3 november 2015

Yarn makes me happy..! (give-away)

Ik ben gek van wol..!! Dat wisten jullie vast al ;-) en waarschijnlijk deel ik deze verslaving met heel veel van jullie! Ik kan er uren naar kijken, aan voelen en mee werken. Hierboven enkele van de bollen waarvan ik nog niet weet wat ik ermee ga maken.

Ik vind ze zo mooi dat ik er echt een goed plan voor wil bedenken haha. Maar tegelijk ben ik ook nog met een aantal projecten bezig en kom ik chronisch tijd te kort. Dat geeft overigens niets, want alleen het idee al, dat ik me nooit hoef te vervelen en dat ik nog zoveel plannen heb, maakt me een gelukkig mens!

De laatste weken ben ik flink verwend met de meest prachtige garens en dat wil ik graag met jullie delen. Wat ik precies bedoel te zeggen is, dat één van jullie een garen verrassingspakket kan winnen!! YEAH!! Gevuld met prachtige (nieuwe) bollen waarmee je lekker aan de slag kunt, tijdens deze donkere maanden :) Wat er precies in zit blijft een verrassing, maar geloof me, je wilt het hebben hihi.

Wat moet je er voor doen..? Laat een reactie achter, onder dit bericht en volg me via Bloglovin. As. dinsdag laat ik weten wie dit heerlijke garenpakket heeft gewonnen!! SPANNEND

Kijk voor meer heerlijke garen foto’s en inspiratie ook eens op mijn Pinterest pagina..! Klik HIER om daar naar toe te gaan.


Owja! En de twee winnaressen van de super toffe leren labelmarkeerders hebben zich nog niet gemeld. Kijk bij het bericht van vorige week dinsdag om te zien wie er gewonnen hebben HIER OM PRECIES TE ZIJN Jullie hebben nog tot volgende week dinsdag om je te melden ;-) Daarna kies ik twee andere winnaars uit!

Fijne dinsdag!
Veel liefs Lisanne

172 reacties op “Yarn makes me happy..! (give-away)”

  1. Sandra schreef:

    Inderdaad ben ik ook zo!!! Van mooie bolletjes word je gewoon blij!!! Zo herkenbaar. Dus ik doe graag mee met je give away. Ben heel benieuwd wat er in het pakket zit.
    Groetjes Sandra

  2. Lotte schreef:

    Wat een ontzettend gave give away Lisanne! He tof! Ik waag graag een kansje :) Groetjes, Lotte

  3. Jolanda schreef:

    Oooh, dat herken ik helemaal. Van die nieuwe, nog niet aangebroken bolletjes, in allerlei texturen en formaten, en dan niet te vergeten de kleurtjes!! Mijn dochter noemt mij “verslaafd aan wol” en ik ben bang dat dat inderdaad zo is ;-)
    Dus ik waag graag een kansje want ik ben natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat je gaat weggeven!

  4. Eefje schreef:

    Mijn moeder (IG: @emmybosman) haakt altijd de meeste prachtige dingen.. Maar helaas ik ben er nog niet heel goed in. Wat zou ik het leuk vinden om met zo’n mooi pakket samen met mijn moeder aan de slag te gaan en de smaak ook te pakken te krijgen! :)
    Liefs Eefje
    IG: @echtvanhout

  5. Helma schreef:

    Oef! Dat is wel een hele spannende give-a-way. Ik zit vol inspiratie voor ons komende nieuwe huis dus ik kan er vast en zeker wat mee. Dus ja! Ik waag een kansje! Groetjes Helma_70

  6. Inge schreef:

    Ik doe ontzettend graag mee! Ik herken het gevoel wat je beschrijft helemaal!!

    Groetjes Inge

  7. Tineke schreef:

    Normaal doe ik echt nóóit mee aan give aways; ik denk altijd “ik win toch niet”! Maar deze is zoooooooo verleidelijk dat ik wel een kansje móét wagen! Want stél dat ik…. :-)
    JA: verslingerd aan draadjes en JA: ik volg je al zo lang ik met het volgen van blogs begon.

  8. Myrna schreef:

    Super leuke giveaway!! Ben heel benieuwd wat er allemaal in het pakket zit! Ik ga alvast projectjes verzinnen.?
    Groetjes Myrna

  9. Marleen schreef:

    Ik zou wat maken in poeder roze en goud! Een plaid ofzo!
    Succes met al je projectjes

    Liefs,
    Marleen

    IG: marleenvanderheijden

  10. Nathalie Thierens schreef:

    ik ben ook wel een beetje wolverslaafd. Je kan nooit te veel wol hebben. Ik doe graag mee.

  11. Melissa schreef:

    Leuke give away! Mijn bolletjes collectie is nog niet zo groot dus die kan wel wat mooi aanvullingen gebruiken :) (of vriendlief daar net zo blij mee is, laat ik maar even in het midden, haha!)

  12. Sjuulsss schreef:

    Ha Lisanne,
    Ik ben blij dat ik je blog weer gevonden heb, ik had even gemist dat je over was gestapt op Bloglovin, maar ik ben inmiddels mee verhuisd en volg je weer op de voet. Enne… zo’n leuke give away, ik waag graag een kansje. Fijne dag. Barbara

  13. Jolanda schreef:

    Hi Lisanne,
    Een aantal bollen uit je prachtige foto’s hierboven herken ik nog uit eerdere posts. Sinds een jaar ben ik ook een ‘verzamelaar’ van garen geworden en dat loopt snel uit de hand. In de buurt zijn van bollen maakt me hebberig. Heel vaak weet ik precies wat ik ermee wil maken, maar heel vaak ook nog niet. Herkenbaar dus. Ik zou het erg leuk vinden nog een paar bollen aan mijn ‘voorraad’ toe te voegen vooral omdat het een verrassing is welke garens er in je give away zitten. Je blog volg ik al een poosje en staat in mijn favorieten werkbalk ;-) Lieve groetjes, Jolanda IG @Jolanda1610

  14. Henriette Lassooij schreef:

    Yeah ik wil wel winnen ? Vooral die Hoooked garen, heerlijk om allerlei manden van te haken. ??

  15. Linda schreef:

    Ha Lisanne, je bent lekker verwend met al die bolletjes. Ik heb nog een grijze Hooked zpagetthi liggen. Ik wil een uitdaging aangaan met mezelf om daar een vierkant mandje van te gaan maken met de rand dan weer in ander garen…geen idee of dat gaat lukken. Maar als een idee in mijn hoofd zit krijg ik het er niet uit. Mocht je tips hebben ?
    Lieve groet, Linda – IG: hipenhandgemaaktbylin
    Ps volgens mij volg ik je via bloglovin…maar ben niet zo handig in die dingen!

  16. Jose schreef:

    Jouw liefde voor garens deel ik ook; ik hou ervan om nieuwe garens te proberen !Doe dus graag mee met je give away…

  17. sop.hie.s schreef:

    Met wol maak je mij altijd blij!! Ik waag ook mijn kans…

  18. Car schreef:

    Ik vind je bericht al leuk (zo herkenbaar!), maar dat je je garen wilt delen met een van ons vind ik helemaal supertof! Ik ben heel benieuwd naar de inhoud, ik hoop dat je nog wel verklapt wat er in zat, nadat je de winnaar bekend hebt gemaakt. Ter vermaak en inspiratie en zo :-)

  19. Annemieke schreef:

    Wat leuk en herkenbaar. Ook ik ben dol op wol en alles wat haakt. Doe graag mee met je super giveaway.

  20. Ineke schreef:

    Ik denk inderdaad dat hier weinig lezeressen zijn zonder wolobsessie :-) Sommige zijn gewoon fijn om naar te kijken. Mensen die er niks mee hebben, snappen dat echt niet.
    Ik ben dol op verrassingen, dus juist het niet weten wat er in dat pakketje zit, motiveert mij tot op het bot om mee te doen.

  21. Mireille schreef:

    Oooohh, alleen het kijken naar die foto’s maakt me al gelukkig.. Dat hebben jullie ook wel, toch?..
    Precies wat jij al zegt, alleen het idee al dat je genoeg te doen hebt, heeerlijk :) Ik doe heel graag mee!

  22. Tertia schreef:

    Ohhhh volgens mij zijn we allemaal dol op wol en worden we hebberig van deze give away! !! Je maakt het spannend maar ook ik ben zwaar benieuwd wat er in het tasje zit. Mag ik ook meedoen? ? lieve groetje. Tertia

  23. Ellen schreef:

    Jaaaaa!! Ben ook zo dol op wol! Ook meerdere projecten in mijn hoofd maar geen tijd. Maar ik wil wel zo pakketje winnen. Super leuk!!

  24. Gea den Ouden schreef:

    Hai Lisanne, ik volg je ook op IG. Ik ben nog niet zo lang ‘aan de haak’ maar zie via Bloglovin en IG de prachtigste maaksels voorbij komen.
    Het lijkt me heel leuk om de verrassing give away te winnen. Cross my fingers!

  25. Josine schreef:

    oei wat een hoop reacties al! Op IG kom ik al steeds al die mooie wolletjes tegen die je laat zien. Ik maak ook graag een kansje op zo’n verrassingspakket om de winter weer heerlijk hakend door te komen.

  26. Syreetha schreef:

    Ooo spannend! Ik doe graag mee, ben een relatief nieuwe lezer en vond de foto via instagram. Het gevoel van nog zoveel ideeen en projecten hebben herken ik, heerlijk is dat he! Dus een verrassings pakket winnen zou helemaal te gek zijn!

  27. Marja schreef:

    Wat een leuke giveaway. Tot een jaar geleden had ik mijn voorraadje nog in een mand…maar ja als je naar van die leuke beursen ga kan ik de weerstand niet aan. Heb deze zomer een laden kast gekocht bij Ikea. Er is nu 1 la helemaal vol (rest van de laden met knutselmateriaal) en volop ideeen met wat ik er mee ga doen. Nu ik je foto s zie wordt ik ook hebberig. Kortom heel herkenbaar !!

  28. Agnes Rozendal schreef:

    O wat herkenbaar lekker kunnen kijken naar bolletjes garen. Ik doe zeker mee aan deze give away ben benieuwd wat voor garen er in zit zodat ik weer heerlijk kan experimenteren.

  29. Eef schreef:

    Weer leuk! Ik doe graag mee.

  30. Nynke Seldenijk schreef:

    O, dat gevoel van hebben, hebben, je hart maakt een sprongetje van al dat moois! Want wat zou ik allemaal wel niet KUNNEN maken! En daarom doe ik , ondanks een hol vol wol, toch lekker mee.

  31. Eveline schreef:

    Wat herkenbaar! Ik ben er ook dol op! In de beginperiode van mijn “wolverslaving” heb ik mezelf voorgenomen om niet meer dan 2 bakken wol te verzamelen. Haha, ik hoor het me nog zeggen tegen een vriendin… Maar ja, ik word er gewoon blij van! Dus ja, ik waag heeeel graag een kansje! x

  32. KIm schreef:

    Ja, dat is ook mijn geluksmomentje van elke dag… ff in een bolletje wol knijpen en voelen hoe lekker ie is! En…. ik ruik er ook altijd aan. Een lekkere bol wol moet bij mij ook lekker ruiken! Erg ben ik he? Hahaahha…
    Ik doe graag mee met jouw leuke give-away… Ben benieuwd hoe het verrassingspakket met de prachtige (nieuwe) bollen voelen… en ruiken! (bloos bloos)

  33. mamadammeke schreef:

    Ik volg al een hele tijd via bloglovin en doe héél graag mee!

  34. Asmara schreef:

    Verslaafd aan wol??? ??? echt wel! ☺️
    Dus ik kan deze verrassings give-away niet laten schieten!!! Tenslotte kun je nooit genoeg wol hebben!

    Jammer dat ik je niet heb gezien op de KreaDoe btw! (Ik was er zondag)

    Lieve groeten,

    Asmara

  35. Nelleke schreef:

    Super nieuwsgierig naar je pakketje! Zeker in de herfst en winter is het zo fijn om bij de kachel lekker te haken :-) Heb ook altijd meerdere projecten liggen omdat er teveel leuke ideeën zijn en de afwisseling het ook juist fijn maakt :-)

  36. Elma schreef:

    Ik doe ook graag mee!
    groetjes Elma

  37. Nelleke schreef:

    heel leuk om te lezen dat ik niet de enige wol-gek ben :-)
    alleen om het te kunnen kopen en dan in een mand te doen en ernaar te kijken word ik al zo gelukkig!
    en om iets te winnen zou echt te gek zijn !!!!

    Lieve groeten,
    Nelleke

  38. Simone Groot Jebbink schreef:

    Toevallig komt het zo uit dat ik dit jaar 3 weken kerstvakantie heb….dit pakket als vervroegd kerstpakket (wat natuurlijk ook altijd weer een verrassing is) zou dan wel supertof zijn :) ;)

  39. Laura schreef:

    Ha Lisanne,

    Ik doe graag mee met die suppertoffe give-away!! Ben gek op jouw mooie kleurtjes dus kom maar door. Met 2 weken kerstvakantie op komst kan ik wel wat leuke wolletjes gebruiken!!

    Groetjes, Laura

  40. Irene schreef:

    Hoi Lisanne,

    Oh wauw. Wat een geweldige give away. Heb nog last van mijn gesjouw vanaf de kreadoe. (Volgend jaar toch maar een boodschappenwagentje ?) En had graag op jouw aanraden nog veel meer gekocht! (Weekender staat op het verlanglijstje). Je hebt me de popcorn steek uitgelegd en daar zou ik graag mee aan de slag gaan. Maar daar heb je veel wol bij nodig. Dus deze give away zou meer dan welkom zijn!

    Fijne dag!
    Irene

  41. jose schreef:

    Wauwie!!! Wat kan ik nog meer zeggen… Ik denk dat de rest van mijn huisgenoten je het niet in dank zullen afnemen… Maar ik zéker wel! Dat zijn van die dingen die je dan zo lekker weg kan zetten (probeer ik dan he…) voor de kerstdagen, alle tijd, alle rust… Laat maar komen naar het hoge, hoge Noorden!

  42. Bianca schreef:

    Ook ik ven garen verslaafd zoals vele hier denk ik !
    Ik kan ook echt niet naar de kreadoe om zonder garen thuis te komen ;-)
    Maar ik ben van mening dat je nooit genoeg garen Jan hebben dus ik doe heel graag mee. Super zo’n verrassings pakket, dat maakt het extra spannend en een grotere uitdaging om er iets speciaals mee te maken.

  43. m(i)e schreef:

    Ik hou ook van garen ! En ik heb ondertussen ook een hele voorraad mooi garen waar ik wel eens bij kan wegdromen over wat ik er allemaal mee ga maken. Inspiratie genoeg, de tijd om echt alles uit te voeren niet. Maar hé : binnen 22 jaar kan ik met pensioen en dan heb ik veel tijd :P . Er is trouwens nog een plekje vrij in mijn voorraad voor een verrassingspakket vol garen om bij weg te dromen ;)

  44. Lotte schreef:

    Ik wil hier zeker aan mee doen. Ik hou van wol.

  45. sanny schreef:

    Ooo de perfecte combi een verassing en wol zou bijna denken dat het al sinterklaas is… doe graag mee ?

  46. Leonie schreef:

    Yes, yes, yes! Ondanks dat er nog voor (meer dan) een jaar wolletjes en projecten in de kast liggen wil ik altijd nieuwe wol proberen!
    Groetjes Leonie

  47. Desiree schreef:

    I ❤️ Wol en verrassingen!!!!
    Pas op de kreadoe ook al zulke leuke pakketten gekocht maar er kan er altijd eentje bij ?
    Groetjes Desiree

  48. Caroline schreef:

    LEUK, LEUK ☺!!!
    Een pakje in de brievenbus is altijd al een kadootje, maar………bollen wol op de deurmat………dat is FEEST ☺!
    Héérlijk, die donkere avonden met kaarsjes aan en een haakwerkje ☺.

    Een gezellige, zonnige herfstdag toegewenst!

    Lieve groet, Caroline.

  49. Jessica schreef:

    Ja graag! Ik ga binnenkort diverse haaklessen aan meiden en jongens van groep 8 geven dus dit is meer dan welkom!

    • Lotte schreef:

      Super leuke winactie! Ik vind het ook altijd zo leuk om nieuwe garens uit te proberen. Ook al weet ik nog niet wat er in zit, ik heb vast wel ideeën of leuke patroontjes liggen:) ik waag stiekem ook een kansje.
      Groetjes Lotte

  50. Marieke schreef:

    Oh oh, wat is dit herkenbaar :) Weer een superleuke give-away, we blijven genieten van alle gezellige babbels en foto’s!

  51. Martine schreef:

    Zo ontzettend herkenbaar! Hier ook een wolletjes verslaafde! Ik kan er geen genoeg van krijgen, dus ik doe heel erg graag mee met jouw give away.
    groetjes, Martine

  52. Alinda schreef:

    Ik doe mee-hee met deze superleuke give away!!!!

  53. Jacqueline schreef:

    Nee, ik heb genoeg garen…kijk er zijn weer nieuwe garen, die moet ik hebben!!! :-D
    Het is echt een verslaving, een leuke verslaving :-D Ik word ook altijd zo hebberig van al dat moois en de ideeën spoken dan door mijn hoofd. Ik doe heel graag mee met deze give-away!

  54. Madhurya schreef:

    Ooh, zo herkenbaar, die verslaving …. :-) Volgen doe ik je al een hele poos en sinds kort ook via Bloglovin’. Ik doe dus heel graag mee aan deze actie.
    Spannend!

    Groetjes Madhurya

  55. Curly Creative schreef:

    Oh my gosh… hier een lurker (volgt blog wel maar laat weinig reacties achter)
    Ik doe heel graag mee aan je give away.. Want ik moet nog steeds leren haken (shame on me) maar met dat t-shirt garen maak ik ontzettend leuke dingen.

    Ik nodig je vooral uit om een kijkje op mijn blog te nemen
    xx

  56. Wistaire schreef:

    Nu ik bijna klaar ben met verhuizen kijk ik er zo naar uit om lekker op de bank te haken. Lekker series kijken met een haakwerkje, daar kan ik altijd wel garen voor gebruiken. :)

  57. Linda schreef:

    Ik doe graag mee. Want het is altijd leuk om een kado te krijgen maar nog leuker als je niet precies weet wat er in zit?. En dat voor de feestdagen. Heerlijk.

  58. Sandra schreef:

    Garen heb je nooit genoeg! Ik doe graag mee voor zo’n verrassingspakket.

  59. Laura schreef:

    Wat een mooie bollen heb je weer op de foto gezet! Ik herken je verslaving haha. Ik ben erg benieuwd wat voor mooie bolletjes je in het pakket gedaan hebt en doe daarom ook graag weer mee met deze super gave give away!
    Fijne avond,
    Laura

  60. tamara schreef:

    Oh jee, ik moet het toch echt toegeven, ik ben verslaafd aan garen. Net als iedereen die gereageerd heeft op jouw blog. En daarom die ik graag mee (dit tot ongenoegen van mijn man. Die is niet zo blij met mijn verslaving ??).

  61. Ingrid ten Hove schreef:

    Wat een spannende give away! Ook ik heb al een berg garen liggen, maar ben heel benieuwd wat jij uitgezocht hebt. Ik doe graag mee!

  62. antje schreef:

    Ik las je bericht via bloglovin en doe graag mee

  63. Marieke schreef:

    Aaaaah tof! Ik zou dit super graag willen winnen, omdat ik gewoon erg graag haak!! Het ontspant en ik word er zo blij van:). Groetjes! Marieke

  64. Ria Kassenberg schreef:

    Hallo Lisanne
    Ik doe graag mee met de give away leuk blog !

  65. Nienke schreef:

    Hoi Lisanne,

    Ook ik waag graag een kansje, want ja.. wie wil nou niet zo’n leuk verrassingspakket!!
    Lijkt me erg leuk om te winnen!

    Groetjes Nienke

  66. Sandra schreef:

    Wat staan er al veel berichtjes. Toch maar een kansje wagen. Mijn kast raakt al aardig vol met wol. Flink Door haken maar. Voor een leuke give away maak ik graag een plaatsje vrij.

  67. Hilde haakt schreef:

    Dat wil ik zeker hebben! Dus ik doe mee…

  68. metsmaakgehaakt schreef:

    oohhhh wat een prachtige bolletjes, daar kan ik ook altijd zo blij van worden
    wil dan graag een kansje wagen.

  69. Ellen Vogelzang schreef:

    Ik doe graag mee! Ik ben gek op alles wat met creatief bezig zijn te maken heeft en vul daar graag mijn vrije tijd mee. Ik ben nu ook aan het oefenen met breien en leren haken komt daarna. Dus nog een beetje een leek, maar een mooi verrassingspakket komt zeker wel van pas!

