17 november 2015

Give-away..! WOLPLANNER

Kennen jullie de wolplanner al? Deze jaarplanner van Knotten in Delft, staat vol met leuke patronen en foto’s. Dit jaar staat draad en praat… er ook in! En dat vind ik behoorlijk cool :)

Zoals je hierboven ziet is Flos de vos achtergrond voor notities, zo schattig! En ook staan de bosdieren er in :)

En zelfs één van mijn patronen! Ik vind het een super toffe planner geworden, er staan nog veel meer mooie haak en brei patroontjes in. En je kunt hem tegelijkertijd als agenda gebruiken.

En het leukste nieuws van vandaag is…dat ik maar liefst 3 van deze toffe planners mag weggeven..! Wil jij ook een wolplanner? Laat dan een reactie achter bij dit bericht en laat me weten wat jij allemaal gaat bijhouden in deze planner.

Wie weet hoor je volgende week dinsdag, dat je er één hebt gewonnen!



Happy dinsdag,


Liefs Lisanne

80 reacties op “Give-away..! WOLPLANNER”

  1. Lindsy schreef:

    Ooooooo dit wil ik wel graag winnen dan kan ik eindelijk mijn rondslingerende notities en patroontjes mooi in dit boek schrijven ?

  2. Miranda schreef:

    Ik zou graag een kansje maken voor deze mooie planner. Niet voor mezelf, maar voor een lieve vriendin, die altijd voor mij aan het haken slaat als ik weer iets leuks heb gezien. Deze planner zou wel een hele gave verrassing zijn om haar te bedanken! Dus fingers crossed…

  3. Madhurya schreef:

    Dat lijkt me nou eens een leuk idee om alles wat ik haak daarin op te schrijven. En hem later terug te kunnen kijken om te zien wat ik dit jaar allemaal heb gehaakt. Dus ik waag een kansje.
    Groetjes Madhurya

  4. Tamara schreef:

    Wat super leuk! Heel graag zou ik kans maken een wolplanner te winnen, om al mijn haak/fröbelavondjes met vriendinnen in te noteren!
    Liefs, Tamara

  5. Jeanette Renting schreef:

    Alles wat ik maak zou ik bijhouden. En de markten en fairs waar ik sta met mijn spullen. Dat is nog eens een toepasselijke agenda dan.
    Leuk dat je ze weg mag geven. Dank je wel.

  6. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een super leuke give-away. Ik zou in de wolplanner graag alles willen schrijven wat ik maak en een planning willen maken voor mijn blog, zodat ik mijn tijd beter in kan plannen en meer tijd over heb om te bloggen :-). Dat zou ik heel graag willen en in zo’n mooie agenda willen zetten. Daarom zou ik graag willen winnen :-). Fijne dinsdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  7. Ellen schreef:

    Ja de planner wil heel graag winnen. Om patronen in op te schrijven en bij te houden waar ik ben gebleven met een patroon. Zou zoveel rotzooi schelen. Schrijf nu alles op losse papiertjes.

  8. Lisa schreef:

    Wat gaaf! Die wil ik heel graag winnen! Nergens meer rondslingerende notities, geen haakgerelateerde reminders voor m’n beginnende webshop/blog meer in m’n werkagenda. Wel zo overzichtelijk en fijn!
    Liefs Lisa

  9. Babs Hulskramer schreef:

    Ik zo graag de wolplanner na Knotten willen winnen. Vooral om mijn Ufo’s goed bij te kunnen houden. Als ik een project na een tijdje weer oppak weet ik vaak niet meer waar ik gebleven ben of hoe de steek ook alweer ging. Dus de planner zou heel handig zijn.

  10. Agnes Rozendal schreef:

    Dit zou ik graag willen winnen. Geen rondslingerende papiertjes, lekker de dingen plannen en ook nog leuke ideeen op doen. Lijkt me helemaal geweldig.

  11. marieke schreef:

    Leuk & heel origineel! Ik maak graag een kansje..

  12. Judith schreef:

    Ik zie nu al uit naar 2016 met deze leuke wolplanner!
    Graag doe ik mee.
    Groet Judith

  13. Barbara schreef:

    Wat een leuke planner, ik wist niet dat dat bestaat! Lijkt me heerlijk om alle notities over mijn haakprojecten in op te schrijven, hoef ik het niet meer allemaal te onthouden ( want dat lukt natuurlijk nooit…) Dus ik doe graag mee met de winactie. Fijne dag, groeten, Barbara

  14. Margreet schreef:

    Superleuke planner! Wat ga ik erin bijhouden? Mijn dagelijks leven vol afspraken en als ik er dan in kijk, word ik ongetwijfeld heel blij van al die leuke plaatjes en patronen!

  15. Margaret schreef:

    Bij het lezen van de titel dacht ik: Hè, wolplanner, wat is dat voor iets? Een of ander handig apparaatje? Ik moest even giechelen toen ik je berichtje las. Hoe een titel een mens op het verkeerde been kan zetten.
    Gaaf dat jij een bijdrage hebt mogen geven voor deze wolplanner. Ik moet bekennen: dingen goed plannen is niet mijn sterkste kant. Zou dat met deze gave wolplanner beter lukken?

    Groetjes, Margaret

  16. Anita schreef:

    Wat ik erin zou zetten? ALLES :-) waar ik me bezig ben, met welk garen, welke haaknaald en/of breinaald daarbij hoort. Wat ik nog wil maken, mijn to-do lijstje voor haak werkjes, moodboard foto’s voor inspiratie. Welke blogs en vlogs de moeite waard zijn om te volgen. Wat nog te doen in huis aan decoreren. Is mijn lijstje al lang genoeg ;-) maar wat ik vooral leuk vind zijn de patroontjes in de kalender. Daar gaat het natuurlijk ook om haha.
    Met andere woorden ik weet wel wat te doen met deze leuke inspirerende kalender als crochet addict.

  17. Marieke Feller schreef:

    Ik zou hier al mijn projectjes inzetten en mn 1001 ideeën die nu op losse papiertjes rond dwarrelen

  18. marlize van kats schreef:

    kom maar op :).
    Ik haak nu ongeveer een jaar en het is zo verslavend dat ik in 2016 genoeg ideeën heb om in te plannen.
    Leuk

  19. Babbe schreef:

    Wat gaaf dat je in de planner staat! Gefeliciteerd!
    Ik waag graag een kansje, bij deze!
    Ik zou de planner kunnen gebruiken voor het maken van een soort van overzicht of planning voor mijn blog. Wie weet….schept het orde. ;-)

  20. annerieke schreef:

    Leuk zeg!! Handig voor de afspraken met mn tuttenbollenclub en voor alle andere dingen die met mn favoriete bezigheid “haken” te maken hebben.

  21. Connie schreef:

    Gefeliciteerd! Wat leuk dat ook van jou afbeeldingen er in staan!
    Als ik zou winnen…. Ga ik als eerste de patroontjes haken, en verder zal ik zeker mijn zwangerschap erin bijhouden…. Oeps… dit is nog een geheimpje! Dan hoop ik dat ik niet zoveel ga vergeten…. lastig kwaaltje! Groetjes Connie

  22. 'm(i)e' schreef:

    Ja ! tof ! En het eerste dat ik er in zet zijn verlofdagen ( waarop ik creatief kan bezig zijn, zeer belangrijk dus ! ) en verjaardagen ( voor de feestjes ! )

  23. Marije schreef:

    Ik zou het dolgraag willen om al mijn haakprojecten een beetje te plannen en te structureren. Ik werk aan vijf dekens tegelijkertijd en overal door het huis zweven armpjes en beentjes van amigurumi’s die nog af moeten, kortom chaos. Zo’n planner zou het voor mij heerlijk overzichtelijk maken zodat ik misschien eens iets af krijg. ;)

  24. Josine schreef:

    Dat is een gave agenda/planner! Ik zou er super graag een willen winnen. Ik heb het plan opgevat om het komend jaar voor alle seizoenen en feestdagen iets te haken dus dan kan ik in de planner mooi mijn projecten inplannen. En kijken of er nog ruimte overblijft voor andere projecten op mijn verlanglijstje.

  25. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne,

    Het lijkt me ontzettend leuk om de wolplanner te winnen. Hier kan ik mijn freubel avonden in bijhouden en misschien eens wat haakideeën uitwerken… Ik heb vanalles in mijn hoofd, maar moet het eens uit gaan werken op papier, haha. Oh ja, en de leuke haak workshops en beurzen zouden natuurlijk ook in deze planner komen te staan.

    Groetjes, Shirley :)

  26. Inie schreef:

    zooooooooooooooooooo leuk! zou heel graag deze winnen om alle afspraken van ons gezinnetje in te bewaren :) en het leuke is dan nog dat je onderweg een patroontje hebt tegen de verveling :D en tegenwoordig kan je overal wol en naald vinden ;) hihi

  27. Marieke B schreef:

    Wat gaaf! Deze zou ik graag willen winnen! Kan ik al mijn haakideeën in kwijt en al mijn andere projecten die nu in mijn hoofd zitten ;)

  28. margreet schreef:

    Hoi lisanne, dat zou wel een leuk verjaardagscadeau zijn. ( ben vandaag jarig hoera hoera). Veel liefs en groetjes,
    Margreet

  29. Caroline schreef:

    Dat is toch een droom die uitkomt ☺??
    Een jaarplanner met foto’s van jouw creaties en jouw eigen patronen ☺??
    SUPER! Gefeliciteerd hoor!

    Doe graag mee……..erg leuk!

    Fijne dag.

    Lieve groet, Caroline.

  30. Mirte Mesman schreef:

    Gewoon graag willen winnen omdat ik toch al elke dag met wol bezig ben en heel graag jouw ster wil maken :-)

  31. Marlies schreef:

    Hoi. Wat een leuke kalender. Sinds ik instagram heb ben ik door mensen als jij weer enthousiast aan het haken en breien. Super leuk om te doen en zeker nu ik merk dat ik het zelfs na velen jaren niet verleerd ben. Maar nw inspiratie is bij mij altijd welkom! Succes verder en hoop nog lang van je blog en instagram te genieten. Groetjes Marlies

  32. Nienke schreef:

    Ooh die zou ik graag winnen zodat ik alle dingetjes die ik zie en vind op kan schrijven, nu liggen er overal en nergens briefjes met inspiratie en als ik denk; ja dat was een leuk idee!, is het briefje zoek haha..
    Groetjes Nienke

  33. Simone Groot Jebbink schreef:

    Ik zou alle afspraken heel precies bijhouden, zodat ik in 1x en vooraf al kan zien waar haaktijd is!!! :) En hoe heerlijk om zelfs bij gewone afpraken (stiekem) bezig te kunnen zijn met haken <3

  34. tessa verscheure schreef:

    wat een leuke give-away, ik zou graag een kansje wagen, zo kan ik volgend jaar al mijn projectjes netjes bijhouden… ik kijk er al naar uit??

  35. Annemarie schreef:

    Wat leuk! Zo ik graag willen winnen. Voor al mn ideeën :-)

  36. eliane schreef:

    wat een goed idee , eindelijk eens iets waarin ik van alles kan plannen en mijn creatieve chaosbrein kan stroomlijnen/ alle ideeën kan opschrijven, plakken etc …………………………..het wordt voor mij een bronnenboek , wat ik later kan doorgeven aan mijn dochter , hopelijk………:)

  37. Patricia Caminada (Borg Queen) schreef:

    Hoi Lisanne,

    Dat zou een handig iets zijn voor mijn vergeetachtige hoofd. Dan kan ik opschrijven wat ik zojuist gedaan heb en waar ik ben gebleven. Want losse notities weet ik vaak niet meer te vinden.Ja ,ik weet het: Ben een zeef en een slons :)

  38. antje schreef:

    Wat een leuke agenda, zou ik graag willen winnen

  39. Nicole schreef:

    Ohh wat mooi en ideaal, kan ik alle notities op briefjes en in mn telefoon op één plek bewaren. Ik ben vast niet de enige die niet aan een ding tegelijk werkt hihi.

  40. de pauw leen schreef:

    Ik zou deze kalender heel graag winnen, dan zou ik mijn ideeën die ik tegenkom op instagram en pinterest plannen in de toekomst, zo vergeet ik ze niet!

  41. Marjoleine Zijlstra schreef:

    Oohh super gaaf zeg!! Die zou ik best kunnen gebruiken voor al mn ufo projecten en om dan ook alles bij elkaar te kunnen zetten qua draad soorten en naald diktes !! Ik ga duimen!!!

  42. Judith H schreef:

    Wat zal ik bijhouden? Tja veeeel. Mijn projecten, to do lijstjes, mijn voorraad natuurlijk en wat ik het jaar allemaal gemaakt heb. Vooral dat laatste is leuk om aan het einde van het jaar nog eens door te nemen; heerlijk!

  43. Janinke schreef:

    JA!!! Eindelijk al mijn losse patronen bij elkaar. En als give-away nog meer coole patronen en ideeën!!!

