fbpx


3e dag van de draad en praat…kerst give-aways!

Goedemorgen..!! Wakker worden met weer een give-away hier op draad en praat… met vandaag een super leuk DIY pakket van Brouwer Fournituren. Je kent hen misschien wel van de leuke verzamelblog Craft Kitchen, daar vind je vele DIY’s en patronen om mee aan de slag te gaan. Maar vandaag dus een leuke give-away van Brouwer met een aantal van mijn favorieten hobby materialen. Een pakket met oa. leuke vossen applicaties en lint. Ben ik natuurlijk helemaal fan van, van bosdieren! Ik heb ze zelf ook en ga er iets leuks mee bedenken :) Vind ze zo schattig! Twee ergonomische haaknaalden van Prym met een hele fijne lange handgreep. Ik haak zelf regelmatig met de numer 10 mm en vind hem echt super fijn haken. In het pakket zitten de naalden 6 m. en 10 mm. Dus voor lekkere stoere haakprojecten. Daarnaast zit er ook een mega handige naaldenkoker in. Ook van Prym en dat is me een handig ding. Er zit een magneet in en wanneer je eraan draait (net als een lippenstift) komen je naalden netjes naar boven en kun je er één uit pakken. Je ziet meteen welke je moet hebben en hoeft niet bang te zijn dat je je prikt. Ik ben helemaal fan! Hippe By Claire stof in groen/blauwe ruitjes om iets moois mee te maken op de naaimachine. En als laatste nog een super leuke gouden (uiteraard ;-) vogel schaar, die super scherp is en draadjes zonder enige moeite doorknipt. Maar er vooral heel leuk uitziet op foto’s. Gaaf pakket he!

Wil je kans maken op gave pakket? Laat dan voor vanavond 20.00 uur een reactie achter bij dit bericht. Vanavond om 21.00 uur maak ik hier de winnaar bekend. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie ideeën zijn met dit leuke pakket!

Fijne maandag,

X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (113)

 • Avatar

  marielle

  |

  Wat een heerlijke spulletjes! ik zou er iets mee maken voor mijn dochter. Ze houdt van dieren.

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  het is gewoon verslavend die give-aways van jou ! Ik ben vrij maar zit wel al gelijk op je blog te kijken wat je vandaag aanbied. Prachtig weer Lisanne en ik waag weer een gokje.
  Fijne dag, nog en succes met het uitkiezen van de winnaar..:)

  Reply

 • Avatar

  Ceciel

  |

  Jemig Lisanne, dat is inderdaad een heerlijk begin van de dag!! Een te gek pakket wat goed van pas kan komen in mijn kerst vakantie. Ik ga duimen en hoop dat die vogelschaar met al zijn moois mijn brievenbus in gaat vliegen :). Fijne dag!!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een enorm leuk pakket. Kan haast niet kiezen wat ik er van zou van maken. De vosje op een tas of toch op een mooi kussen voor op de bank. Het stofje voor gordijntjes in het poppenhuis of verwerkt in een luierhuis. Ik heb nu al veel plezier met het verzinnen. Fijne dag.

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Oe, alweer zo leuk.
  De vos is toch zo leuk om te gebruiken, heb zelf ook een leuke gemaakt.

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Wouw,wat een gaaf pakketje weer! Ik zie een kussen voor me met de applicatie erop en als haakster zouden de haaknaalden ook goed van pas komen…

  Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  Wat een leuk pakket in de give-away! Ik ben helemaal fan :-) Zelf naai ik nog niet zo heel lang, maar ik probeer toch af en toe mijn creatieve geest te laten spreken. Hopelijk blijf je leuke dingen posten op je blog want er zitten echt superleuke ideeën tussen!!! Bedankt alvast & Fijne feesten

  Reply

 • Avatar

  Joyce Hegeman

  |

  Alweer zo’n gave actie! Wat een prachtpakket!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  WOW WOW!!!! wat een leuke give-away, zou ik graag willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Roxanne

  |

  Leuk pakket! Vooral de vossenspulletjes. Daar kan ik wel wat mee. De kamer van m’n zoontje heeft als thema bos(dieren)

  Reply

 • Avatar

  Pam

  |

  Superleuk, ik ben ook grote fan van vosjes !
  Ik zou er een rokje of jurkje mee oppimpen.

  Reply

 • Avatar

  Joyce van de Kerkhof

  |

  Maar Lisanne!! Wat kun JIJ een mens laten kwijlen zeg hahaaha (doe maar niet aan beeldvorming hihi!)
  Wat een pr8-pakket!! I LOVE IT!!
  Ik waag graag een kansje op dit mooie MOOIE pakket.
  Have a nice day away!! Liefs Joyce

  Reply

 • Avatar

  Josine

  |

  Deze giveaway combineert mijn favoriete activiteiten van de laatste tijd haken en naaien! Ik ben pas recent in het bezig van een naaimachine dus het lijkt me super leuk om iets met die vosjes te maken. En die andere accessoires weet ik ook wel raad mee! Ik doe dus mee.

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Wat een gave give away weer!! Ik heb twee kleine dochters en zou dus iets voor hen maken. Mooie sjaaltjes met een vosje erop bijvoorbeeld… Met een gehaakt randje natuurlijk!

  Lieve groet,
  Lianne

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Mn hart maakt bij het zien van deze foto’s al een vreugdesprongetje!! Ik doe graag mee met de winactie!

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Wat schattig, maar dit gun ik volledig aan een andere vrolijke dame hier die een reactie achter laat!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat een mooie site heb jij!! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh wat een bofkont ben je als je dit wint. Met de applicaties en het lint zou ik een leuk of kussentje maken met een vossenlijstje. Zo’n naaldenkokertje is handig…heb ze nu op een lapje gepind, maar prik me regelmatig (auw auw). De haaknaalden ga ik gebruiken met het lapje stof om een leuk kussen te maken a la By Claire. Lieve groet, Linda

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Hoi Lisanne,
  Dat is inderdaad leuk wakker worden! Wat veel!! Ik ben echt gek op vosjes…
  En dat schaartje! Mijn naalden zijn altijd zoek. Kan wel doorgaan… maar wacht af…wie weet komt de “postduif” of “kikkerprins” langs met een mooi bericht ;-)

  Reply

 • Avatar

  Linda van den Noort

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat geef je weer prachtige dingen weg. Ik doe graag mee. Kinderen vakantie en ik een prachtig kerstpakket beter kan het toch niet?!
  Groetjes,
  Linda

  Reply

 • Avatar

  sop.hie.s

  |

  Wat een prachtig pakket. Echt alles wat erin zit, is op mijn lijf geschreven. Ik haak graag en naai graag, heb een dochtertje dat super hard met dieren bezig is op dit moment.
  En ik ben stiekem ook zo jaloers op die naaisters die zo’n mooi draadjes-schaartjes hebben.

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Alleen al voor dat schaartje wil ik supergraag meedoen; het doet me denken aan het mooie schaartje van mijn oma Julienne, die me als kind leerde haken, naaien en kantklossen. Ik heb een paar spulletjes van haar geërfd die ik koester (klosjes, garen op houten klosjes, kleine houten doosjes, een schattig blikje vol knoopjes, spellewerkjes en doilies), maar ik weet niet waar het schaartje is gebleven.

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Jeetje, al weer zo’n leuk pakket. Ik probeer maar weer mee te doen. Super leuke spulletjes waar je lekker creatief mee bezig kan zijn en alle kanten op kan en ik ben ook zo dol op die vosjes. Ik probeer het toch maar, wie weet ;)
  Fijne dag nog!

  Reply

 • Avatar

  Esther Groenendijk

  |

  Ga een gokje wagen….wat een leuke give away zeg……allemaal spulletjes om weer leuke dingen te maken

  Reply

 • Avatar

  Dorine

  |

  Oh alweer zo’n fijne prijs! Wat zeg ik, PRIJZEN! Geweldig! Ik doe weer graag mee, de duimen draaien :)
  Liefs Dorine

  Reply

 • Avatar

  Caroline Seignette

  |

  Oh my…wat een heerlijkheid!! Ooit aan een carriereswitch gedacht? Denk dat je het ook prima zou doen als kerstman! :) Hiervan maakt mijn freubelhart een sprongetje! Liefs, Caroline

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  WOW……echt alles aan dit pakket is geweldig!!

  Reply

 • Avatar

  janneke

  |

  Weer een te gave give away! ik waag weer een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Sanne Verstappen

  |

  Wauw wat een super pakket! Graag! Stoere knuffels mee maken voor mijn 2 boefjes! Ik ga duimen!

  Reply

 • Avatar

  Henriette

  |

  Normaliter ben ik niet zo’n gokker maar voor dit superleuke pakket maak ik graag een uitzondering :)
  Fijne creatieve dag
  Henriëtte

  Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Oh wat een gaaf pakket! Ja ik wil! Mijn goede voornemen is nòg meer handwerken en vooral over mijn ‘naaimachine’ angst heen te komen. Dus… Dat pakket is zeer welkom ? Fijne dagen!!

  Reply

 • Avatar

  Eelkje Kuipers

  |

  Wat een ontzettend leuk pakket. Ik wil bij deze ook een kansje wagen. Ik ben niet zo creatief met woorden maar met de spulletjes in dit pakket weet ik wel raad ?

  Reply

 • Avatar

  Annette

  |

  Van dit pakket wordt ik helemaal blij. Combinatie van diverse hobby’s. Het is altijd zo moeilijk kiezen. Nu zit alles in een. Prachtig.

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wow, wat een reacties! Ik moest echt super ver naar beneden scrollen! ;)
  Ik doe graag mee, haken, stofjes..ik word er vrolijk van.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  marieke keuper

  |

  Dit alles in 1 give away…… zouden zo maar meer pakketjes kunnen zijn. JAAAA heel graag dus… gaaf, vooral dat schaartje…. erg mooi.

  Reply

 • Avatar

  Gina

  |

  Oe leuk! Denk dat ik ook maar is een gokje waag :) Fijne feestdagen!

  Reply

 • Avatar

  Manon

  |

  Ohhh wauw ? ik doe heel graag mee!!

  Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Ooh die vosjes!!

  Reply

 • Avatar

  Roos

  |

  • Avatar

   Roos

   |

   Dat ging niet helemaal goed. Het paket lijkt me geweldig.

   Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Waauw! Deze zou me wel héél erg gelukkig maken! Ik hou van vosjes!! En van de rest van je pakket ;)

  Reply

 • Avatar

  mirjam

  |

  Wauwie, hier word ik als beginnende haker helemaal enthousiast van!! En ik ben bezig met het bedenken hoe ik van de babykamer nu een jongenskamer kan maken, daar komen de vosjes zeer goed bij van pas. Met mijn naaimachine maak ik er wat moois van, jaja ik doe graag mee

  Reply

 • Avatar

  Jolanda s

  |

  Wat een leuke give away. Ook vandaag waag ik een gokje op deze mooie spulletjes. Ik kan ze super goed gebruiken voor een kraamcadeau. Please Santa….

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Wat een ontzettend leuke give away. Die vosjes zijn intens schattig, ik waag graag een gokje om dit prachtige pakketje te winnen :)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Zo’n schaartje ontbreekt nog in mijn handwerk collectie.
  En met de haaknaalden zou ik weer avondjes in mijn zetelke kunnen doorbrengen.

  Reply

 • Avatar

  Samantha

  |

  Wauw!! Wat een gave Give Away! Mijn zoontjes zullen de vosjes helemaal geweldig vinden.

  Reply

 • Avatar

  Nathalie

  |

  Prachtig pakket! Wil ik zeker winnen!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Hey, Lisanne, dankjewel voor de leuke tip, ik ga zo direct op zoek naar craft kitchen. Maar natuurlijk niet voordat ik hier een berichtje heb achtergelaten om mee te dingen naar deze de BOM give away! Fijne, creatieve dag!

  Reply

 • Avatar

  Lize H

  |

  Wat een super leuke spulletjes! Ik zou het graag willen winnen om leuke tutteldoekjes te maken voor mijn zoontje. misschien dat hij mijn bolletjes wol dan eens met rust laat hihi!

  Reply

 • Avatar

  Yvonne Teelen

  |

  Dat schaartje vind ik helemaal te gek, elke keer als ik het op instagram voorbij zie komen denk ik dit wil ik ook. En die maat haaknaalden heb ik nog niet want ik ben een beginnende haakster. Ik vind gewoon het hele pakket super!! Dus waag ik heel graag een kansje! Gr Yvonne

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Onwijs leuk pakket!! Ik ben zelf een groot haak fan maar met het leuke stofje en vosje wil ik graag een stoer (rug)tasje maken en het schaartje is natuurlijk overal handig bij en ook nog eens precies dezelfde als die van mijn oma waar ik van heb leren haken :)

  Ook als ik niet win, dank voor de inspiratie!

  Reply

 • Avatar

  Katja Klarenbeek

  |

  Wat een super gaaf pakket! Daar zou ik geen nee tegen zeggen ☺Je pakt wel uit voor de feestdagen!

  Reply

 • Avatar

  Karolien

  |

  Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Ellen Vogelzang

  |

  Wat een fijn pakket! De applicaties gaan naar mijn zoontje, de stof misschien voor een leuke opbergzak…en het schaartje gaat een slot op zodat alleen ik deze kan gebruiken ?

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Nou, da’s nog eens een gave giveaway! Die vosjes zijn inderdaad helemaal het einde!
  Alvast een heel fijne Kerst!!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Alweer een gave giveaway! Leuke applicaties voor mijn kinderen en de rest voor mij! ?

  Reply

 • Avatar

  Roelien

  |

  Oh, dat schaartje, wat roept dat nostalgische herinneringen op, zeg.
  Dat ‘ie nog steeds te koop is, wat leuk. Ik doe voor de allereerste keer mee,
  met een mooie giveaway!

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Waaahhh!!! Wat gaaf!!! Ik zou er n tasje van maken. Waar je dan weer al die handige naaldenkokers en schaartjes in kan doen. Met n ritje en twee of drie vakjes. Oeoeoei inspiratie kriebelt al!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Dat schaartje, geweldig! En die vosjes….zo leuk. Ik doe mee vandaag. En nu maar duimen.
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Lindsy

  |

  Goede Haakpennen, juist wat ik nodig heb.
  Wat een mooi pakketje zeg, dit wil ik wel winnen

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Aaaah wat een gaaf pakket! Ik baal stiekem al een beetje dat ik niet mee heb gedaan met de actie van gisteren. Maar dit pakket is echt leuk! De haaknaalden zou ik aan mijn moeder geven, die haakt zoveel! Het schaartje kan ik zelf heel goed gebruiken en wat een leuke vosjes!

  Reply

 • Avatar

  Connie

  |

  Dit zou een fantastisch kerstcadeautje zijn om te winnen!
  Hier valt heel veel mee te knutselen!!!

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Wat een ontzettend gaaf pakket daar zou ik nu iets heel moois van kunnen maken voor mijn kleindochter ik ben namelijk vorige week voor het eerst oma geworden en daar geniet ik ontzettend van.gr. hannie.

  Reply

 • Avatar

  marlize van kats

  |

  Van al die spullen wordt je toch al gelukkig van om naar te kijken ?, laat staan winnen.
  heel graag dus.

  Groetjes marlize

  Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Dat pakketje zou ik graag winnen!! Lekker knutselen. En ik ? Vosjes.

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Te leuk! Maar zou dit pakket heel graag winnen om anderen en mezelf blij mee te maken!

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Hoi, wat een prachtig pakket heb je samengesteld. Echt heel erg leuk. Natuurlijk is het leuk iets te winnen, maar wat ik je vooral wil zeggen is dat ik het een erg mooi gebaar van je vindt dat je in deze tijd van het jaar aan anderen denkt. Mensen worden toch erg egoïstisch en met dit gebaar bewijs jij het tegendeel. Heel erg leuk! en natuurlijk blijf ik je zeker volgen want ik raak ook weer helemaal in de ban van het handwerken met al die positieve posts! Groetjes

  Reply

 • Avatar

  marjolein

  |

  Sodeknetters!! Wat een knetterend pakket! Ik heb haast het gevoel dat ik op de basisschool zit. En de juf een heel leuke klus heeft te doen en er iemand voor gaat uitzoeken…. ikke, ikke, met je vinger omhoog. En nog hoger en hoger… bijna tegen t plafond aan, omdat je zoooooo graag wil. (Zie je mijn vinger al, hihihi)

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Ohhhh!! I like!!! Die vosjes…. helemaal top!!
  Ik waag weer een gokje!!
  Lieve groetjes Simone
  Bij mijn Lyfkes

  Reply

 • Avatar

  Annis

  |

  Jaaa deze is super gaaf!! Perfect om iets mee te maken voor mijn dochters 2e verjaardag. Fingers crossed!!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Fantastisch! Mijn zus heeft leren naaien dit jaar en nu is ze helemaal fan. Ik zou haar dolgraag de stof willen geven zodat ze er iets moois kan maken! De haaknaalden geef ik graag cadeau aan een vriendinnetje die nu nog haalt met héle goedkope exemplaren…

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  Leuk, leuker, leukst!!!!! Zooooo leuk!!!!! Die wil ik wel graag winnen!!!!!

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Ik weet iemand die ik heel blij zou maken met iets gemaakt van deze leuke bosdieren!
  Laat de vader van dit kleine mannetje nu boswachter zijn met handige handjes. Eigenhandig een mooie boskamer gemaakt. Helaas heeft de moeder geen haak en naaiskills. Ik zou deze 3 lieverds graag verassen met iets origineels en handgemaakt en hoe kan dat beter dan in het bosthema te blijven!

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Een stoer kussen waar het vosje op kan! Ik haal mijn naaimachine hiervoor graag van zolder (waar hij staat te verstoffen).

  Reply

 • Avatar

  Agnes

  |

  Ik ben een fan van vosjes en haken dus ik dode zeker mee!!!!

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik doe weer een poging! Dit zou echt supertof zijn! Dankzij jouw inspiratie krijg ik voor kerst een naaimachine voor mijn vriend en in januari ga ik op naailes! Mijn wishlist met inspiratie staat nu al bom vol, maar naast de juten sterren zou ik makkelijk iets met dit pakket kunnen bedenken! Supertof zou het zijn om dit pakket mee te nemen naar mijn eerste naailes :) En wat super een ergonomische haaknaald maat 10! Die wil ik ook wel :) :)

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  O jee, ik ben weer aan de late kant, maar toch weer op tijd.
  Ik waag ook graag een gokje op dit super leuke pakket!
  Laat ik nu net een vos aan het haken zijn als kraamkadootje… dus we blijven bij de bosdieren.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Ik waag ook graag een kansje! Ik denk dat ik het stofje zou gebruiken als voering voor een nieuw gehaakt tasje!

  Reply

 • Avatar

  Anna

  |

  Leuk! Ik ben een boxkleed aan het haken en de stof van By Claire zou daar perfect bij passen! En gezien mijn achternaam Vos is zou ook zo’n vosje heel leuk zijn voor een kleine vossen-baby :-).

  Reply

 • Avatar

  Sharina

  |

  Love it! Why? Daarom:
  Liefde voor haken
  Obsessie voor het schaartje
  Verliefd op de vosjes
  Een extra cadeautje onder de boom misschien als ik win

  Ik vind naaien ook erg leuk
  Te leuk om te winnen allemaal!

  Echt een geweldig pakket! Ik waag een kansje en doe ook graag mee! :D

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Wat een leuke give away. Ben gek op vosjes dat zelfs mijn konijn Vos heet. Zou het graag willen winnen zodat ik straks wanneer ik in januari een weekje vakantie heb lekker kan dyen ☺

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Wauw!!! Wat een super prijs weer om misschien te mogen winnen ?

  Reply

 • Avatar

  gina

  |

  Wat een leuk pakket. Ik wil ook graag mee loten.

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Lijkt me een super leuk pakket om te winnen, ben nog niet zolang bezig met naald en draad en ook nog niet zo lang lid van dit blog, maar met zulke leuke win acties ben ik hier niet meer weg te slaan ?

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een te gekke give away is dit. Ik had hem bijna gemist, ben blij dat ik nog net een kans maak!! Het hele pakket is gewoon weer te gek!!! Zou er echt superblij mee zijn. Iets positiefs na een aantal minder leuke dingen.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Femmelien Bikker

  |

  Prachtig! Ik doe graag mee

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Wat een mooie spulletjes, ik loot graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Evy

  |

  Ooh hoe tof! Allemaal leuke dingen om wat moois van te maken ^^

  Reply

 • Avatar

  Femke

  |

  Wauw wat een super leuke spulletjes, dat zou gaaf zijn om die te winnen! ?

  Reply

 • Avatar

  anja

  |

  Wat een coole give away…. zou ook leuk voor krea op school zijn.

  Reply

 • Avatar

  catinca

  |

  Wat een leuke give away! Bij deze wil ik dan met mijn ook hakende dochters van 12 en 8 een gokje wagen!

  Reply

 • Avatar

  Lidy Nooij

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik doe graag mee! Die haaknaalden zijn superfijn om mee te haken en van de rest kan ik vast iets heel leuks maken! Bosdier applicatie, stofje…. ja dat komt goed.

  Reply

 • Avatar

  Christine Lombaerts

  |

  Wat een mooi give away! Ik doe graag mee en zal mijn dochter er dolblij mee kunnen maken! Ze kan zo’n mooie kleertjes maken voor haar eigen dochter, maar ook voor haar metekindje, die uitsluitend kleedjes draagt met dierenprints!!! Leve het vosje!!

  Reply

 • Avatar

  Monique van der wal

  |

  Super leuk, kan ik deze kerstvakantie gezellig met mn dochter aan de knutsel

  Reply

 • Avatar

  Regina

  |

  Wat een geweldig pakket!! Ik doe op de valreep graag nog mee aan deze giveaway! Ik haak, naai en borduur, dus alles zal goed gebruikt kunnen wirden! Te gek dat je dit doet Lisanne! Heel erg bedankt.

  Reply

 • Avatar

  Linda swinkels

  |

  Oei nog net op het randje! Ik wil graag meedoen..ik ben al dingetjes aan het verzinnen wat ik zou kunnen/willen maken!!! Misschien een tasje voor de kids? Of een popje haken met een leuk jurkje… Ik heb er zin in:-)

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Ohh leuk.. loot graag mee ;)

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Wat een geweldig pakket, daar zou ik me wel mee kunnen vermaken in de vakantie. Ik weet zeker dat daar iets leuks van te maken is voor mijn 2 kids! Die zijn sowieso altijd helemaal happy met dingetjes die ik zelf voor ze maak!

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Op de valreep. Wat een mooi pakket ❤

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Wat een mooi pakket met vosje en stof om blij van te worden.
  Ik doe graag mee, nog net op de valreep.
  Groetjes,
  Marijke

  Reply

 • Avatar

  Priscilla den Boer

  |

  Ik doe mee!! Wil er graag wat van maken voor een baby vosje.

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Wat een super leuke spullen. Ik doe graag mee. Zeker de haaknaalden zou ik graag willen proberen met mn atrose handjes. Daardoor lukt het fijne werk niet dus helemaal mijn maten. -x- diaantjeeee ❤️ Kikkerprins :)

  Reply

 • Avatar

  Jolanda Pijnenburg

  |

  Op de valreep doe ik nog snel even mee. dat ik dit heb kunnen missen zo’m gave give away dat snap iik niet maar ik ben gelukkig nog net op tijd. Groetjes Jolanda

  Reply

 • Avatar

  Mascha

  |

  Op de val reep doe ik nog mee wat een tof pakket!

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Ojee was stipt 20 uur mijn vorige reactie ? Hopelijk mag ik nog mee doen.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Ahhh nog net op tijd!!! Ik doe graag mee, wat leuk! lfs Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Jo van der Wal

  |

  Rode vacht, wat een pracht! Spitse snuit, lacht hij me uit?
  100×140 daar kan precies een vossenkleedje van genaaid,
  Die prachtig op mij tafel staat.
  Dus beste vos maak mij blij deze week, en lever mij geen vossenstreek!

  Reply

 • Avatar

  nynke

  |

  Wat een leuk pakket! Ik waag ook een gokje!

  Reply

 • Avatar

  Greetje

  |

  Oooooh… iets te laat maar ik probeer het toch nog. Ik ben he-le-maal gek van vossen en uilen… dit zou ik echt super vinden!!!

  Reply

 • Avatar

  lara

  |

  Wat een super gaaf pakket! Ik wil heel graag mee loten. Dan kan ik leuke babyspulletjes maken omdat ik pas weet dat ik zwanger ben :)

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik ben wel 6 minuten te laat maar ik doe toch nog heeeeeel graag mee! Wat een super pakket! Dat schaartje staat al heel lang op mn verlanglijstje!! Groetjes Nicole

  Reply

 • Avatar

  Joke de Quack

  |

  Wat een prachtig pakket.
  Had er graag kans op gemaakt, ben vrees ik helaas net te laat.
  Groetjes,
  Joke

  Reply

Laat een reactie achter