  70. Oh ja hoor, die lust ik! Die eerste zeg! Een eco hooked? Heel benieuwd.

  71. Gaby schreef:

    Zo herkenbaar! Genieten van mooie bollen en al die projecten die er uit voort komen. Genieten met een super grote G. Daarom doe ik graag mee

  72. Ester schreef:

    Hoi Lisanne,
    Daar word je zeker blij van! Geweldig die verschillende bollen wol! Mijn handen jeuken al! ;-)
    Liefs, Ester

  73. Ellen schreef:

    Dat lijkt mij nou eens leuk.
    Een wolpakket winnen.

  74. Yvonne schreef:

    Wat een leuke give away! Ik word ook zo blij van bolletjes!! Zijn net snoepjes maar dan niet om op te eten hahaha. Is een droom om in een wolwinkel te mogen werken. ;-)

  75. ilse schreef:

    Ik vind altijd wel een projectje voor een bolletje wol :)

  76. Sandra schreef:

    Wat een prachtige wolletjes. Alleen kijken naar mooie bollen is al heerlijk! Ik doe graag mee voor een garenpakket.
    Groetjes Sandra

  77. Marjon de wit schreef:

    Graag zou ik willen meeloten om iets leuks te maken voor een klein babymeisje…

  78. marleen vennix schreef:

    Wow wat een lieve give-away. Zoo leuk en van wol en haken krijg je nooit genoeg. Groetjes, Marleen

  79. Vera schreef:

    Oooh, spannend! Give aways zijn altijd leuk, maar een verrassings give away is NOG gaver! Vingers crossed!!

  80. Ageeth Mooij schreef:

    Ik doe graag mee. Niet uitkiezen in de winkel, maar bedenken wat te doen met je pakket!

  81. Helga schreef:

    Wow!! Wat een leuke aktie! Ik kan geen bolletje voorbij lopen zonder even te kijken/voelen! Dus er is geen bolletje veilig voor mijn creativiteit. Helemaal hooked aan haken! En daar komt bij dat ik gek ben op verrassingen.. Kortom een droom aktie!

  82. Vanessa schreef:

    Ik ben wel weer toe aan nieuwe inspiratie en n nieuw haakproject doe graag mee!

  83. Liesbeth schreef:

    Weet je wat ik het fijnste vind……een nieuw project starten met verse bolletjes wol. Dat is voor mij echt een klein feestje!

  84. Mayke schreef:

    Hey wat een leuke actie! Ik ben sinds de zomer helemaal verslaafd aan haken. Zelfs het uithalen en weer opnieuw beginnen vind ik niet erg! Met de verrassing bolletjes weet ik vast wel raad, er staat nog heel op mijn nog te haken lijstje!

  85. Jolanda schreef:

    ik ben dol op wolletjes dus ik zeg ja tegen deze spannende gave away

  86. Maaike schreef:

    Hoi Lisanne

    Wat lief dat je die wol wilt weggeven! Leuk dat je jouw liefde voor wol op deze manier met ons wilt delen.
    Succes met het kiezen van de gelukkige winnaar :-)

    Liefs!

  87. marielle schreef:

    Leuk! Ik doe graag mee! Meestal haak ik met catania of scheepjes. Aan de sint vraag ik ook wat andere merken!

  88. eliane schreef:

    van garen kun je nooit genoeg hebben ……….hahaha.
    wat een leuke giveaway.
    Ik doe graag mee.

  89. Bregje schreef:

    Garen maakt mij blij! Wat een leuke winactie. Ik waag graag een kansje! Liefs

  90. BY JM schreef:

    Wist je al dat ik behept ben met een draadjes gen? Een gen wat ik van mijn allerliefste oma heb gekregen. En hoe kan het anders dat iemand die behept is met dit gen ook dol is op bolletjes, wolletjes en nog veel meer mooie draadjes, dus ja ik doe super graag mee!

  91. Manonneke schreef:

    GAAF!! Ik ben verliefd:)… Dol op wol…

  92. Maaike schreef:

    O ik doe graag mee!
    Ik zou er zo graag iets moois van willen maken voor m’n dochtertje in dop! Daar heb ik straks tijdens de wintermaanden en verlof mooi tijd voor!

  93. Romy schreef:

    Oooo spannend ik ben wel nieuwsgierig wat er in deze give away zit maar dat zal zeker niet tegenvallen… ook ik ben deze maand jarig dus een leuker verjaardags cadeautje kan ik mij niet wensen :p YEAH

  94. marieke schreef:

    jaaaahhh! yarn! Helemaal leuk omdat ik binnenkort een haakkransje heb en een vriendin ga leren hoe te haken. Dus dan delen we het pakketje, want wat is er leuker dan krijgen en geven? Precies .. delen.

  95. Linda van der Lans schreef:

    Ohhhhhh dat zou super zijn, Wil graag met iets nieuws beginnen en eens een keer iets gaan amken aan de hand van garen wat je krijgt….dat is een leuke uitdaging, de wolletjes maken me gewoon blij om naar te kijken!!

  96. Sigrid schreef:

    Ik win niet vaak, maar misschien heb ik deze keer geluk…
    Want ik hou ook heel veel van wol :-)
    Ben ook heel nieuwsgierig welke kleurtjes of welke soort wol het is, alleen al door mijn nieuwsgierigheid wil ik winnen, hihi.
    Maakt niet uit wat het is, ik vind wel iets om ermee te haken!
    Groetjes, Sigrid

  97. Liesbeth schreef:

    O je hebt al zoveel reacties. Maar ja, niet geschoten…..Ik zou ook heel graag het verassingspakket willen winnen. Heerlijk! Kijken, voelen en dromen over wat ik ermee kan maken. Kan me er nu al op verheugen.

  98. Nicole schreef:

    Wat een leuke actie! Ik lees je blogs met veel plezier en ben ook altijd zo blij met wol. Nu ik kan haken hoef ik me inderdaad noooooit meer te vervelen!!

  99. Anne-Mieke schreef:

    Bolletjes heb ik nooit te kort, ruimte wel ;) Ik schuif gewoon nog wel een stukje op in mijn bed om daar nog meer bolletjes te leggen. Nee, zo erg is het niet hoor, maar heb intussen al een flinke verzameling en in een grote plastic doos is het net een mini bollenbad! Al die kleuren en verschillende texturen maken mij in ieder geval ook heel blij!

  100. micheline rens schreef:

    graag doe ik mee met deze giveaway, ben dol op wol, iedereen die haakt of breit weet wat wij bedoelen, ik denk iedere keer , nu heb ik genoeg wol, en dan kom je ergens en zie je van die prachtige wol of prachtige katoen en je bent verloren, in mijn hoofd begint de haakmolen te draaien en dan neem je toch weer van die mooie wol mee naar huis, denkend dit is de laatste keer dat ik wol koop, nu heb ik genoeg wol voor heel mijn leven, niet waar , dus doe ik graag mee
    groetjes
    Micheline

  101. Mascha v. E schreef:

    Ik ben zo dol op wol!! Ik ben wel benieuwd naar je verrassings-pakket!!

  102. Ingrid schreef:

    Lisanne,
    Leuk je ontmoet te hebben op de Krea doe!
    Tuurlijk doen we mee…wie weet, het maakt ons wel nieuwsgierig..
    Kikkerprins wacht geduldig af…;-)

  103. Greetje schreef:

    Ook ik doe graag mee! Ik heb er verder niet veel aan toe te voegen. Beter gezegd, ik heb niet zoveel garen meer op mijn klos…

  104. Verhaeghe Sabine schreef:

    Ik doe heel graag mee! Wol….. ik kan er nooit aan weerstaan

  105. Carolien schreef:

    JA!! Ik word ook altijd blij van bolletjes. :-)
    Ik heb pas een grote bol gekocht en die ligt bij mij gewoon in het midden van de living. Zoveel leuker om ze te zien liggen, dan ze weg te stoppen in de kast. ;-)
    Tuurlijk probeer ook ik graag dit verrassingspakketje te winnen.

    Groetjes
    Carolien

  106. Annemiek schreef:

    Al meer dan 100 reacties……. Toch doe ik ook graag mee. Verslaafd ben je of je bent het niet.
    Groetjes Annemiek

  107. Marjan schreef:

    Geweldig al die garens met al die mooie kleuren, dol ben ik op haken en breien, mutsen sjaals sokken enz enz brei ik voor mijn medemens in Roemenie, ook ik heb een site op fb “Marjans hobbywerk” zodat iedereen kan zien wat ik zoal maak. Dus ook de bolletjes wol die hier worden verloot zou ik heel goed kunnen gebruiken :)

  108. janine schreef:

    O dat zou super leuk zijn, nu ik heerlijk vakantie heb!!!
    En de kans om weer eens ander garen uit te proberen! :)

  109. Leandra schreef:

    Vandaag de nieuwe simply haken gekregen voor mij verjaardag. Dus nieuwe bolletjes zijn welkom, want er is weer inspiratie in overvloed. En natuurlijk zijn cadeautjes ook leuk na je verjaardag ?

  110. Marije schreef:

    Ha Lisanne,
    Wat heb je toch weer een prachtige bollen uitgezocht! Ik herken dat wel, dat je mooi garen uitzoekt en er dan een speciaal project voor wilt hebben. En dan ligt het daar klaar, bij mij op mijn bureau meestal, kom je er dagelijks vaak langs, aai je er eens over, neem je het in je handen en dan bedenk je een project, of toch maar niet. En uiteindelijk liggen die bollen bij mij tijden klaar tot ik ineens een ingeving krijg en ook echt begin. Ik hou van deze projecten! Ik ben benieuwd wat voor prachtige dingen je gaat maken van deze mooie bollen! :)

  111. Kelly schreef:

    Wol.. heerlijk! Om naar te kijken, om te voelen en natuurlijk om te haken! Ik wordt gelukkig van alle kleuren en structuren, van heel fijn tot heel grof. Heerlijk! En ik ben dol op verrassingen!

  112. Derkie schreef:

    Leuk! Ik zou graag zo’n pakketje winnen. ?

  113. Oomen schreef:

    Ik doe ook een gokje, garen heb je nooit genoeg!

  114. Lisa schreef:

    Met een grote lach lees ik dit! Zo herkenbaar. Ik wik graag een poging wagen om het verrassingspakket te winnen. Een paar mooie bollen wol passen er altijd bij.
    Liefs Lisa

  115. Astrid schreef:

    Superleuke give-away, ik doe graag mee ?

  116. Janneke schreef:

    Er zijn van die dagen dat je het liefst onder de wol zou kruipen, maar voor bolletjes wol kom ik er graag uit!

  117. Daantje schreef:

    Willetje heb je inderdaad nooit genoeg, dus ook ik doe graag mee :)

  118. Marleen schreef:

    Oooh een verrassingsgivaway!! Ik doe heel graag mee :-)

  119. annerieke schreef:

    Ha,

    Heerlijk al die garen. Ik lees met veel plezier je blog, en vind veel van je verhalen herkenbaar;)
    Ga vooral zo door!

    gr. Annerieke

  120. lize schreef:

    Wat en leuke give away! ik haak altijd met hetzelfde garen, het ijkt me heel fijn om eens wat anders t proberen!

  121. anita buitink schreef:

    Wow….heel herkenbaar….ik kan ook heel lang in een wolwinkel zijn en dan moeilijk keuzes maken.
    Dan is zo n pakketje wol heel welkom…en ook ik heb zoveel plannen in mijn hoofd dat er vast iets mee te maken is.
    Groetjes, Anita

  122. Dol op wol, mijn hart slaat er van op hol! ;-)
    Graag doe ik dan ook mee aan je giveaway, er is altijd nog wel een haakprojectje bij te verzinnen.

  123. Caroline schreef:

    Kunst komt in vele vormen, maar ik kijk 100x liever naar zulke prachtige foto’s dan naar het gemiddelde schilderij! Prachtige plaatjes! :)

  124. Krista schreef:

    Joehoe… Hier nog eentje die dol op wol is en er nooit genoeg van heeft ;-))

  125. marjolein schreef:

    Slik, …. dat zijn wel heeeeeel veel enthousiaste reacties. Succes ermee zeg. En ook ik wil graag, heel graag kans maken op een verrassings pakketjes.
    Groetjes
    Marjolein

  126. Marie-Claire schreef:

    Wat een prachtige giveaway ik ben ook zoals jij een haakfanaat heb altijd een haakwerk mee als we met de auto weggaan groetjes Marie-Claire

  127. Aranka schreef:

    Wauw, wat een leuke winactie! Zoals vele andere hakers, is het gevoel zeker herkenbaar. Vooral nu het vroeg donker is en buiten koud is, vind ik het heerlijk om aan een (nieuw) project te werken! Groetjes, Aranka

  128. Iteke schreef:

    Leukk! Ik doe graag mee (en hoop dat het een teken is dat deze give-away online kwam op mijn verjaardag:D)

  129. Amanda schreef:

    Geweldig zo’n give away, misschien zit er iets moois bij om een muts voor mijn schoonmoeder te maken. Ze heeft borstkanker en gaat binnenkort haar haar verliezen.

  130. Marjolein schreef:

    Lief dat je wilt weggeven! (of is het een excuus om nieuwe draadjes te kopen …. ;-) )
    Maar ik doe graag mee. Heb me op de Kreadoe redelijk in weten te houden… en heb daar nu spijt van. zucht.

  131. Nina schreef:

    Wow wat een leuke actie!
    Ik kom ook altijd tijd te kort omdat ik altijd zo veel leuke ideeën heb!

  132. Ingrid schreef:

    Ik doe zeker mee…leuk hoor!

  133. Janneke schreef:

    Oeh gaaf!! Ik doe ook mee!
    Liefs Janneke

  134. Linda schreef:

    Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee :-) Haken en breien in de winterperiode zijn mijn favoriete bezigheden en van wol, kun je nooit genoeg hebben.
    Fijn weekend, lieve groet, Linda

  135. Ilse schreef:

    Ik doe ook graag mee! Komt goed uit, want heb nog 6 maanden te gaan voordat de baby komt, dus kan ik nog een dekentje of mutsje maken!

  136. Heidi schreef:

    Leuke actie weer lisanne! Ik waag een kans vind het altijd zo leuk nieuwe soorten garen uit te proberen:)) fijne dag vandaag!

  137. Bianca schreef:

    Wow, zo’n ontzettend leuk verrassingspakket! Ik vervolg je op FB en instagram . Ik woon al sinds jaren in t buitenland maar op gegroeid ben ik bij jullie om de hoek, het is zo leuk weer foto’s te zien waar ik vroeger veel geweest ben. Verder zo

  138. Jessie schreef:

    Ooh! Joepie! Nieuwe wolletjes zijn altijd een goed idee! Het brei en haakvirus heeft me helemaal te pakken! Spannend en fingers crossed! En oh, dankjewel voor al de inspiratie! You rock! <3

  139. Janinke schreef:

    Daar worden we blij van!!!

  140. Nynke schreef:

    Wauw wat leuk! Ik wordt ook altijd blij van verse bolletjes wol waar het wikkel nog zo mooi omheen zit :) leuke dekentjes en knuffeltje haken voor mijn dochter Lisanne!!

  141. Noor schreef:

    Dat zou ik super graag willen winnen! Kan geen genoeg krijgen van nieuwe kleurtjes!

    Fingers crossed!

  142. Sieneke de Vries schreef:

    oh wat een geweldige actie, wil graag kans maken.
    ben volger meot dit wel steeds weer opnieuw doen want hij wordt niet onthouden

  143. Lisanne schreef:

    Hee Lisanne! Ohh wat is je blog toch weer herkenbaar! Als je er over nadenkt is het eigenlijk best suf: dat je gewoon helemaal verliefd kan zijn op een lang opgerold draad met een mooi kleurtje ghihi!!! Uiteraard doe ik graag mee met je winactie, alsof ik nog niet genoeg wolletjes heb liggen ghihi!! Ben benieuwd wat je met de wolletjes op de foto gaat maken! Liefs, Lisanne

  144. Jantine schreef:

    Dit zou super gaaf zijn. Om in de laatste weken van mijn verlof nog mee bezig te gaan

  145. Niki schreef:

    leuk! Ik waag ook graag mijn kans!

  146. maaike schreef:

    Als kind deed ik heel veel haken, nu ik zelf kids heb lijkt het me super om dit weer met de kids erbij op te pakken. Ik doen dus graag mee

  147. martine schreef:

    Wat ontzettend lief dat je jou liefde voor bolletjes wilt delen! Echt super gaaf!! Dus doe graag mee.

  148. Sytske schreef:

    It’s not a pile of yarn,..
    It’s a pile of potential!

    Misschien heb ik toch nog wat meer wol nodig?! ?

  149. Thirsa schreef:

    Wat leuk! Ben heel benieuwd wat erin zit, ik doe graag mee!

  150. Gianni spencer schreef:

    Echt een leuke en gave give away !
    Ik ben ook super dol op garen,wie nou niet ?Ik ben nou wel echt nieuwsgierig naar de verrassing prijs ?Maar goed geduld hebben is een schone zaak ??
    Dus ik doe graag mee met dit super leuke gave give away ????

  151. Inie schreef:

    waag ook graag een kansje :) ik volg je nu ook ;) benieuwd naar de verrassing :D

  152. Jacobine Schwab schreef:

    Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.
    Ik ben dol op verrassingen en het lijkt me gewoon zo leuk om niet zelf het garen uit te kiezen maar dit een keer te krijgen en dan daar een leuk project bij te verzinnen.
    Ik heb er nu al zin in.

  153. Babs schreef:

    Wat een prachtige bolletjes…….ik doe graag mee….

  154. Myrthe schreef:

    Wat een leuke winactie! Ik neem vaak hetzelfde soort garen omdat ik het zo lastig vind om garen te kiezen. En dat terwijl er zulke mooie bolletjes zijn! Ik ga nu meteen op je pinterest kijken en ondertussen hard duimen ;)

  155. Monica schreef:

    Gaaaf!!! Ik loot graag mee.

  156. Joanne schreef:

    Hoi Lisanne,
    Wat ontzettend leuk dat je wat van die waanzinnige bolletjes met ons wilt delen! Goed voorbeeld van mijn motto “geven&delen is leuker dan krijgen”. Als ik de gelukkige winnaar ben ga ik gezellig samen met m’n schoonzus een dagje aan de haak ?

  157. Miranda schreef:

    Leuk leuk! Ik doe mee! nieuwe bolletjes wol zijn altijd welkom om weer iets leuks creatiefs mee te doen. Mijn neefje van 5 wil ook graag een kleed ‘breien’ dus wie weet zit er ook wel een leuk wolletje voor hem bij?

  158. Rianne Nijssen schreef:

    Net de bloglovin-app op m’n telefoon geïnstalleerd. Hoe handig is die app! Kan ik je blogs nog beter lezen en bijhouden. :) Ben je meteen gaan volgen en ik waag ontzettend graag een kansje voor deze spannende Give Away. Zo… Nu weer aan de haak. Fijn weekend!!! :)

  159. Yvonne schreef:

    Wat een mooi idee!! En wat een prachtige bolletjes. Spannend om mee te doen.

  160. Ann Caremans schreef:

    Hi Lisanne

    We delen niet alleen een stukje van onze naam maar ook de passie voor lekker zachte, kleurrijke, pluizige, stoere, liefelijke,…bolletjes wol. Ik ben steeds onder de indruk van je creaties en heb er enkele op mijn ‘to crochet’ lijstje staan. Met een verrassingspakket aan wol kan ik aan de slag! Een deugddoend weekendje toegewenst!

  161. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een leuke give-away. Dat zie je ook aan alle mensen die meedoen. maar ik zou ook graag een kansje wagen :-). Lijkt me leuk om nieuw garen uit te proberen. Fijn weekend.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  162. Sandra schreef:

    Oh jeee…. Wat een bol eh… Boel reacties al…
    Maar ik doe graag mee want je kunt nooit genoeg wol hebben :-))
    Fijn weekend nog,
    Sandra

  163. Edith schreef:

    Ooooo, leuk! Ik loot ook graag mee.

    Greetz,
    Edith

  164. Margaret schreef:

    Zalig, al die verschillende mooie bolletjes garen. Bij de meeste bolletjes komen allerlei ideeën op over wat je ermee kunt maken. Zo denk ik bij het goudkleurige garen meteen aan het nieuwe haakboek van Lisenne Cabane: Tendre Crochet 2. De bolletjes in jouw gehaakte mandje komen voor die patronen ook goed van pas.
    Lief dat je iemand gaat verrassen met garens. Hopelijk wordt iemand de gelukkig die het echt goed kan gebruiken.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

  165. Annick bouwers schreef:

    Wauw, kom ik jou net tegen in de Simply haken en dacht breng gelijk een bezoek aan je site. Wat een fantastische leuke ideeën heb je! Ik ben meteen helemaal enthousiast. Zie ik dat je ook nog wol kunt winnen en ik nog net op tijd ben om mee te doen. Hier word ik blij van!

  166. Sylvia schreef:

    Spannend! Op een verrassingspakket en dan ook nog met garen! zou ik heel graag kans maken! Heerlijk haken en andere verwennen met mijn maaksels. De groenige onderzetters op de een na laatste foto vind ik leuk! Waar zou ik dat patroontje kunnen vinden?
    Ik volg op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

  167. Rianne schreef:

    Leuk al die mooie wol! Ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving