Ik deed de laatste tijd mee met twee verschillende swaps..! Het idee is super leuk en waarschijnlijk ken je het wel. Je stuurt een pakketje met cadeautjes naar iemand anders. Je kijkt daarbij naar het Instagram account van diegene en zoekt leuke “kleine”cadeautjes die bij die persoon passen. Zelf krijg je ook zo’n pakketje van iemand, van wie blijft een verrassing totdat het pakketje ontvangen is.


Ik kreeg beide keren een super tof pakketje terug. Zie foto’s (ik maakte ze s’avonds, vandaar de wat slechte belichting:-). De bovenste foto is van één van de pakketjes die ik opstuurde. De andere foto’s zijn van dingen die ik kreeg toegestuurd. Ze passen heel goed bij elkaar en ook bij mij. Zo zie je zelfs 2 gedroogde planten in een lijstje en beide swaps waren voorzien van hertjes! Leuk he!! Het blijft iedere x spannend om te zien wat je krijgt, maar misschien nog wel spannender om te zien wat de ander van je pakketje vindt.


Ik ben benieuwd of jij al eens hebt meegedaan aan zo’n swap en wat je ervan vond. Ik vind het zelf erg leuk bedacht maar verkijk me iedere x weer p de hoeveelheid werk en tijd die erin gaat zitten. Daarom heb ik nu besloten om voorlopig even niet meer mee te doen. Maar niet omdat het ik niet leuk vind, want verder blijft het super leuk en spannend om de pakketjes te verzamelen en heb ik tot nu toe altijd een leuk pakket teruggekregen.


Wat vinden jullie van al dat geswap..? hihi


Fijne vrijdag!


x Lisanne

 

8 reacties op “Swap till you drop..!”

  1. Miranda schreef:

    Tuurlijk deed ik mee! Ik vind het zo leuk om als een soort van spion iemands account te bekijken en dan los te gaan met het bedenken van cadeautjes voor diegene. Steeds een feestje op zich.
    Het gaat om ‘spread some kindness’ en ik hou me dat ook steeds voor ogen.
    Toch heb ik na het ontvangen van mijn pakketje gedacht ga ik nog een keer meedoen? Je stopt er zoveel tijd en liefde in en de verrassing blijft wat je terug krijgt. Ik ben niet moeilijk en snel tevreden, maar nu toch wel al voor de tweede keer lichtelijk teleurgesteld. Na het openen zijn er dingen al kapot, met strijken al een soort van verbrand, scheef gezaagde huisjes etc. Tja… Ik probeerde echt blij te zijn en er nog iets van te maken, maar dat lukte maar gedeeltelijk. Dat nare gevoel geeft me een nog vervelender gevoel, want het ging toch niet om wat je krijgt, maar om het verrassen van elkaar? Misschien leg ik de lat wel erg hoog, ik weet het niet. Ik moet echt nog even goed nadenken en alles laten bezinken. Het heeft me in ieder geval een goed gevoel gegeven om weer even als ‘spion’ door het leven te gaan en een mooi pakketje samen te stellen.
    liefs Miranda

  2. Astrid schreef:

    Deed deze editie voor de eerste keer mee, wacht ondertussen nog op mijn pakketje en hopelijk komt deze snel want ze houden me wel in spanning haha. Gelukkig heb ik wel een leuk berichtje gekregen van degene waarvoor ik de swap maakte, heel fijn want er gaat stiekem toch wel wat tijd in zitten.

  3. marieke schreef:

    Nog nooit aan meegedaan. Ik snap nooit hoe ik me inschrijf enzo. Lijkt me grappig om eens mee te maken. Ik denk dat ik het leuker vind om iets weg te geven dan om te krijgen. K ben nogal minimalistisch van aard, en nogal kritisch tav frutsels, maar ik vind het ook altijd zonde om iets weg te gooien. Ik geef veel weg. Ben benieuwd hoe ik reageer wanneer ik iets krijg.

  4. Ineke Buijs schreef:

    Ik heb weleens meegedaan met onder andere Twitkerst. Ik vond het wel grappig, maar uiteindelijk kostte het best wat geld en tijd. Ik kreeg gelukkig best een leuk pakketje terug maar er waren ook mensen die echt met iets kapots of echt sufs werden afgescheept, zuurgeworden zeepjes, verkleurde boekjes enzo. En dat vind ik dan zo flauw. Doe dan niet mee.
    Ik vind het concept erg leuk, maar ik geloof niet dat ik nog eens meedoe. Vaak zit je toch weer met spulletjes terwijl je net aan het opruimen bent, en dan geef je ze weer verder weg, of je gooit ze weg, en dan is het allemaal weer best zonde.

    Ik ben er nog niet uit :-)

  5. eliane schreef:

    ik heb ook wel meegedaan aan swaps maar dan meestal creatieve swaps , bijvoorbeeld pannenlappen of onderzetters maken, dat vond ik heel leuk omdat je je eigen creativiteit er op los kon laten en alleen maar wist welke kleuren iemand mooi vind. Ik heb zelf ook leuke dingen terug gekregen maar er waren ook mensen die niks terug kregen en dat is niet leuk…..
    voorlopig doe ik even geen swaps maar wie weet als er weer wat leuks voorbij komt. De swap die jij deed ken ik niet maar ik heb ook geen instagram..:)

  6. Wat leuk zeg, nee ik heb dat nog nooit gedaan :D

  7. Marie-Claire schreef:

    Je bent goed verwend allemaal leuke kleine cadeautjes groetjes Marie-Claire

  8. Verie schreef:

    Ik heb nu tweemaal mee gedaan, vind het ook echt ontzettend leuk, maar het slokt best wat tijd in. Volgende keer niet meer, maar als ik dan al het leuks voorbij zie komen wil ik vast weer mee doen, heb je dat ook?

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving