fbpx


Give-away..! WOLPLANNER

Kennen jullie de wolplanner al? Deze jaarplanner van Knotten in Delft, staat vol met leuke patronen en foto’s. Dit jaar staat draad en praat… er ook in! En dat vind ik behoorlijk cool :) Zoals je hierboven ziet is Flos de vos achtergrond voor notities, zo schattig! En ook staan de bosdieren er in :) En zelfs één van mijn patronen! Ik vind het een super toffe planner geworden, er staan nog veel meer mooie haak en brei patroontjes in. En je kunt hem tegelijkertijd als agenda gebruiken. En het leukste nieuws van vandaag is…dat ik maar liefst 3 van deze toffe planners mag weggeven..! Wil jij ook een wolplanner? Laat dan een reactie achter bij dit bericht en laat me weten wat jij allemaal gaat bijhouden in deze planner. Wie weet hoor je volgende week dinsdag, dat je er één hebt gewonnen!

Happy dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (80)

 • Avatar

  Lindsy

  |

  Ooooooo dit wil ik wel graag winnen dan kan ik eindelijk mijn rondslingerende notities en patroontjes mooi in dit boek schrijven ?

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Ik zou graag een kansje maken voor deze mooie planner. Niet voor mezelf, maar voor een lieve vriendin, die altijd voor mij aan het haken slaat als ik weer iets leuks heb gezien. Deze planner zou wel een hele gave verrassing zijn om haar te bedanken! Dus fingers crossed…

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Dat lijkt me nou eens een leuk idee om alles wat ik haak daarin op te schrijven. En hem later terug te kunnen kijken om te zien wat ik dit jaar allemaal heb gehaakt. Dus ik waag een kansje.
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Tamara

  |

  Wat super leuk! Heel graag zou ik kans maken een wolplanner te winnen, om al mijn haak/fröbelavondjes met vriendinnen in te noteren!
  Liefs, Tamara

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Alles wat ik maak zou ik bijhouden. En de markten en fairs waar ik sta met mijn spullen. Dat is nog eens een toepasselijke agenda dan.
  Leuk dat je ze weg mag geven. Dank je wel.

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een super leuke give-away. Ik zou in de wolplanner graag alles willen schrijven wat ik maak en een planning willen maken voor mijn blog, zodat ik mijn tijd beter in kan plannen en meer tijd over heb om te bloggen :-). Dat zou ik heel graag willen en in zo’n mooie agenda willen zetten. Daarom zou ik graag willen winnen :-). Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Ja de planner wil heel graag winnen. Om patronen in op te schrijven en bij te houden waar ik ben gebleven met een patroon. Zou zoveel rotzooi schelen. Schrijf nu alles op losse papiertjes.

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Wat gaaf! Die wil ik heel graag winnen! Nergens meer rondslingerende notities, geen haakgerelateerde reminders voor m’n beginnende webshop/blog meer in m’n werkagenda. Wel zo overzichtelijk en fijn!
  Liefs Lisa

  Reply

 • Avatar

  Babs Hulskramer

  |

  Ik zo graag de wolplanner na Knotten willen winnen. Vooral om mijn Ufo’s goed bij te kunnen houden. Als ik een project na een tijdje weer oppak weet ik vaak niet meer waar ik gebleven ben of hoe de steek ook alweer ging. Dus de planner zou heel handig zijn.

  Reply

 • Avatar

  Agnes Rozendal

  |

  Dit zou ik graag willen winnen. Geen rondslingerende papiertjes, lekker de dingen plannen en ook nog leuke ideeen op doen. Lijkt me helemaal geweldig.

  Reply

 • Avatar

  marieke

  |

  Leuk & heel origineel! Ik maak graag een kansje..

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Ik zie nu al uit naar 2016 met deze leuke wolplanner!
  Graag doe ik mee.
  Groet Judith

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Wat een leuke planner, ik wist niet dat dat bestaat! Lijkt me heerlijk om alle notities over mijn haakprojecten in op te schrijven, hoef ik het niet meer allemaal te onthouden ( want dat lukt natuurlijk nooit…) Dus ik doe graag mee met de winactie. Fijne dag, groeten, Barbara

  Reply

 • Avatar

  Margreet

  |

  Superleuke planner! Wat ga ik erin bijhouden? Mijn dagelijks leven vol afspraken en als ik er dan in kijk, word ik ongetwijfeld heel blij van al die leuke plaatjes en patronen!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Bij het lezen van de titel dacht ik: Hè, wolplanner, wat is dat voor iets? Een of ander handig apparaatje? Ik moest even giechelen toen ik je berichtje las. Hoe een titel een mens op het verkeerde been kan zetten.
  Gaaf dat jij een bijdrage hebt mogen geven voor deze wolplanner. Ik moet bekennen: dingen goed plannen is niet mijn sterkste kant. Zou dat met deze gave wolplanner beter lukken?

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Wat ik erin zou zetten? ALLES :-) waar ik me bezig ben, met welk garen, welke haaknaald en/of breinaald daarbij hoort. Wat ik nog wil maken, mijn to-do lijstje voor haak werkjes, moodboard foto’s voor inspiratie. Welke blogs en vlogs de moeite waard zijn om te volgen. Wat nog te doen in huis aan decoreren. Is mijn lijstje al lang genoeg ;-) maar wat ik vooral leuk vind zijn de patroontjes in de kalender. Daar gaat het natuurlijk ook om haha.
  Met andere woorden ik weet wel wat te doen met deze leuke inspirerende kalender als crochet addict.

  Reply

 • Avatar

  Marieke Feller

  |

  Ik zou hier al mijn projectjes inzetten en mn 1001 ideeën die nu op losse papiertjes rond dwarrelen

  Reply

 • Avatar

  marlize van kats

  |

  kom maar op :).
  Ik haak nu ongeveer een jaar en het is zo verslavend dat ik in 2016 genoeg ideeën heb om in te plannen.
  Leuk

  Reply

 • Avatar

  Babbe

  |

  Wat gaaf dat je in de planner staat! Gefeliciteerd!
  Ik waag graag een kansje, bij deze!
  Ik zou de planner kunnen gebruiken voor het maken van een soort van overzicht of planning voor mijn blog. Wie weet….schept het orde. ;-)

  Reply

 • Avatar

  annerieke

  |

  Leuk zeg!! Handig voor de afspraken met mn tuttenbollenclub en voor alle andere dingen die met mn favoriete bezigheid “haken” te maken hebben.

  Reply

 • Avatar

  Connie

  |

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat ook van jou afbeeldingen er in staan!
  Als ik zou winnen…. Ga ik als eerste de patroontjes haken, en verder zal ik zeker mijn zwangerschap erin bijhouden…. Oeps… dit is nog een geheimpje! Dan hoop ik dat ik niet zoveel ga vergeten…. lastig kwaaltje! Groetjes Connie

  Reply

 • Avatar

  'm(i)e'

  |

  Ja ! tof ! En het eerste dat ik er in zet zijn verlofdagen ( waarop ik creatief kan bezig zijn, zeer belangrijk dus ! ) en verjaardagen ( voor de feestjes ! )

  Reply

 • Avatar

  Marije

  |

  Ik zou het dolgraag willen om al mijn haakprojecten een beetje te plannen en te structureren. Ik werk aan vijf dekens tegelijkertijd en overal door het huis zweven armpjes en beentjes van amigurumi’s die nog af moeten, kortom chaos. Zo’n planner zou het voor mij heerlijk overzichtelijk maken zodat ik misschien eens iets af krijg. ;)

  Reply

 • Avatar

  Josine

  |

  Dat is een gave agenda/planner! Ik zou er super graag een willen winnen. Ik heb het plan opgevat om het komend jaar voor alle seizoenen en feestdagen iets te haken dus dan kan ik in de planner mooi mijn projecten inplannen. En kijken of er nog ruimte overblijft voor andere projecten op mijn verlanglijstje.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Het lijkt me ontzettend leuk om de wolplanner te winnen. Hier kan ik mijn freubel avonden in bijhouden en misschien eens wat haakideeën uitwerken… Ik heb vanalles in mijn hoofd, maar moet het eens uit gaan werken op papier, haha. Oh ja, en de leuke haak workshops en beurzen zouden natuurlijk ook in deze planner komen te staan.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Inie

  |

  zooooooooooooooooooo leuk! zou heel graag deze winnen om alle afspraken van ons gezinnetje in te bewaren :) en het leuke is dan nog dat je onderweg een patroontje hebt tegen de verveling :D en tegenwoordig kan je overal wol en naald vinden ;) hihi

  Reply

 • Avatar

  Marieke B

  |

  Wat gaaf! Deze zou ik graag willen winnen! Kan ik al mijn haakideeën in kwijt en al mijn andere projecten die nu in mijn hoofd zitten ;)

  Reply

 • Avatar

  margreet

  |

  Hoi lisanne, dat zou wel een leuk verjaardagscadeau zijn. ( ben vandaag jarig hoera hoera). Veel liefs en groetjes,
  Margreet

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Dat is toch een droom die uitkomt ☺??
  Een jaarplanner met foto’s van jouw creaties en jouw eigen patronen ☺??
  SUPER! Gefeliciteerd hoor!

  Doe graag mee……..erg leuk!

  Fijne dag.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Mirte Mesman

  |

  Gewoon graag willen winnen omdat ik toch al elke dag met wol bezig ben en heel graag jouw ster wil maken :-)

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Hoi. Wat een leuke kalender. Sinds ik instagram heb ben ik door mensen als jij weer enthousiast aan het haken en breien. Super leuk om te doen en zeker nu ik merk dat ik het zelfs na velen jaren niet verleerd ben. Maar nw inspiratie is bij mij altijd welkom! Succes verder en hoop nog lang van je blog en instagram te genieten. Groetjes Marlies

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Ooh die zou ik graag winnen zodat ik alle dingetjes die ik zie en vind op kan schrijven, nu liggen er overal en nergens briefjes met inspiratie en als ik denk; ja dat was een leuk idee!, is het briefje zoek haha..
  Groetjes Nienke

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Ik zou alle afspraken heel precies bijhouden, zodat ik in 1x en vooraf al kan zien waar haaktijd is!!! :) En hoe heerlijk om zelfs bij gewone afpraken (stiekem) bezig te kunnen zijn met haken <3

  Reply

 • Avatar

  tessa verscheure

  |

  wat een leuke give-away, ik zou graag een kansje wagen, zo kan ik volgend jaar al mijn projectjes netjes bijhouden… ik kijk er al naar uit??

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Wat leuk! Zo ik graag willen winnen. Voor al mn ideeën :-)

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  wat een goed idee , eindelijk eens iets waarin ik van alles kan plannen en mijn creatieve chaosbrein kan stroomlijnen/ alle ideeën kan opschrijven, plakken etc …………………………..het wordt voor mij een bronnenboek , wat ik later kan doorgeven aan mijn dochter , hopelijk………:)

  Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada (Borg Queen)

  |

  Hoi Lisanne,

  Dat zou een handig iets zijn voor mijn vergeetachtige hoofd. Dan kan ik opschrijven wat ik zojuist gedaan heb en waar ik ben gebleven. Want losse notities weet ik vaak niet meer te vinden.Ja ,ik weet het: Ben een zeef en een slons :)

  Reply

 • Avatar

  antje

  |

  Wat een leuke agenda, zou ik graag willen winnen

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Ohh wat mooi en ideaal, kan ik alle notities op briefjes en in mn telefoon op één plek bewaren. Ik ben vast niet de enige die niet aan een ding tegelijk werkt hihi.

  Reply

 • Avatar

  de pauw leen

  |

  Ik zou deze kalender heel graag winnen, dan zou ik mijn ideeën die ik tegenkom op instagram en pinterest plannen in de toekomst, zo vergeet ik ze niet!

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine Zijlstra

  |

  Oohh super gaaf zeg!! Die zou ik best kunnen gebruiken voor al mn ufo projecten en om dan ook alles bij elkaar te kunnen zetten qua draad soorten en naald diktes !! Ik ga duimen!!!

  Reply

 • Avatar

  Judith H

  |

  Wat zal ik bijhouden? Tja veeeel. Mijn projecten, to do lijstjes, mijn voorraad natuurlijk en wat ik het jaar allemaal gemaakt heb. Vooral dat laatste is leuk om aan het einde van het jaar nog eens door te nemen; heerlijk!

  Reply

 • Avatar

  Janinke

  |

  JA!!! Eindelijk al mijn losse patronen bij elkaar. En als give-away nog meer coole patronen en ideeën!!!

  Reply

 • Avatar

  Aletta

  |

  Wat een ontzettend leuke planner. Ziet er zo gezellig uit! Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Graag doe ik mee. Ons gezin krijgt het steeds drukker en ik heb met een papieren planner het meeste overzicht. Ook lijkt het me passend om mijn haakprojecten er in bij te houden, zodat ik daar ook eens een beetje overzicht in maak ipv vele niet afgemaakte projecten omdat ik de maat haaknaald ben vergeten ?

  Reply

 • Avatar

  Elisa van Propvol

  |

  Wouw wat veel reacties al :O. Maar ik doe toch stiekem graag mee ;)
  Wat ik er in zou zetten, mijn processen met grote borduurprojecten, zodat ik eens zie wat ik nu werkelijk doe! Mijn baby kleertjes die ik brei en knuffeltjes die ik wil breien voor me winkeltje!

  Dat zou ik e graag in willen zetten, plus de naalden en haaknaalden die ik heb, want dat overzicht is hier zoek :)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Graag doe ik mee met deze give Away. Mijn leven kan ook wel een planner gebruiken en daarnaast al die leuke creatieve projecten beki jken en uit proberen. Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Wat leuk en wat handig!
  En wat een eer dat een van jouw ontwerpjes erin staat! Erg leuk voor je
  Lieve Groetjes
  Tertia

  Reply

 • Avatar

  Astrid van Allerveeken

  |

  Te leuk Lisanne, hihi! Ik doe graag mee X

  Reply

 • Avatar

  Dagmar

  |

  oooh ik zou hier al mijn inspiratie in schrijven, foto’s uitknippen van mijn lievelingsblogs, hem helemaal volschrijven… droom droom… dus ik ding graag mee :)

  Reply

 • Avatar

  Lize H

  |

  Wat gaaf! ik zou al mijn lopende projecten erin bijhouden, welke naald ik gebruik en benodigdheden. stuk makkelijker dan alle losse aantekeningen die ik nu heb! doe dus graag mee

  Reply

 • Avatar

  Alexandra Voorbach

  |

  Ik zou er heel graag 1 winnen om mijn bestellijstjes in te noteren voor als ik weer naar Nederland ga voor een vakantie of bezoekje :-)

  Reply

 • Avatar

  Elly

  |

  ik zou er mijn afspraken en die van mijn moeder inzetten, ik ben namelijk mantelzorger voor mijn moeder die aan het dementeren is

  Reply

 • Avatar

  marielle

  |

  erg leuk dat jij er in staat. ik ben benieuwd wat er nog meer in staat!
  Ik zou m als dagplanner/agenda gebruiken voor alles!

  Reply

 • Avatar

  Alie

  |

  Zou alles erin zetten en genieten van de mooie breisels

  Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Leuk! Ben benieuwd Lisanne. Ik doe mee. Ik zou er van alles in en op willen schrijven. Wat ik wil maken en onthouden wil. Dan is het ook een leuke herinneringskalender/agenda ;-)

  Reply

 • Avatar

  Annemiek

  |

  Die planner lijkt me fijn! Om mijn vrije tijd te plannen (naast werk, huishouden, school, hockey en zwemlestijden).

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Deze kalender zou supertof zijn. Een kroontje op de feestdagen en warmte met de komende koude periode!
  Lianne

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  O, wat geweldig!! Daar zou ik mooi mijn workshop-afspraken in kunnen zetten. Dan heb ik een planner helemaal in stijl!! Gr. Yvonne

  Reply

 • Avatar

  annette brakenhoff

  |

  Wat gaaf. Naast mijn werkafspraken zet ik al mijn handwerkafspraken in deze geweldige planner

  Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Super leuk en handig om al mijn gemaakte en te maken haakprojecten in bij te houden! En dan ook nog in zo’n handig formaat!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Goedemorgen, het lijkt mij gaaf om zo’n mooie kalender te winnen en dat ik nog meer patronen kan maken lijkt mij super! En zeker handwerken avond plannen op de mooie kalender!

  Reply

 • Avatar

  Sieneke de Vries

  |

  Wil graag mee doen aan deze actie.

  Lijkt me erg handig alle gemaakte creaties in te noteren met aantekeningen erbij.
  zo heb je een mooi naslagwerkje

  Reply

 • Avatar

  Annette

  |

  Binnenkort ziekenhuisopname van minimaal een paar weken. Ben projecten aan het verzamelen om te haken, breien .. De wolplanner lijkt me fantastisch om mee te nemen!

  Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  Dit is het ideale verjaardags cadeau voor mijn schoonmoeder. Samen met haar zus en nog een paar dames komen ze op woensdagmiddag samen om te haken en of breien

  Reply

 • Avatar

  nathalie

  |

  Het lijkt me super deze planner te winnen. Zo kan ik beter plannen of ik nog extra tijd kan maken om mooie dingetjes te maken. En natuurlijk kan ik hierin mooi noteren wat er nog allemaal op me toch Do lijstje staat die altijd veeeeel te groot is.

  Reply

 • Avatar

  Grietje

  |

  Wat een leuke actie. Denk dat ik heel veel op ga schrijven. Zoals waar mee ik haak en hoeveel garen ik gebruiken en het belangrijkste welk haaknaald ik heb gebruikt. Gebeurd wel eens dat ik de verkeerde pak. En niet te vergeten mijn Do list krijgt voorin een mooi plekje. (hoop dat die lijst erin past :)

  Reply

 • Avatar

  Anneke van Helden

  |

  Ik zou deze planner heel graag willen winnen, omdat ik zo veel werkjes heb liggen door over-enthousiasme, dat ik door het bos de bomen niet meer zie!
  Kan ik alles lekker op een rijtje zetten en alvast de patronen uit de planner erbij! :-)

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  De planner is weer een top-ontwerp van Knotten! Ik heb de planner al even vluchtig doorgekeken en de inspiratie is fenomenaal! Ik heb het nog even uitgesteld om ‘m te kopen, omdat ik al zo verslaafd ben aan het haken en breien en dat wordt met de planner nóg erger ben ik “bang” ;-)

  Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Leuk die wol planner, ik doe graag mee om mijn brei en haak afspraken in te zetten!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke Bakker-Janssen

  |

  O deze zou ik graag willen winnen. Leuk om nieuwe patronen te zien en om al mijn afspraken in te zetten.

  Reply

 • Avatar

  Jannie

  |

  Ja, na al die plannen van de andere dames gelezen te hebben, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er in zou schrijven.
  Wat ik wel weet is dat ik van de wolplanner zou genieten.

  Reply

 • Avatar

  Femke

  |

  Wat een leuke kalender. Die zou ik graag willen winnen zodat ik mijn bestellingen beter kam bijhouden. En als er nog genoeg ruimte over is voor een Te Doen Lijst…

  Reply

 • Avatar

  Jolanda Schouwstra

  |

  Ik waag graag een gokje om een kalender te winnen. Als chronisch zieke kan ik wel wat afleiding gebruiken. Fingers crossed…..

  Reply

 • Avatar

  Herma

  |

  Dit zou erg leuk zijn om te winnen. Het zou voor mij een stimulans zijn om toch wat meer te gaan maken, want het komt er vaak niet van. Ik zou willen beginnen met het maken van die leuke sterren voor in de kerstboom? En verder hoop ik met deze agenda weer inspiratie op te doen voor nieuwe projecten.

  Reply

 • Avatar

  Jenny

  |

  Dit staat in ieder geval op mijn verlanglijstje. Niks meer vergeten waar ik naar toe wil. Alles goed georganiseerd. Leuke patronen erin kwijt. Kortom alles overzichtelijk bij elkaar.
  Dus hierom waag ik een gokje
  Groetjes Jenny

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Geweldig zo een kalender. Een heel jaar genieten wat een goed vooruitzicht. Natuurlijk wil ik graag meedoen.

  Reply

 • Avatar

  Kirsten

  |

  Hi, ik zou deze planner graag willen winnen. Als kind was ik altijd erg creatief met breien en haken. Jarenlang niks mee gedaan. Sinds een jaar ben ik moeder en heb ik het weer opgepakt. Zo leuk om dingen voor m’n dochter te maken. In de planner zou ik ons dagelijks leven bijhouden, alle afspraken die we hebben. Reuzen handig zo’n planner ben ik achter gekomen ?

  Reply

 • Avatar

  Doortje

  |

  Hallo , wat leuk om dit te winnen. Heel handig om al mijn handwerken in op te schrijven . niet alleen mijn haakwerkjes maar ook wat ik brei en naai
  Vriendelijke groetjes
  Doortje

  Reply

 • Avatar

  Marieke van Halderen

  |

  Wat een leuk idee. Ik geboren Delftenaar en momenteel woonachtig in België zou dolblij zijn met deze planner en hem gebruiken tijdens onze crea avonden

  Reply

Laat een reactie achter