Deze week heb ik natuurlijk mijn verjaardag gevierd maar ook lekker veel gehaakt en gelezen. Ik probeerde een nieuwe steek uit (zie foto hierboven). Ik vind dat het resultaat best leuk uitpakt.

En ook kon ik lekker veel nieuwe magazines lezen, zoals de La Maison Victor kerstspecial. Er staan weer super veel mooie dingen in en ik kijk nu al uit naar de volgende editie met mijn patronen erin :) Want ik heb het jullie hier nog niet verteld, maar ik mag vanaf het volgende nummer de haakpatronen voor het magazine verzorgen. ZO COOL!! En tegelijkertijd super spannend. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien en het eerste nummer met mijn patronen ligt eind dit jaar in de winkels :)

Owja en mijn nieuwe knopen moet ik jullie ook echt laten zien..!! Van bomen gemaakt, hoe tof is dat! Boom in de knoop maakt deze te gekke knopen. Ze zijn echt zo mooi! Bijna te mooi om te gebruiken hihi, ik ga eens verzinnen welk project mooi genoeg is voor deze knopen. Ik ben dol op de combi, leer, hout en garen dus ik denk dat het zoiets moet gaan worden :)

Zo tof om te zien dat al zoveel haaksters mijn sfeerlicht patroon haken :) En allemaal zijn ze zo mooi! Deze is gehaakt door Jeanet van Brocante 208. Geweldige kleur he :)

Nog zo’n lekker magazine om inspiratie op te doen! De Vt wonen home guide! Een aanrader voor als je bezig bent met interieur of verbouwen!

Ik wens jullie alvast een heel prettig weekend!

-X- Lisanne

4 reacties op “My week in pictures..!”

  1. Gaëtane Goffin schreef:

    Nogmaals een heel gelukkige verjaardag gewenst :-)!!

  2. Martine schreef:

    Wat een geweldige knopen. Ik ben heel benieuwd wat je daar mee gaat maken.
    Fijn weekend, groetjes, Martine

  3. Danielle schreef:

    Superleuk Lisanne!
    En wat geweldig dat je patronen mag maken voor dit geweldige tijdschrift!!!
    Liefs Danielle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving