fbpx


Lets knit big…!!

Het is nog niet echt koud geweest, maar ze zeggen dat de winter er nu echt aankomt..! Ik ben snel met een reuze brei project gestart…en hoop er deze winter warmpjes bij te zitten hihi Eerlijk, met dit project wordt een droom werkelijkheid! Ik wilde altijd al een deken breien met super dikke wol! Dit soort projecten maakt me helemaal happy, de breinaalden maakte ik zelf (met manlief) van trapleuningen :) Het resultaat is echt de BOM! Het garen is van Phildar, de Phil XL om precies te zijn. Klik HIER voor meer info, de strengen zijn niet goedkoop maar zo mooi dat ze het meer dan waard zijn. Het breien zelf vraagt behoorlijk wat inspanning hihi, je moet ook helemaal vrij zitten om je reuze breinaalden te kunnen bewegen. Toch gaat het niet moeilijker dan een ander breiwerk. Het is natuurlijk al wel snel een behoorlijke lap op je schoot, maar dat is niet erg op wat koudere winteravonden… Ik was echt op slag verliefd en kon de wol simpelweg niet weerstaan. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen en alle drie even mooi! Als de deken klaar is, show ik hem natuurlijk hier. Zijn jullie ook al aan het breien voor de winter?
Happy zaterdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Geweldig Lisanne!
  En knap dat jullie zelf de breinaalden hebben gemaakt.
  Heb net een vest af, en ben bezig met plaids.
  Iets minder dik dan die van jou trouwens.
  Fijn weekend.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja dit is echt reusachtig! Maar zo leuk om te doen :)

   Reply

 • Avatar

  Laura

  |

  Wat leuk! Ik was op zoek naar mooi dik garen, deze ziet er prachtig uit! Hoeveel bollen gebruik jij voor je deken?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik heb 8 bollen in totaal en denk dat ik daar een leuke lap van kan breien :)

   Reply

 • Avatar

  Els

  |

  Wow die wil ik ook gaan maken…maar hoeveel bollen heb je nodig van deze Phil X?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik heb 8 bollen in totaal en denk dat ik daar een leuke lap van kan breien :)

   Reply

 • Avatar

  mdmsamm

  |

  how wonderful, but looking at the size of yarn 8 , what can you make with that? if you were to make a blanket or throw you would need ? I love your knitting needles…I took a look at the pride of yarn…I am in Canada…the price would be double that for me ….

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Erg mooi! Ik ben ook op zoek naar wat dikker garen, wist niet dat Phildar het had! En met welke breinaalden ben je aan het breien? Succes verder!

  Groet, Corine

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Corine, ik brei met zelfgemaakte naalden van 4 cm :) gemaakt van trapleuningen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Dit is toch echt wel mega-cooool!!

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Wauw, dat ziet er mega uit.
  Mega cool
  Mega groot
  Mega zacht
  Mega warm
  ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja tof he!! :)

   Reply

 • Avatar

  Liz

  |

  Prachtig! En lekker snel klaar ook, denk ik? Ik ben gek op dingen die snel klaar zijn!

  Reply

 • Hoooked | Handmade Jolie

  |

  […] ieder geval begin ik met de super zachte, dikke woondeken die jullie vast bij Lisanne van Draad en Praat hebben gezien. Bij de een give away won ik de mooie Phildar Phil XL, het begin van mijn deken […]

  Reply

Laat een reactie achter