fbpx


DIY hertenhaakjes..!

Ik ben dol op hertjes, maar dat wisten jullie al hihi. En dat weten de mensen in mijn omgeving ook! Dus toen mijn lieve buurvrouwvriendin deze hertenhaakjes bij de Action zag liggen, nam ze de haakjes voor me mee. Ik vond de vorm meteen helemaal te gek, alleen dat zilver, daar was ik niet helemaal wild van. Ik ben namelijk meer van het goud, maar ik zag wel meteen kansen met deze dottige haakjes. Het was een goede reden om mijn verfspuitbussen weer eens uit de schuur te halen. En dat werkt als een trein, ik spoot ze lichtblauw en nu zijn ze helemaal de BOM! Ze passen nu perfect bij mijn thuis. Je kunt op deze manier dus van alles naar je eigen smaak maken. Ik gebruikte ook hier weer de Edding spuitbus en na 2 laagjes waren ze helemaal mooi egaal lichtblauw.

Ik zou zeggen, leef je ook eens uit met een verfspuitbus :)
Fijne maandag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Natasja

  |

  wat een leuk idee….. ik moet straks nog even naar de action ga meteen eens kijken of ze er nog zijn…….

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk!!

   Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een ontzettend leuke hertenhaakjes. Ik ga ze meteen opschrijven want het is echt een leuk cadeau voor mijn broer, want die is namelijk ook dol op herten. Fijne maandag :-).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat leuk! Ga je ze ook spuiten? Of laat je ze zilver :)

   Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Heel leuk! Toevallig vandaag bij de Action geweest, dan maar onthouden voor een volgende keer.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ah jammer! Ja hopen dat ze er dan nog zijn :)

   Reply

 • Avatar

  majella

  |

  Lang leve de action… heel mooi gerestyled

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!!

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Lang leve de spuitverf!
  SUPER LEUK geworden.
  Wat een héérlijk, fris, blauw kleurtje ☺.

  Fijne dag.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Whaaa..gaaf zeg…
  x Chris

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, ik ben er ook erg blij mee :)

   Reply

Laat een reactie achter