fbpx


2 jaar draad en praat..!

Het is onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat..!! Vandaag bestaat draad en praat… al weer 2 jaar! Ik ben zo blij dat ik hier twee jaar geleden mee ben begonnen. Ik kan me echt geen leven meer zonder indenken. Zoveel leuke mensen ontmoet, zoveel mooie kansen gekregen en op zoveel leuke plekken langs geweest :) De gezelligheid, steun en betrokkenheid van iedereen is zo fijn! Zo kwam mijn vader afgelopen weekend thuis met allemaal oude magazijnbakken. Om mijn wol in op te bergen! Ik ben er super blij mee, want het is helemaal mijn stijl en het is zo cool dat andere mensen met je meedenken. Weten wat je leuk vind en je een seintje geven als ze ergens iets zien dat met draad en praat… te maken heeft. Ik wil vandaag iedereen,die de afgelopen twee jaar met ideeën en adviezen kwam, heel erg bedanken! Iedereen die hier dagelijks langskomt en af en toe een reactie achterlaat, super bedankt!! Het maakt mijn lever zoveel rijker!! Deze gezellige wereld is super fijn, in tegenstelling tot de berichten die nu dagelijks in het journaal te zien zijn. Ik ben zo blij dat ik zo’n leuke club (online) creatieve mensen heb leren kennen n.a.v. mijn blog. Ik hoop dat ik jullie af en toe kan opvrolijken met een berichtje en dat ik jullie nog heel lang mag inspireren! En andersom werkt het natuurlijk net zo…
Om te vieren dat draad en praat.. vandaag jarig is geef ik een super mooie houten kersthanger weg..! Deze stoere hanger mag ik weggeven van Liza van de winkel Bloemen en wonen bij Liza. Gaaf hè! Het is een hanger naar mijn hart, hout en leer de gouden combinatie :) Ik ben er helemaal weg van! Wil jij er ook één aan de muur, of op de deur? Dat kan, laat een reactie achter bij dit bericht en misschien hoor je volgende week wel dat jij er één hebt gewonnen. (Let op: deze give-away is alleen voor mensen die in Nederland woonachtig zijn, dit i.v.m. de verzendkosten).

Ook op Instagram geef ik zo’n mooie hanger weg, dus waag daar gerust ook een kansje!

Op naar een nieuw jaar bloggen! Met een aantal hele gave uitdagingen, zo mag ik haakpatronen ontwerpen voor La Maison Victor en ligt eind van dit jaar het eerste nummer met mijn patronen in de winkel :) Daarnaast komt er binnenkort een hele gave week vol met give-aways aan :) en komen er vanaf volgend jaar weer nieuwe workshops, waaronder een brei workshop! Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook dit nieuwe jaar weer veel te zien, zowel online als live…

Happy woensdag,
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (43)

 • Avatar

  Sandra

  |

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!! En wat een mooie hanger. Ik doe graag mee met de give away.
  Jouw blog volg ik al een tijdje en ik geniet er iedere keer weer van. Dus ga vooral zo door!!!
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Gefeliciteerd! 2 jaar bloggen, wat vliegt de tijd.
  Fijne decembermaand.

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Hi Lisanne, gefeliciteerd met 2 kaar bloggen! Je maakt iedere dag ‘n deel uit van mijn ochtendritueel, hoe bijzonder is dat? Dankjewel daarvoor! Liefs Astrid

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!! Ook ik volg met veel plezier je berichtjes…en herken heel erg het gevoel van zoeken naar positieve en warme berichtjes door alle leed in de wereld op het nieuws en daardoor de sterke behoefte aan saamhorigheid..gemoedelijkheid..warmte..delen…freubelen
  Ook alles wat vroeger was…en nu weer terug komt vind ik geweldig!!
  Ga zo door!! Groetjes Miriam Ps…en uiteraard zou ik graag in aanmerking komen voor die mooie hanger :-)

  Reply

 • Avatar

  Arina

  |

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Wat bijzonder dat je zoveel plezier beleefd aan het bezig zijn met Draad en Praat. Ik lees altijd met veel plezier je berichtjes, gewoon gezellig. En inspirerend :-) En ik wens je veel succes met alle nieuwe dingen die op je pad zullen komen. Ga gewoon zo door, dan komt het vast goed! Fijne dag, en ik hoop op die leuke hanger! Liefs!

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Gefeliciteerd met je blog jubileum! Ik ken de blog nog niet zo heel lang maar er komen zoveel leuke projecten voorbij dat een nieuw voornemen alvast is om me meer te verdiepen in het haken :). Hopelijk komen er nog heel wat jaren bovenop en voor vandaag hopelijk een klein feestje met wat taart!

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Van harte gefeliciteerd, Lisanne! Je doet het ook zo goed!!
  Ik ben benieuwd naar je patronen..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Gefeliciteerd. Ik geniet altijd erg van jouw leuke blog . Heb net la maison Victor ontdekt en kijk uit naar het nummer met jouw patronen !

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Gefeliciteerd met 2 jaar bloggen! Wat super dat je die stap hebt gemaakt en er zo enorm blij mee bent! Nog heel veel plezier in de komende jaren!!

  Reply

 • Avatar

  Vanessa

  |

  Hoi lisanne van harte gefeliciteerd met je leuke blog ik vind het altijd een feestje om je leuke foto’s en verhaaltjes te lezen ga zo door! En enjoy THE little thing in life .
  Oh ja enne natuurlijk wil ik ook graag een kansje wagen voor die mooie hanger, groetjes en nog een fijne dag iedereen

  Reply

 • Avatar

  Danique

  |

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Ik volg je nog niet heel lang maar ben wel fan. Zulke mooie projecten en foto’s plaats je, dat inspireert mij. Groetjes Danique

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Hey Lisanne

  Proficiat met je tweede blogverjaardag, doe er nog vele jaren bij. Ik vind het iedere keer weer leuk om je blogs te lezen en te zien. Je hebt telkens zo’n prachtige foto’s.
  Succes met het volgende blogjaar, zo te lezen zal dit voor jou zeker geen probleem worden. Het wordt precies weer een druk en gezellig jaar. :-)

  Spijitig genoeg kan ik niet mee doen met de leuke Give-Away. Ja inderdaad, ik woon in het verre Belgenland. ;-) Maar succes aan iedereen die wel kan deelnemen!

  Groetjes
  Carolien

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Gefeliciteerd meid! En nog vele gezellige blog jaren erbij!!! :D

  Liefs, Ester Xx

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Gefeliciteerd! Zo leuk dat ik je op de kleurenworkshop van claire heb ontmoet en je via IG en je blog kan volgen, ook hier ben je een vast ritueel sochtends, kopje koffie en mijn favoriete blogs opzoeken. Veel blogs blijven beetje stil nu IG hot en snel is, toch kan ik deze blogs niet missen heerlijk die uitgebreidere inspiratie! Bedankt hiervoor! Blijf je volgen! En die hanger is wederom helemaal te gek! Fijne dag! Heidi

  Reply

 • Avatar

  Emmy

  |

  Super? hartelijk gefeliciteerd ? en ga zo door??
  manlief wil dit jaar geen kerstboom zetten.dus andere versieringen zijn dus super en extra gaaf.
  tuurlijk wil ik die mooie hanger winnen??

  Reply

 • Avatar

  Maartje

  |

  Hi Lisanne,

  Suuuuuupergefeliciteerd met de tweede verjaardag van draadenpraat! Geniet ervan en blijf vooral bloggen, zo leuk!!! En die hanger is prachtig! Dus ik ding graag mee ? Liefs, Maartje

  Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Ha Lisanne,
  Van harte gefeliciteerd met je twee jarig bestaan. Ik geniet elke dag weer van je nieuwe creaties en berichten. Ik laat niet altijd een reactie achter, maar ik kijk wel altijd elke dag. Groetjes en veel succes voor de komende jaren nog met je blog. ?

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Van harte gefeliciteerd Lisanne met je 2-jarig weblog draadenpraat.
  In een korte tijd heb je al veel mee gemaakt en de nodige inspiratie gegeven. Ik blog geloof ik al zo’n 6 jaar maar wat jij hebt bereikt is al heel veel! Geniet er lekker van en veel succes en inspiratie gewenst voor de komende jaren!
  Lieve Groetjes
  Tertia

  Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Lieve Lisanne,
  van harte gefeliciteerd met jouw blogverjaardag! En dank je wel dat jij twee jaar geleden het web bent komen verrijken met jouw mooie blog. Ik lees jouw berichten met zo veel plezier en geniet van het haken van jouw originele patronen. Ik wens je er nog vele gelukkige blogjaren erbij.
  Liefs, Daphne

  Reply

 • Avatar

  Helma Warnders

  |

  Van harte gefeliciteerd! Dat is zeker een feestje waard. Ik lees je blog graag, volg je op IG en laatst wat gezelligs in je webshop gekocht. Jij hebt zulke heerlijke ideeën en inspireert menig van ons <3 Ik doe graag mee met je give-a-way. Prachtige stoere hanger.

  Reply

 • Avatar

  Ineke Buijs

  |

  Gefeliciteerd met je 2e verjaardag!
  Ik volg vrijwel geen blogs, dus je mag je zomaar best vereerd voelen dat ik dagelijks even kom kijken. Ik zeg niet altijd iets, maar ik hou je in de smiezen en ik tag je soms, met name als ik weer met Finn in de weer ben.

  Dat je nog lang mag blijven bloggen. En handwerken maakt de wereld inderdaad een beetje mooier :-) Ik zeg altijd: als iedereen zou handwerken, zijn er geen handen meer vrij voor wapens.

  Reply

 • Avatar

  vera mayenburg

  |

  Heel gaaf …wat zou ik die graag willen winnen!

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Lieve Lisanne,
  alweer 2 jaar bloggen , wat leuk, gefeliciteerd!
  Ik kom nog niet zo lang bij je langs op je blog maar ik vind het altijd weer leuk, je ideeën , zelfs je enthousiasme weet je via je blog over te brengen. Op de Kreadoe heb ik je in het echt even mogen ontmoeten, dat vond ik heel bijzonder.
  Ga zo lekker door en ik kom steeds weer langs. Ik hoop dat je nog veel inspiratie zult hebben.
  Liefs en alle goeds voor het nieuwe jaar.

  Groet,
  Eliane

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Wouw al weer twee jaar! Gefeliciteerd :)

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Hoi Lisanne,
  Allereerst van harte met je tweejarig blog bestaan! Ik lees al je berichten en haal er heel wat inspiratie uit. Zelf vind ik het ook heerlijk om te bloggen en haaksels te delen. Ik doe graag met je give-away mee.
  Groet,
  Nienke

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Wat leuk! En wat een leuke actie ter ere van jou 2 jarig succes!! Op nog vele jaren draad en praat ??:.

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Van harte gefeliciteerd! Ik word altijd zo vrolijk van jouw leuke blogberichten. En wat een leuke plannen voor het komende jaar. Het liefst wil ik mij nu al inschrijven voor de breiworkshop ;-).

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, dat kan! er zijn al wat data gepland. Je vind ze onder het kopje workshops. Er komen er as zondag nog een paar bij :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Gefeliciteerd met je 2-jarig blogjubileum!!!
  Ik ben ontzettend dankbaar voor je blog, want je blog is erg inspirerend en altijd leuk
  om te lezen. Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van je blog en je creatieve ideeën.

  Liefs van Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Linda van der Lans

  |

  Hoi Lisanne,
  Zulke mooie foto’s papieren en wolletjes…..gewoon te mooi!!
  Ik vind je blog zeer leuk om te lezen en die houten hanger…….zo simpel mooi!

  Liefs Linda

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg je vrolijke berichten met plezier. Echt een momentje voor mijzelf in dit drukke jaar (studie naast een baan). Ik doe graag mee voor die prachtige hanger. Iets handgemaakt voor de kerst (kom er zelf helaas niet aan toe).

  Reply

 • Avatar

  Daniëlle

  |

  Gefeliciteerd met je “kindje” Het is echt jou ding en heel je hart en energie stop je erin en dat straalt je werk, je site en je blog ook uit! Op naar nog meer mooie jaren erbij!!! Ennuh ik houd ervan! Dus zou heel graag die mooie prijs willen winnen :-)

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Proficiat Lisanne!!
  Dat er nog maar veel praatjes mogen volgen over draadjes en andere creatief leuks!!

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Gefeliciteerd! Dat je ons nog maar lang mag inspireren met blogberichten en inspirende plaatjes op instagram!

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van je blog! Dat er nog vele mogen volgen. En die hanger is echt super, ik wil er graag een poging voor wagen!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Hee Lisanne,
  Van harte gefeliciteerd! Wat goed en wat gaat de tijd snel als het leuk is hè!
  Ga zo door.. Ik doe zeker mee, met deze prachtige give away!!
  groetjes Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik lees jou blog altijd met veel plezier. Je hebt altijd leuke ideeën op het gebied van handwerken, maar ook interieur. Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog een heleboel gezellige en inspirerende berichtjes mag maken! Enne.. superleuk je give away! Mijn trouwboeket kwam bij Liza vandaan, een half jaar geleden :) XX Marieke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha wat leuk!! Mijne ook alleen iets langer geleden :))

   Reply

 • This week..! - draad en praat...

  |

  […] in het teken van het 2 jarig bestaan van draad en praat (vergeet niet om mee te doen aan de give-away)… maar ik deed gelukkig nog een hoop andere leuke dingen :) Hierboven op de foto zie je mij […]

  Reply

 • Avatar

  Roxanne

  |

  2 jaar alweer, gefeliciteerd! Ik volg je blog nog maar kort maar geniet er zeker van om alles door te lezen. Ik wil graag meedoen aan de give away. Vanwege een verhuizing lukt het niet om dit jaar een kerstboom te kopen. En het is nog wel de eerste kerst van mijn zoontje! Met deze hanger komt er toch wat kerstsfeer in huis.

  Reply

 • Avatar

  Lotte Haakt

  |

  Hieperdepiep!! Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag. En hopelijk volgen er nog vele jaren dat je je blogverjaardag kan vieren. Fijn weekend alvast!
  Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag en dat er nog vele jaren mogen bij komen groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter