fbpx


Krukhoes haken..!

Wat zo leuk is aan haken…is dat je steeds weer een ander interieur kan maken! Ben je dat kussen even zat? Geen probleem, je haakt gewoon een ander en maakt er ook meteen een bijpassend plaid bij. En hop…je hebt ineens een heel andere sfeer in huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk hoezen haken voor spullen die je even een andere look wilt geven… Dat deed ik laatst met een kruk hier in de woonkamer. Ik zag een super leuke square voorbij komen in het magazine Simply haken en dacht wat zal ik daar nu eens mee maken. Een kussen is natuurlijk ook altijd leuk om te haken, maar omdat ik dat net gedaan had, was het tijd voor iets anders :) Dus werd het een kruk/tafeltjes hoes! Het was super leuk en simpel om hem te haken, je haakt gewoon een vierkantje lap aan squares dat net zo groot is als  je kruk of tafeltje. Daarna ga je gewoon een aantal toeren rondom haken zodat je echt een hoesje krijgt. Super easy hè! En zo gebeurd, maar wel met groots resultaat! Ik vind het zo gezellig staan, en als ik erop uitgekeken ben, dan haak ik gewoon weer iets anders…of een hoesje in een andere kleur :) Kikkerprins vindt het ook geslaagd, het krukje zit nu veel zachter en warmer.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zaterdag! Ik ga straks naar Wolplein voor de boeklancering van het nieuwe boek “Hollands welgaren” geschreven door Maaike van Coert van Crejjtion.
Misschien zie ik je daar…en anders, GENIET van je weekend!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een leuke krukhoes, heel mooi geworden. Hopelijk was het gezellig bij wolplein.
  fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank! Het was super gezellig en het boek is prachtig!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Leuk! En lieve kleur!
  Ben benieuwd hoe het bij Wolplein was??

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het was super gezellig!! En het boek is zo mooi!! Meteen op je verlanglijstje :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Volgens mij kan kikkerprins nu ook een zalig dutje doen op het krukje. ;-)

  Groetjes
  Carolien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi :)

   Reply

Laat een reactie achter