fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
19 december 2015

1e dag van de draad en praat…kerst give-aways!

Yeah..!!! Vandaag is het zover, de eerste speciale kerst give away van draad en praat… met vandaag een super tof La Maison Victor cadeau. Namelijk de spiksplinter nieuwe DIY agenda van het mooie tijdschrift waar ik voor mag ontwerpen!

Yeah..!!! Vandaag is het zover, de eerste dag van de speciale kerst give-away week van draad en praat…hieronder nog even de uitleg van deze gezellige week.

Het is de feestmaand van het jaar en daarom heb ik de komende week iets bijzonders voor jullie georganiseerd. De 7 days of christmas give away dagen..! Iedere ochtend van deze week (za t/m vrij) komt er een nieuwe give away online. En het zijn echt spetterende give-aways!!

Je kunt iedere dag meedoen door een leuke reactie onder het bericht achter te laten. Je kunt uitsluitend meedoen op de dag zelf tot 20.00 uur s’avonds. Iedere avond om 21.00 uur wordt de winnaar (of winnaars) bekend gemaakt via een bericht hier op draad en praat…Spannend…!!! Het is dus belangrijk dat je er snel bij bent. Ik hoop deze week heel veel mensen blij te kunnen maken. Natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt via bloglovin en deze speciale actie ergens deelt, maar het is zeker niet verplicht. Het gaat me om de lol en gezelligheid, en bij Kerstmis horen gewoon cadeautjes :) Op deze manier wil ik jullie heel erg bedanken voor alle gezelligheid van het afgelopen jaar. Na deze knallende week heb ik lekker een weekje vakantie en ga ik aan de slag met ideeën voor een heel nieuw blogjaar! Dus ik zou zeggen, waag je kans, misschien ga je het nieuwe jaar in met mooie nieuwe spullen.

PS: I.v.m. de feestdagen kan het zijn dat de winnaars het pakketje pas na de feestdagen ontvangen. De lieve postbezorgers hebben het nogal druk deze dagen en het zou zonde zijn als het kwijt raakt.

Vandaag gaan we meteen goed van start met vandaag een super tof La Maison Victor cadeau. Namelijk de spiksplinter nieuwe DIY agenda van het mooie tijdschrift waar ik voor mag ontwerpen! 

Deze agenda zit vol met leuke DIY’s en patronen, je kunt er vele uurtjes mee doorbrengen daarnaast is hij natuurlijk ook heel fijn als agenda :) Er zitten toffe stickers en kaarten in, waarmee plannen ineens een stuk leuker wordt. Ook kun je er een foto in doen en je eigen knoop op zetten. Leuk hè!!

Wil jij kans maken op één van de twee mooie LMV agenda’s die ik mag weggeven? Voor jezelf of om cadeau te geven? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en kijk vanavond om 21.00 uur of je hebt gewonnen!

Wat een feest zo’n week :) Zegt het voort…zegt het voort…!

Owja and last but not least..!! Marianne Dekkers-Roos jij hebt het super gekke breiboek van Club Geluk gewonnen!! :) Mail me je adres en het boek komt naar je toe
Happy Saturday,

Liefs Lisanne

98 reacties op “1e dag van de draad en praat…kerst give-aways!”

 1. Annis schreef:

  Ja leuk, ik doe mee! Ik ben een instagramvolger, maar ga je ook via bloglovin volgen, geen idee waarom ik dat nog niet deed.
  Af en toe koop ik maison victor, de agenda lijkt me super!

 2. Nienke schreef:

  Hi Lisanne,

  Hele fijne feestdagen alvast!

  Wat een leuke actie heb je deze week!
  Ik zou graag 2016 plannen met de lmv agenda!

  Liefs Nienke

 3. Henriette schreef:

  Yeah weer een kans om iets te winnen ? Wat een handige agenda lijkt me dit, waag dus een kansje ??. Ik volg je waar maar mogelijk is want ik vind je patronen, tutorials en DIY projecten fantastisch.
  Groetjes Henriëtte

 4. Handmadebydaphne schreef:

  Ik ben ook een Instagram volger! En ik doe graag mee aangezien extra DIY’s altijd leuk zijn! Xoxo

 5. Marjoleine schreef:

  Wow die is wel heel gaaf!! Ik waag een kansje :-)

 6. Thera schreef:

  wat een leuke actie, ik zou heel graag 2016 met deze agenda plannen

 7. Madelon schreef:

  Ben weer helemaal ‘oldcsxhoil’ terug bij papieren agenda’s en notitieboekjes. Lijkt me superleuk voor het plannen van m’n projecten van dit jaar! Heerlijk blad, Victor, met leuke patronen en andere ideeën!

 8. Saskia Detremmerie schreef:

  Jay! Wat een geweldig cadeau! Die agenda zou ik, als instagramvolger, ook wel heel nuttig kunnen gebruiken :)

 9. Bianca Sanders schreef:

  Wow superleuk al die weggeef cadeautjes, ik ga dit keer ook een poging wagen !! Lijkt me echt superleuk om te winnen, echt gaaf die agenda ! En dat jij er voor ontwerpt maakt het nog leuker, je maakt zulke leuke dingen ben momenteel verslaafd aan het haken van het mooie hart ook hier hangt de eerste aan een kralenketting !! Veel plezier met het uitdelen van de cadeautjes kerstvrouwtje ;-) Fijne dagen alvast !!

 10. Patricia schreef:

  Wat een leuke agenda! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie.

 11. Femke schreef:

  Super leuke actie! Wat een gave agenda, altijd handig en ik ben gek op nieuwe patroontjes! Fijne dagen ?

 12. Oh wauw, zo mooi! Zou een grote hulp zijn om goed alles te kunnen plannen en zo nóg meer tijd vrij te maken om te haken ?

 13. Monica schreef:

  Gaaf,ik doe graag mee.☺

 14. Tiny schreef:

  Ik waag ook een kansje? Wat een leuke agenda, volg je met veel plezier op Facebook en Instagram.??

 15. Aline schreef:

  Voor het nieuwe jaar is mijn voornemen nog creatiever bezig te zijn. Dus deze gave agenda zou een goede start zijn!!

 16. Evelien schreef:

  Wow wat een leuke actie! Ik zou deze agenda heel graag willen winnen. Wordt en jaartje leuk plannen op deze manier! ?

 17. lydia van der Brugge schreef:

  Wat een prachtig vormgegeven agenda, ziet er uitnodigend uit, creatief, praktisch en ook nog boordevol DIY ideeën! Fantastisch om te winnen toch!

 18. Fanny M schreef:

  Wat een leuke winactie! Eigenlijk doe ik zelden mee, omdat m’n slaagkansen altijd zo klein lijken (: Maar deze keer wil ik het graag proberen, omdat ik de agenda graag cadeau zou geven aan m’n moeder. Zij is zo getalenteerd in alles met naaien en borduren! Ze heeft al tig keer m’n spullen gerepareerd, heeft al honderden prachtige cadeaus geborduurd. Zelfs nu voor Kerst is ze in de weer om prachtige kussens voor me te naaien. Het minste wat ik kan doen, is haar dus in de bloemetjes zetten met een agenda. Geniet van de feestdagen ik blijf je absoluut volgen!

 19. Tamara schreef:

  Ooooooow wat leuk!!! Wordt ik helemaal vrolijk van!!! Jouw stijl van blog is echt mooi en gezellig en nu ook nog gratis kadootjes.mik wist niet eens dat er een diy agenda was, weer wat nieuws op het verlanglijstje..

 20. Babbe schreef:

  Wat een toffe agenda! Ik waag graag een kansje. Fijne dagen!

 21. Mascha schreef:

  Wat een toffe agenda!! hier in kan ik al mijn creatieve ideeën in opschrijven!

 22. Tertia schreef:

  Wauw Lisanne, wat een feest dat je zoveel leuke dingen mag weggeven. Om blij van te worden. Deze agenda vind ik erg leuk. Een ideale planner/dagboek achtige iets om alle creatieve ideeën in op te slaan. Ik waag heel erg graag een kansje. Lieve groetjes Tertia

 23. Judith schreef:

  Wat een feestweek maak je er van; leuk!
  En natuurlijk doe ik graag mee voor de agenda…

 24. Jeanette schreef:

  Ik doe graag mee met deze supertoffe giveaway! Ik hou echt van DIY en nieuwe ideeën in een mooie agenda is dubbel leuk!

 25. Astrid schreef:

  Super leuke actie! Wat een gave agenda, altijd handig en ik ben gek op nieuwe patroontjes!

 26. Nanda schreef:

  Ontzettend leuk deze give-away ? …. ik doe graag mee!
  Fijne kerstdagen ?

 27. irene schreef:

  Wat een leuke agenda lijkt me dat…heel wat leuker dan het saaie ding dat ik afgelopen jaar had.
  Je snapt dus wel dat ik er graag een zou willen winnen.
  Groetjes, Irene

 28. Jolanda Verschiere schreef:

  Geweldige give-away dit… hier heb je het hele jaar plezier van. Ik loot graag mee! Groet, Jolanda

 29. Ilda schreef:

  Wat een toffe agenda! Ik waag heel graag een kansje!

 30. Nicole schreef:

  Ohhh leuk, wat een feestweek! Natuurlijk doe ik ook graag mee :-)

 31. Odette schreef:

  Zo eerst je Facebook bericht verspreiden onder mijn lieve freubel vrienden. Ik kijk er naar uit je deze week te volgen. Jouw heldere projecten zijn voor mij altijd heerlijk fris tov mijn eigen kleurrijke smaak. Ding graag mee. Kan je ook laten weten waar het te koop is want vis ik naast het net is nog een leuk kado voor op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag begin januari. Liefs Odette

 32. ByAsmara schreef:

  Oooo jaaaa hier wil ik heeeeeul graag aan meedoen. Ik krijg de La Maison elke maand op de deurmat maar kende deze geweldige agenda nog niet…. Dusss…ik doe mee!

 33. Djinnie schreef:

  Hallo Lisanne. Wat een feest maand actie van je.Ik zou geen reden weten waarom ik de agenda zou winnen en een ander niet….maar ik ben fan het blad la maison victor en ik vind deze agenda gewoon super leuk en inspirerend.
  Groetjes van.DjinnieI

 34. Niki schreef:

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee! Dat wordt dan een creatief jaar :D

 35. Marleen schreef:

  Heel graag! Een goede agenda komt hier heel goed van pas aangezien ik in 2016 ga starten als zzp’er. Kan ik goed mijn uren als muziekdocente bijhouden en daarnaast mijn vrije tijd invullen met leuke diy!

 36. Martine schreef:

  Hoi Lisanne, wat een geweldige actie weer! Ik doe heel graag mee, de agenda ziet er te gek uit!
  Fijn weekend, groetjes, Martine

 37. madhurya schreef:

  Hoi Lisanne, wat lief dat je dit doet! Ik doe niet mee vandaag want ik heb al 2 agenda’s, maar ik hou je blog in de gaten voor misschien andere leuke kado’s die je weggeeft. Ik volg je al op bloglovin’ en ik heb geen facebook dus kan je actie helaas niet delen. Maar tof dat je dit doet.

 38. Jessica schreef:

  Lijkt me een geweldige agenda! Ik doe graag mee.

 39. Marica schreef:

  Ik waag ook een kans voor mijn dochter die komend scooljaar de opleiding mode en maatwerk hoop te gaan doen ?

 40. majella schreef:

  oh, gezellig en dit vooral in de tijd van ‘pakjes geven en pakjes krijgen’.
  Ja, via bloglovin’ kwam ik bij jouw bericht terecht. Heel tof…. dus ik doe zeker mee want ik ben zo’n vergeetkous dat een agenda héél goed van pas zou komen :)

 41. Babette schreef:

  Wauw, wat een heerlijke kerstgedachten!! Zag je actie via Instagram maar ga je ook hier volgen…
  Graag maak ik kans op de agenda, zou heerlijk zijn om naast alle drukte ook een momentje voor jezelf in te plannen en iets uit de agenda te maken…

 42. Mimi schreef:

  Hallo Lisanne
  Wat een leuke actie ! Ik doe graag een poging voor die agenda.
  Ik ben op het moment bezig met het boek The artist way van Julia Cameron om mijn eigen kunstenaar in me wakker te schudden. Deze agenda zou me mooi helpen?
  Ik wens je alvast een fijne vakantie! Veel inspiratie toegewenst!!

 43. Iris schreef:

  Wat een leuke actie! Laat ik nou net aan een nieuwe agenda toe zijn. Ik zit in het laatste jaar van de PABO en mijn agenda gaat overal mee naar toe. Er staat in wanneer ik op stage ben te vinden, wanneer ik voor mijn scriptie bezig ga, wanneer ik ga sporten en wanneer ik aan het werk moet in de horeca. Over een maand begint mijn eindstage en moet ik zelfstandig lesgeven voor de klas en daar heb ik mijn agenda echt bij nodig. Naast het drukke (studenten) bestaan wil ik af en toe ook naar mijn ouders. Gisteren rende ik met mijn koffer en tas over het Groninger station om de bus te halen! Gelukkig ben ik wel heel huis aangekomen bij mijn ouders, maar helaas mijn agenda niet. Mijn make-up remover heeft tijdens mijn reis gelekt in mijn koffer en mijn arme agenda is daar niet tegen bestand. Gelukkig kan ik mijn afspraken nog lezen, maar echt duidelijk is het niet! Deze super mooie agenda zou daarom bij mij echt goed van pas komen! En ik beloof dat hij deze keer de reis overleefd!

  Groetjes,

  Iris

 44. Deborah schreef:

  Superleuke actie!
  In het nieuwe jaar ga ik zeker een workshop bij je volgen en daarna zou ik dan gelijk leuke dingen kunnen maken uit deze agenda. Dus ik ga heel hard duimen. ?

 45. Zou ik net een reactie achterlaten voor déze fantastische giveaway (wat een prachtige agenda, zeg), lees ik dat ik het boek van de vórige giveaway gewonnen heb!!! Te gek! Ik win echt nooit iets, en nu heb ik dit gave boek gewonnen! Dankjewel!! Ik ben geen expert-breister, maar ik ga deze kerstvakantie heerlijk proberen hier iets moois/leuks/geks uit te maken, joepie!! Marianne xx

 46. Simone Groot Jebbink schreef:

  Met een gezin met twee kleine kinderen is het veel plannen…ook vrije tijd moet ik bewust plannen. Wat is er dan fijner dan een agenda die al een invulling heeft/geeft voor die vrije momenten;) ik doe dus graag mee aan decwinactie:)

 47. evelien schreef:

  Wat een mooie prijs! Doe graag mee

 48. Dit is echt een ontzettend gave agenda! En geweldig dat je deze week al die giveaways doet. Alvast hele fijne kerstdagen. Liefs. X

 49. Judith schreef:

  Wat een mooie agenda! Ik doe graag mee met deze give-away, want een agenda voor 2016 heb ik nog niet.

 50. Lize H schreef:

  Wat een leuke en fijne kerstgedachte! ik kijk altijd uit je blog, vandaag kom je met een wel heel leuke verassing. Ik doe graag mee voor de agenda, voor een diy chaoot als ik ideaal! Heel fijn weekend!

 51. Liesbeth Blomme schreef:

  Zo’n toffe agenda! Het kriebelt al om er eentje te hebben en aan het nieuwe jaar te beginnen!

 52. Heidi schreef:

  Het eerste wat ik dacht was wat een ge gekke agenda daar moet ik gewoon een kans voor wagen! En het tweede…. is er echt al een jaar voorbij????!!! Vorig jaar kerst deed je ook deze week aan give aways toch. … ongelooflijk wat gaat de tijd snel! Fijne kerstweek!!

 53. Lindsy schreef:

  Wat een prachtig idee die give away week
  Plannen lijkt me ongelofelijk leuk in zo een mooie agenda?

 54. gery van der linden schreef:

  Ik doe heel graag mee, super leuk cadeau <3

 55. micheline rens schreef:

  doe dolgraag mee, zeer toffe prijs die ik natuurlijk graag zou winnen
  probeer heel de week mee te doen
  Micheline

 56. Emmy schreef:

  Natuurlijk doe ik mee?
  wie wil er nu niet zo’n super leuke agenda winnen☺☺

 57. Antje schreef:

  Leuke agenda, ik doe graag mee met je actie

 58. Pam schreef:

  Ik doe ook graag mee met zo’n actie!
  Altijd leuk om een cadeautje te winnen !

 59. Maartje schreef:

  Wauw, hier wil ik wel aan meedoen! Wat een super toffe agenda.

 60. Cynthia de Klerk schreef:

  Graag doe ik mee aan de verloting van deze prachtige agenda!

 61. veronica de handwerkmiep schreef:

  Ga je ook volgen. Wat een leuke agenda, ben gek op alles wat met creatief zijn te maken heeft. Kan daar mooi mijn afspraken inzetten, maar ook alle patronen die ik altijd wat aanpas naar mijn eigen originaliteit. En de barbie patronen die ik brei en haak voor kleindochter. Tevens maak ik kaarten, haak en naai van alles. Jij ook alvast een fijne kerst en een creatief jaar!

 62. Dorienke schreef:

  Ik volg je al een tijdje via bloglovin en doe graag mee met de lvm winactie! Heb het blad en naaien deze zomer ontdekt en het lijkt me leuk om er heel volgend jaar ook lekker mee verder te gaan!

  Dorienke

 63. Ine schreef:

  Doe graag mee met de loting voor deze super agenda.

 64. Viviën schreef:

  ? Een superleuke actie waar ik graag aan mee doe! Als ik hem alleen al zie word ik blij ?!

 65. Ineke Rauwerda schreef:

  Waag graag een kansje. Wie niet waagt wie niet wint

 66. Suzanne Wever schreef:

  Die toffe agenda wil ik wel winnen!

 67. Christel schreef:

  Alleen al vanwege de motiverende quote op de voorkant ben ik verkocht. Wat zou ik deze graag winnen! Ben benieuwd wat je nog meer in petto hebt.
  groet,
  Christel

 68. SewcideBlonde schreef:

  I’m in! En je blog krijgt gelijk een plaatsje tussen mijn favorieten! Thumps up!

 69. Audrey schreef:

  Ik zit het liefst met mijn neus in een tijdschrift, wat leuk om dit te combineren met een agenda. Dat zal voor mij een hele uitkomst zijn om afspraken niet meer te vergeten.

 70. Judith schreef:

  De agenda ziet er prachtig uit. Graag doe ik mee.
  Groet Judith

 71. Josine schreef:

  ik doe graag mee voor zo’n geweldige agenda!

 72. sop.hie.s schreef:

  Een hele week, elke dag een prijs weggeven? Daar zeg ik geen nee tegen… Ik sta elke dag paraat ;-) Ik waag dus alvast mijn eerste kansje…

 73. marijke schreef:

  Spannend, wat een leuke actie! Ik doe mee!!

 74. Chantal schreef:

  Ow wouw!!! Joehoeeeee ik ben hier!!!! Ik doe mee! Deze is supertof!

 75. Marjan schreef:

  Leuke give away! Ik doe mee.

  Groetjes, Marjan

 76. Eelkje Kuipers schreef:

  Wat een leuke actie, en wat een superagenda. Ik doe graag mee. ? En nu ga ik duimen. Uhh sorry, haken

 77. tessa schreef:

  hoi lisanne,
  wat ben jij lief zeg, de hele week zomaar cadeautjes ?? uitdelen??
  ik doe graag mee en wens jou en je familie alvast fijne feestdagen??
  kerstgroetjes van tessa

 78. Ingrid ten Hove schreef:

  Ik ben benieuwd! Ik doe graag mee!

 79. Angela schreef:

  Wauw, wat een gave agenda. Die zou ik heel graag winnen.
  Spannend……

 80. Tine schreef:

  Ook ik doe heel graag mee. Wat een pracht van een agenda! Leuk dat er ook patronen in te vinden zijn. Liefs.

 81. astrid schreef:

  Oeh, dat is ‘n leukerd; die zou ik wel winnen! Kerstgroeten van Astrid

 82. Anita schreef:

  Wat een leuke actie. Ik ben vanmiddag op pad geweest voor een leuke agenda, maar kon niets vinden. Deze lijkt me erg leuk, dus ik doe graag mee

 83. Lotte schreef:

  Wat leuk, ik doe graag mee. Ik had deze agenda nog niet eens gezien. Afgelopen jaar geen agenda gehad maar planner thuis én op het werk… Maar dat bevalt toch niet echt…

 84. Nathalie schreef:

  leuke actie voor een leuke agenda. Deze kan ik zeker gebruiken.

 85. Hanneke schreef:

  Ja hoor, dit snoepje wil ik!!

 86. Annelies schreef:

  Ik wist niet dat ze een agenda hadden! Wat ziet hij er ontzettend tof uit. Ik ding graag mee naar deze prijs! :)

 87. Shirley schreef:

  Hoi Lisanne,

  Ik zie dat ik nog net op tijd ben om mee te doen, dus ik waag graag een gokje voor deze leuke agenda!

  Groetjes, Shirley :)

 88. Linda schreef:

  Hoi Lisanne,

  Ik zou graag die mooi agenda winnen. Ik geniet elke keer weer van je blog.

  Groetjes Linda

 89. Gaby schreef:

  Hi Lisanne, wat eennsuper leuk idee the 7 daya before Christmas! Ik doe graag mee.
  1 done 6 to go!!
  Liefs Gaby

 90. Maria schreef:

  Op de valreep ding ik graag mee naar de mooie prijs van vandaag! Ik volg je leuke blogstukjes trouw via Bloglovin’.

 91. Lizanne schreef:

  Leuk, ik heb nog steeds een nieuwe agenda nodig! :)

 92. Esther schreef:

  Mag ik ook een kansje wagen? Ik ben GEK op papieren agenda’s en al helemaal als ze van papier zijn. helaas de laatste tijd véél te hard gewerkt en nog geen tijd gehad een nieuwe te bestellen. Deze ziet er zálig uit!!

 93. Leandra schreef:

  Ik waag een gokje. Wat een toffe agenda.
  Groetjes Leandra

 94. Annemieke schreef:

  Wat een super leuke week ga jij (en wij volgers dus ook) tegemoet. Fingers crossed!!!! Liefs Annemieke

 95. annette brakenhoff schreef:

  Wat een leuke actie, ik m doevgraag mee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving