fbpx


Limited workshop sterren haken..!!

Het is bijna zover..!! En het wordt zo gaaf,  ik heb het over de speciale workshop feestelijke sterren haken op 12 december van 13.00 uur tot 16.00 uur bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn. Er zijn nog enkele plekjes vrij en het wordt zo gaaf!!! We gaan een ster haken voor in de kerstboom, voor het raam of voor aan de muur. Ze staan super gezellig in huis en je kunt er alle kanten mee op. Als je het patroon eenmaal gehaakt hebt, kun je je helemaal uitleven en bijvoorbeeld ook eens een muziekster haken. Deze workshop is bijzonder omdat alle deelnemers naar huis gaan met een leuke goodiebag als kerstcadeautje en de tafel wordt voorzien van kerstlekkers :) Je krijgt een leren label om de ster helemaal af te maken en nog 1 ding…Echtstudio is echt een heerlijke omgeving. Je kunt daar na afloop ook nog even heerlijk shoppen. Kortom…schrijf je nu in als je ook wilt meedoen. Klik HIER om naar de workshoppagina te gaan. Zou het super leuk vinden om je daar op 12 december te zien. Fijne maandag! X Lisanne

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Heleen

  |

  Ik heb er zin in, de 12e! Zo te lezen wordt het supergezellig :-)
  Maar eerst zie ik je zaterdag nog bij het Wolplein, leuk! Fijne maandag ♥

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!! Me 2. Zie je zaterdag!

   Reply

Laat een reactie achter