  44. Aletta schreef:

    Wat een ontzettend leuke planner. Ziet er zo gezellig uit! Ik doe graag mee.

  45. Leandra schreef:

    Graag doe ik mee. Ons gezin krijgt het steeds drukker en ik heb met een papieren planner het meeste overzicht. Ook lijkt het me passend om mijn haakprojecten er in bij te houden, zodat ik daar ook eens een beetje overzicht in maak ipv vele niet afgemaakte projecten omdat ik de maat haaknaald ben vergeten ?

  46. Wouw wat veel reacties al :O. Maar ik doe toch stiekem graag mee ;)
    Wat ik er in zou zetten, mijn processen met grote borduurprojecten, zodat ik eens zie wat ik nu werkelijk doe! Mijn baby kleertjes die ik brei en knuffeltjes die ik wil breien voor me winkeltje!

    Dat zou ik e graag in willen zetten, plus de naalden en haaknaalden die ik heb, want dat overzicht is hier zoek :)

  47. Sandra schreef:

    Graag doe ik mee met deze give Away. Mijn leven kan ook wel een planner gebruiken en daarnaast al die leuke creatieve projecten beki jken en uit proberen. Groetjes

  48. Tertia schreef:

    Wat leuk en wat handig!
    En wat een eer dat een van jouw ontwerpjes erin staat! Erg leuk voor je
    Lieve Groetjes
    Tertia

  49. Astrid van Allerveeken schreef:

    Te leuk Lisanne, hihi! Ik doe graag mee X

  50. Dagmar schreef:

    oooh ik zou hier al mijn inspiratie in schrijven, foto’s uitknippen van mijn lievelingsblogs, hem helemaal volschrijven… droom droom… dus ik ding graag mee :)

  51. Lize H schreef:

    Wat gaaf! ik zou al mijn lopende projecten erin bijhouden, welke naald ik gebruik en benodigdheden. stuk makkelijker dan alle losse aantekeningen die ik nu heb! doe dus graag mee

  52. Alexandra Voorbach schreef:

    Ik zou er heel graag 1 winnen om mijn bestellijstjes in te noteren voor als ik weer naar Nederland ga voor een vakantie of bezoekje :-)

  53. Elly schreef:

    ik zou er mijn afspraken en die van mijn moeder inzetten, ik ben namelijk mantelzorger voor mijn moeder die aan het dementeren is

  54. marielle schreef:

    erg leuk dat jij er in staat. ik ben benieuwd wat er nog meer in staat!
    Ik zou m als dagplanner/agenda gebruiken voor alles!

  55. Alie schreef:

    Zou alles erin zetten en genieten van de mooie breisels

  56. Marjan schreef:

    Leuk! Ben benieuwd Lisanne. Ik doe mee. Ik zou er van alles in en op willen schrijven. Wat ik wil maken en onthouden wil. Dan is het ook een leuke herinneringskalender/agenda ;-)

  57. Annemiek schreef:

    Die planner lijkt me fijn! Om mijn vrije tijd te plannen (naast werk, huishouden, school, hockey en zwemlestijden).

  58. Lianne schreef:

    Deze kalender zou supertof zijn. Een kroontje op de feestdagen en warmte met de komende koude periode!
    Lianne

  59. Yvonne schreef:

    O, wat geweldig!! Daar zou ik mooi mijn workshop-afspraken in kunnen zetten. Dan heb ik een planner helemaal in stijl!! Gr. Yvonne

  60. annette brakenhoff schreef:

    Wat gaaf. Naast mijn werkafspraken zet ik al mijn handwerkafspraken in deze geweldige planner

  61. Helma schreef:

    Super leuk en handig om al mijn gemaakte en te maken haakprojecten in bij te houden! En dan ook nog in zo’n handig formaat!

  62. Jolanda schreef:

    Goedemorgen, het lijkt mij gaaf om zo’n mooie kalender te winnen en dat ik nog meer patronen kan maken lijkt mij super! En zeker handwerken avond plannen op de mooie kalender!

  63. Sieneke de Vries schreef:

    Wil graag mee doen aan deze actie.

    Lijkt me erg handig alle gemaakte creaties in te noteren met aantekeningen erbij.
    zo heb je een mooi naslagwerkje

  64. Annette schreef:

    Binnenkort ziekenhuisopname van minimaal een paar weken. Ben projecten aan het verzamelen om te haken, breien .. De wolplanner lijkt me fantastisch om mee te nemen!

  65. Marja schreef:

    Dit is het ideale verjaardags cadeau voor mijn schoonmoeder. Samen met haar zus en nog een paar dames komen ze op woensdagmiddag samen om te haken en of breien

  66. nathalie schreef:

    Het lijkt me super deze planner te winnen. Zo kan ik beter plannen of ik nog extra tijd kan maken om mooie dingetjes te maken. En natuurlijk kan ik hierin mooi noteren wat er nog allemaal op me toch Do lijstje staat die altijd veeeeel te groot is.

  67. Grietje schreef:

    Wat een leuke actie. Denk dat ik heel veel op ga schrijven. Zoals waar mee ik haak en hoeveel garen ik gebruiken en het belangrijkste welk haaknaald ik heb gebruikt. Gebeurd wel eens dat ik de verkeerde pak. En niet te vergeten mijn Do list krijgt voorin een mooi plekje. (hoop dat die lijst erin past :)

  68. Anneke van Helden schreef:

    Ik zou deze planner heel graag willen winnen, omdat ik zo veel werkjes heb liggen door over-enthousiasme, dat ik door het bos de bomen niet meer zie!
    Kan ik alles lekker op een rijtje zetten en alvast de patronen uit de planner erbij! :-)

  69. Karin schreef:

    De planner is weer een top-ontwerp van Knotten! Ik heb de planner al even vluchtig doorgekeken en de inspiratie is fenomenaal! Ik heb het nog even uitgesteld om ‘m te kopen, omdat ik al zo verslaafd ben aan het haken en breien en dat wordt met de planner nóg erger ben ik “bang” ;-)

  70. Marjan schreef:

    Leuk die wol planner, ik doe graag mee om mijn brei en haak afspraken in te zetten!

  71. Hanneke Bakker-Janssen schreef:

    O deze zou ik graag willen winnen. Leuk om nieuwe patronen te zien en om al mijn afspraken in te zetten.

  72. Jannie schreef:

    Ja, na al die plannen van de andere dames gelezen te hebben, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er in zou schrijven.
    Wat ik wel weet is dat ik van de wolplanner zou genieten.

  73. Femke schreef:

    Wat een leuke kalender. Die zou ik graag willen winnen zodat ik mijn bestellingen beter kam bijhouden. En als er nog genoeg ruimte over is voor een Te Doen Lijst…

  74. Jolanda Schouwstra schreef:

    Ik waag graag een gokje om een kalender te winnen. Als chronisch zieke kan ik wel wat afleiding gebruiken. Fingers crossed…..

  75. Herma schreef:

    Dit zou erg leuk zijn om te winnen. Het zou voor mij een stimulans zijn om toch wat meer te gaan maken, want het komt er vaak niet van. Ik zou willen beginnen met het maken van die leuke sterren voor in de kerstboom? En verder hoop ik met deze agenda weer inspiratie op te doen voor nieuwe projecten.

  76. Jenny schreef:

    Dit staat in ieder geval op mijn verlanglijstje. Niks meer vergeten waar ik naar toe wil. Alles goed georganiseerd. Leuke patronen erin kwijt. Kortom alles overzichtelijk bij elkaar.
    Dus hierom waag ik een gokje
    Groetjes Jenny

  77. Truus schreef:

    Geweldig zo een kalender. Een heel jaar genieten wat een goed vooruitzicht. Natuurlijk wil ik graag meedoen.

  78. Kirsten schreef:

    Hi, ik zou deze planner graag willen winnen. Als kind was ik altijd erg creatief met breien en haken. Jarenlang niks mee gedaan. Sinds een jaar ben ik moeder en heb ik het weer opgepakt. Zo leuk om dingen voor m’n dochter te maken. In de planner zou ik ons dagelijks leven bijhouden, alle afspraken die we hebben. Reuzen handig zo’n planner ben ik achter gekomen ?

  79. Doortje schreef:

    Hallo , wat leuk om dit te winnen. Heel handig om al mijn handwerken in op te schrijven . niet alleen mijn haakwerkjes maar ook wat ik brei en naai
    Vriendelijke groetjes
    Doortje

  80. Marieke van Halderen schreef:

    Wat een leuk idee. Ik geboren Delftenaar en momenteel woonachtig in België zou dolblij zijn met deze planner en hem gebruiken tijdens onze crea avonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving