Het is onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat..!! Vandaag bestaat draad en praat… al weer 2 jaar! Ik ben zo blij dat ik hier twee jaar geleden mee ben begonnen. Ik kan me echt geen leven meer zonder indenken. Zoveel leuke mensen ontmoet, zoveel mooie kansen gekregen en op zoveel leuke plekken langs geweest :)

De gezelligheid, steun en betrokkenheid van iedereen is zo fijn! Zo kwam mijn vader afgelopen weekend thuis met allemaal oude magazijnbakken. Om mijn wol in op te bergen! Ik ben er super blij mee, want het is helemaal mijn stijl en het is zo cool dat andere mensen met je meedenken. Weten wat je leuk vind en je een seintje geven als ze ergens iets zien dat met draad en praat… te maken heeft. Ik wil vandaag iedereen,die de afgelopen twee jaar met ideeën en adviezen kwam, heel erg bedanken! Iedereen die hier dagelijks langskomt en af en toe een reactie achterlaat, super bedankt!!

Het maakt mijn lever zoveel rijker!! Deze gezellige wereld is super fijn, in tegenstelling tot de berichten die nu dagelijks in het journaal te zien zijn. Ik ben zo blij dat ik zo’n leuke club (online) creatieve mensen heb leren kennen n.a.v. mijn blog. Ik hoop dat ik jullie af en toe kan opvrolijken met een berichtje en dat ik jullie nog heel lang mag inspireren! En andersom werkt het natuurlijk net zo…


Om te vieren dat draad en praat.. vandaag jarig is geef ik een super mooie houten kersthanger weg..! Deze stoere hanger mag ik weggeven van Liza van de winkel Bloemen en wonen bij Liza. Gaaf hè! Het is een hanger naar mijn hart, hout en leer de gouden combinatie :) Ik ben er helemaal weg van! Wil jij er ook één aan de muur, of op de deur? Dat kan, laat een reactie achter bij dit bericht en misschien hoor je volgende week wel dat jij er één hebt gewonnen. (Let op: deze give-away is alleen voor mensen die in Nederland woonachtig zijn, dit i.v.m. de verzendkosten).


Ook op Instagram geef ik zo’n mooie hanger weg, dus waag daar gerust ook een kansje!


Op naar een nieuw jaar bloggen! Met een aantal hele gave uitdagingen, zo mag ik haakpatronen ontwerpen voor La Maison Victor en ligt eind van dit jaar het eerste nummer met mijn patronen in de winkel :) Daarnaast komt er binnenkort een hele gave week vol met give-aways aan :) en komen er vanaf volgend jaar weer nieuwe workshops, waaronder een brei workshop! Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook dit nieuwe jaar weer veel te zien, zowel online als live…


Happy woensdag,


X Lisanne

43 reacties op “2 jaar draad en praat..!”

  1. Sandra schreef:

    Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!! En wat een mooie hanger. Ik doe graag mee met de give away.
    Jouw blog volg ik al een tijdje en ik geniet er iedere keer weer van. Dus ga vooral zo door!!!
    Groetjes Sandra

  2. Jeanette Renting schreef:

    Gefeliciteerd! 2 jaar bloggen, wat vliegt de tijd.
    Fijne decembermaand.

  3. Astrid schreef:

    Hi Lisanne, gefeliciteerd met 2 kaar bloggen! Je maakt iedere dag ‘n deel uit van mijn ochtendritueel, hoe bijzonder is dat? Dankjewel daarvoor! Liefs Astrid

  4. Miriam schreef:

    Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!! Ook ik volg met veel plezier je berichtjes…en herken heel erg het gevoel van zoeken naar positieve en warme berichtjes door alle leed in de wereld op het nieuws en daardoor de sterke behoefte aan saamhorigheid..gemoedelijkheid..warmte..delen…freubelen
    Ook alles wat vroeger was…en nu weer terug komt vind ik geweldig!!
    Ga zo door!! Groetjes Miriam Ps…en uiteraard zou ik graag in aanmerking komen voor die mooie hanger :-)

  5. Arina schreef:

    Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Wat bijzonder dat je zoveel plezier beleefd aan het bezig zijn met Draad en Praat. Ik lees altijd met veel plezier je berichtjes, gewoon gezellig. En inspirerend :-) En ik wens je veel succes met alle nieuwe dingen die op je pad zullen komen. Ga gewoon zo door, dan komt het vast goed! Fijne dag, en ik hoop op die leuke hanger! Liefs!

  6. Astrid schreef:

    Gefeliciteerd met je blog jubileum! Ik ken de blog nog niet zo heel lang maar er komen zoveel leuke projecten voorbij dat een nieuw voornemen alvast is om me meer te verdiepen in het haken :). Hopelijk komen er nog heel wat jaren bovenop en voor vandaag hopelijk een klein feestje met wat taart!

  7. Verie schreef:

    Van harte gefeliciteerd, Lisanne! Je doet het ook zo goed!!
    Ik ben benieuwd naar je patronen..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  8. Tineke schreef:

    Gefeliciteerd. Ik geniet altijd erg van jouw leuke blog . Heb net la maison Victor ontdekt en kijk uit naar het nummer met jouw patronen !

  9. Marjolein schreef:

    Gefeliciteerd met 2 jaar bloggen! Wat super dat je die stap hebt gemaakt en er zo enorm blij mee bent! Nog heel veel plezier in de komende jaren!!

  10. Vanessa schreef:

    Hoi lisanne van harte gefeliciteerd met je leuke blog ik vind het altijd een feestje om je leuke foto’s en verhaaltjes te lezen ga zo door! En enjoy THE little thing in life .
    Oh ja enne natuurlijk wil ik ook graag een kansje wagen voor die mooie hanger, groetjes en nog een fijne dag iedereen

  11. Danique schreef:

    Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Ik volg je nog niet heel lang maar ben wel fan. Zulke mooie projecten en foto’s plaats je, dat inspireert mij. Groetjes Danique

  12. Carolien schreef:

    Hey Lisanne

    Proficiat met je tweede blogverjaardag, doe er nog vele jaren bij. Ik vind het iedere keer weer leuk om je blogs te lezen en te zien. Je hebt telkens zo’n prachtige foto’s.
    Succes met het volgende blogjaar, zo te lezen zal dit voor jou zeker geen probleem worden. Het wordt precies weer een druk en gezellig jaar. :-)

    Spijitig genoeg kan ik niet mee doen met de leuke Give-Away. Ja inderdaad, ik woon in het verre Belgenland. ;-) Maar succes aan iedereen die wel kan deelnemen!

    Groetjes
    Carolien

  13. Ester schreef:

    Gefeliciteerd meid! En nog vele gezellige blog jaren erbij!!! :D

    Liefs, Ester Xx

  14. Heidi schreef:

    Gefeliciteerd! Zo leuk dat ik je op de kleurenworkshop van claire heb ontmoet en je via IG en je blog kan volgen, ook hier ben je een vast ritueel sochtends, kopje koffie en mijn favoriete blogs opzoeken. Veel blogs blijven beetje stil nu IG hot en snel is, toch kan ik deze blogs niet missen heerlijk die uitgebreidere inspiratie! Bedankt hiervoor! Blijf je volgen! En die hanger is wederom helemaal te gek! Fijne dag! Heidi

  15. Emmy schreef:

    Super? hartelijk gefeliciteerd ? en ga zo door??
    manlief wil dit jaar geen kerstboom zetten.dus andere versieringen zijn dus super en extra gaaf.
    tuurlijk wil ik die mooie hanger winnen??

  16. Maartje schreef:

    Hi Lisanne,

    Suuuuuupergefeliciteerd met de tweede verjaardag van draadenpraat! Geniet ervan en blijf vooral bloggen, zo leuk!!! En die hanger is prachtig! Dus ik ding graag mee ? Liefs, Maartje

  17. Ankie schreef:

    Ha Lisanne,
    Van harte gefeliciteerd met je twee jarig bestaan. Ik geniet elke dag weer van je nieuwe creaties en berichten. Ik laat niet altijd een reactie achter, maar ik kijk wel altijd elke dag. Groetjes en veel succes voor de komende jaren nog met je blog. ?

  18. Tertia schreef:

    Van harte gefeliciteerd Lisanne met je 2-jarig weblog draadenpraat.
    In een korte tijd heb je al veel mee gemaakt en de nodige inspiratie gegeven. Ik blog geloof ik al zo’n 6 jaar maar wat jij hebt bereikt is al heel veel! Geniet er lekker van en veel succes en inspiratie gewenst voor de komende jaren!
    Lieve Groetjes
    Tertia

  19. Lieve Lisanne,
    van harte gefeliciteerd met jouw blogverjaardag! En dank je wel dat jij twee jaar geleden het web bent komen verrijken met jouw mooie blog. Ik lees jouw berichten met zo veel plezier en geniet van het haken van jouw originele patronen. Ik wens je er nog vele gelukkige blogjaren erbij.
    Liefs, Daphne

  20. Helma Warnders schreef:

    Van harte gefeliciteerd! Dat is zeker een feestje waard. Ik lees je blog graag, volg je op IG en laatst wat gezelligs in je webshop gekocht. Jij hebt zulke heerlijke ideeën en inspireert menig van ons <3 Ik doe graag mee met je give-a-way. Prachtige stoere hanger.

  21. Ineke Buijs schreef:

    Gefeliciteerd met je 2e verjaardag!
    Ik volg vrijwel geen blogs, dus je mag je zomaar best vereerd voelen dat ik dagelijks even kom kijken. Ik zeg niet altijd iets, maar ik hou je in de smiezen en ik tag je soms, met name als ik weer met Finn in de weer ben.

    Dat je nog lang mag blijven bloggen. En handwerken maakt de wereld inderdaad een beetje mooier :-) Ik zeg altijd: als iedereen zou handwerken, zijn er geen handen meer vrij voor wapens.

  22. vera mayenburg schreef:

    Heel gaaf …wat zou ik die graag willen winnen!

  23. eliane schreef:

    Lieve Lisanne,
    alweer 2 jaar bloggen , wat leuk, gefeliciteerd!
    Ik kom nog niet zo lang bij je langs op je blog maar ik vind het altijd weer leuk, je ideeën , zelfs je enthousiasme weet je via je blog over te brengen. Op de Kreadoe heb ik je in het echt even mogen ontmoeten, dat vond ik heel bijzonder.
    Ga zo lekker door en ik kom steeds weer langs. Ik hoop dat je nog veel inspiratie zult hebben.
    Liefs en alle goeds voor het nieuwe jaar.

    Groet,
    Eliane

  24. Madam Elisa schreef:

    Wouw al weer twee jaar! Gefeliciteerd :)

  25. Nienke schreef:

    Hoi Lisanne,
    Allereerst van harte met je tweejarig blog bestaan! Ik lees al je berichten en haal er heel wat inspiratie uit. Zelf vind ik het ook heerlijk om te bloggen en haaksels te delen. Ik doe graag met je give-away mee.
    Groet,
    Nienke

  26. Jessica schreef:

    Wat leuk! En wat een leuke actie ter ere van jou 2 jarig succes!! Op nog vele jaren draad en praat ??:.

  27. Martine schreef:

    Van harte gefeliciteerd! Ik word altijd zo vrolijk van jouw leuke blogberichten. En wat een leuke plannen voor het komende jaar. Het liefst wil ik mij nu al inschrijven voor de breiworkshop ;-).

    • Lisanne Multem schreef:

      Hihi, dat kan! er zijn al wat data gepland. Je vind ze onder het kopje workshops. Er komen er as zondag nog een paar bij :) Liefs Lisanne

  28. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne,

    Gefeliciteerd met je 2-jarig blogjubileum!!!
    Ik ben ontzettend dankbaar voor je blog, want je blog is erg inspirerend en altijd leuk
    om te lezen. Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van je blog en je creatieve ideeën.

    Liefs van Shirley :)

  29. Linda van der Lans schreef:

    Hoi Lisanne,
    Zulke mooie foto’s papieren en wolletjes…..gewoon te mooi!!
    Ik vind je blog zeer leuk om te lezen en die houten hanger…….zo simpel mooi!

    Liefs Linda

  30. Hanneke schreef:

    Van harte gefeliciteerd! Ik volg je vrolijke berichten met plezier. Echt een momentje voor mijzelf in dit drukke jaar (studie naast een baan). Ik doe graag mee voor die prachtige hanger. Iets handgemaakt voor de kerst (kom er zelf helaas niet aan toe).

  31. Daniëlle schreef:

    Gefeliciteerd met je “kindje” Het is echt jou ding en heel je hart en energie stop je erin en dat straalt je werk, je site en je blog ook uit! Op naar nog meer mooie jaren erbij!!! Ennuh ik houd ervan! Dus zou heel graag die mooie prijs willen winnen :-)

  32. BY JM schreef:

    Proficiat Lisanne!!
    Dat er nog maar veel praatjes mogen volgen over draadjes en andere creatief leuks!!

  33. Janneke schreef:

    Gefeliciteerd! Dat je ons nog maar lang mag inspireren met blogberichten en inspirende plaatjes op instagram!

  34. Mirella Groeneveld schreef:

    Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van je blog! Dat er nog vele mogen volgen. En die hanger is echt super, ik wil er graag een poging voor wagen!

  35. Ingrid schreef:

    Hee Lisanne,
    Van harte gefeliciteerd! Wat goed en wat gaat de tijd snel als het leuk is hè!
    Ga zo door.. Ik doe zeker mee, met deze prachtige give away!!
    groetjes Ingrid

  36. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik lees jou blog altijd met veel plezier. Je hebt altijd leuke ideeën op het gebied van handwerken, maar ook interieur. Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  37. Marieke schreef:

    Gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog een heleboel gezellige en inspirerende berichtjes mag maken! Enne.. superleuk je give away! Mijn trouwboeket kwam bij Liza vandaan, een half jaar geleden :) XX Marieke

  38. […] in het teken van het 2 jarig bestaan van draad en praat (vergeet niet om mee te doen aan de give-away)… maar ik deed gelukkig nog een hoop andere leuke dingen :) Hierboven op de foto zie je mij […]

  39. Roxanne schreef:

    2 jaar alweer, gefeliciteerd! Ik volg je blog nog maar kort maar geniet er zeker van om alles door te lezen. Ik wil graag meedoen aan de give away. Vanwege een verhuizing lukt het niet om dit jaar een kerstboom te kopen. En het is nog wel de eerste kerst van mijn zoontje! Met deze hanger komt er toch wat kerstsfeer in huis.

  40. Lotte Haakt schreef:

    Hieperdepiep!! Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag. En hopelijk volgen er nog vele jaren dat je je blogverjaardag kan vieren. Fijn weekend alvast!
    Liefs, Lotte

  41. Marie-Claire schreef:

    Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag en dat er nog vele jaren mogen bij komen groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving