9 november 2015

DIY servies spuiten..!

Vandaag weer een leuke DIY hier op draad en praat… Ik ben nogal fan van de verfspuitbus, maar dat wisten jullie al. Ik heb denk ik al wel 50 animal jars gemaakt. Maar nu heb ik weer iets nieuws geprobeerd. Namelijk servies spuiten!
Ik kocht wat kopjes bij de kringloop, wel met een leuke Engelse vorm en die heb ik met de Edding matte spuitbus gespoten. Het is nog niet zo makkelijk als een animal jar, maar wel net zo leuk! 
Ook de schoteltjes moesten eraan geloven en werden mooi mat gespoten. Ik vind het echt te gaaf geworden en zou zo eigenlijk wel een heel servies willen hihi. 
Maar ik denk dat dat wat teveel spuitbussen gaat kosten. Ben nog wel op zoek naar een leuke etagère die ik ook onder handen kan nemen.  

De zoete pastelkleurtjes maken het helemaal gaaf en ik ben dol op de matte uitstraling. Owja, nog een tip: het is wel fijn als het buiten droog is want ik spuit alles buiten. Dan weet ik zeker dat mijn interieur er niet onder komt en ik vind het ook niet zo lekker ruiken :) Maar buiten kan ik me helemaal uitleven!


De spuitbussen van Edding kocht ik bij Pipoos en ze zijn daar in vele mooie pastelkleuren te krijgen. Mocht je ook servies gaan spuiten…dan hou ik me aanbevolen voor een foto!!
Fijne maandag!
Liefs Lisanne

19 reacties op “DIY servies spuiten..!”

  1. de DIY Diva schreef:

    Wat een ontzettend mooi resultaat! Dat zou ik ook weleens willen proberen. Tot nu toe heb ik een enkele animal jar gemaakt, en wat ik ook leuk vond: eerst met een lijmpistool tekst op een pot schrijven en dan spuiten. Ik gebruikte de verfspuiten van de Action, maar dan moet je wel oppassen voor druppels….

    • Lisanne Multem schreef:

      Blijft dat zitten met een lijmpistool? Ik gebruik seconde lijm. En idd de metallic zijn ook top van de Action. Die druipen ook niet :)

  2. Lotte schreef:

    Wat een onwijs leuk idee! Het resultaat is echt super!! Ik kan me voorstellen dat een compleet servies echt helemaal geweldig zou zijn. Liefs, Lotte

  3. Kelly schreef:

    Hey Lisanne! Weer een gaaf resultaat! Waarom maak je niet zelf een etagiere met oude Engelse kopjes en borden? Past goed bij elkaar en je kunt hem zo groot (of zo klein) maken als je zelf wilt

  4. Astrid schreef:

    Super leuk eindresultaat! Heb deze spuitbussen al een paar keer voorbij zien komen bij de Pipoos (de verpakking alleen is al heel mooi), maar had tot op heden geen idee wat ik ermee moest doen. Nu genoeg inspiratie :)

  5. Caroline schreef:

    WOWWWW……….Gaaf zeg!
    Dat ga ik onthouden ☺.

    Fijne dag.

    Lieve groet, Caroline.

  6. Margriet schreef:

    Wat mooi! Blijft dat wel zitten als je de kopjes wast?

  7. Lisa schreef:

    Dat is een leuk idee! Dat ga ik zeker onthouden. Bedankt voor de inspiratie.

    Liefs Lisa

  8. eliane schreef:

    Wat ontzettend leuk !
    Je kunt natuurlijk ook een etagère maken van oud servies en dan spuiten….. of eerst spuiten en dan lijmen. Ik weet niet of de lijm en verf bijelkaar passen…:)

    Groetjes ,
    Eliane

  9. Tertia schreef:

    Super leuk idee zeg. Ik vind het wel jammer dat je ons niet het kopje laat zien hoe deze er eerst heeft uitgezien. Juist leuk om het verschil te kunnen zien. Waar haal jij je spuitbussen. Ga jij voor de goedkope bussen vd action of besteed je liever iets meer uit aan een betere kwaliteit lak??

  10. Verie schreef:

    Wat een leuk idee! Dit ga ik zeker onthouden.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  11. Judith schreef:

    Hoi!
    Gebruik je het gespoten servies ook echt? Ik zou heel graag een servies spuiten, maar weet niet zeker of ik met de spuitbussen van Edding ook de binnenkant van servies mag schilderen. Is dat volgens jou ok, of zou dat toch giftig zijn? En kun je ondertussen zeggen of je vaatwasser het geschilderd servies intact houdt?

    Bedankt!
    Judith

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi Judith, ik gebruik het enkel voor foto’s en in styling, niet om van te eten inderdaad en ook niet in de vaatwasser. Geen idee of dat wel kan. Heb ik nog nooit geprobeerd. De spuitlaag zit er nog steeds prachtig op, maar ik denk dat Edding je wel antwoord kan geven op je vraag of het wel kan en of het niet giftig is. Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving