 • Avatar

  Little Train

  |

  Ha ha, ik las eerst dat je het leuk vindt, nu het weer frisser wordt, buiten te breien…? Mooi, dat zpaghetti breiwerk! Vind je een achterkant van zwart met witte stof niet leuk?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha ja ik snap het , vergeten :) Ik pas het meteen even aan. Buiten breien in de winter is namelijk niks voor mij hhahahaa

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Gefeliciteerd met de prijs dames! Het is jullie van harte gegund.
  Ben benieuwd naar je nieuwe naaimachine Lisanne, hihi en wat het breien betreft:
  daar kan ik helemaal niets van.
  Ik ben momenteel kerstboompjes aan het haken voor in mijn lantaarns die voor de raam staan.
  Daar komen dan porseleinen huisjes bij, die ik eigenlijk ook nog een beetje wil omhaken met wit en goud, maar hoe ik dat precies ga doen, weet ik nog niet. Gelukkig heb ik nog even de tijd ;)

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf kerstboompjes haken, dat deed ik vorig jaar ook. Blijven zo leuk!! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Ha Lisanne, leuk dat zwarte kussenonderdeel. Ik zou er met een gezellig stofje een vrolijke achterkant aan maken. En wat ik op de pennen heb staan? Ik ben bezig met een kindervestje. En in dan in mijn favoriete kleur aquablauw. Groetjes, Ankie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!! Ben benieuwd!

   Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Van harte proficiat aan de winnaars ik ben benieuwd naar je kussen groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter