23 december 2015

5e dag van de draad en praat… kerst give-aways!

Vandaag al weer de 5e dag van de kerst give-aways op draad en praat… Oeh wat een feestweek is het toch! Vandaag ook weer een te gekke give-away. Jullie hebben misschien wel gezien dat ik aan het breien ben met de Phildar wol Phil XL. De super dikke en stoere wol geschikt voor een mooie sjaal of dekens. Ik maakte er een grof gebreide deken van en gebruikte maar liefst 8 bollen in totaal (dan heb je echt een mooie maat deken)…

De wol is alleen al fantastisch om naar te kijken, maar natuurlijk ook te gek om te gebruiken. Het is het makkelijkst om ermee te armbreien, ik maakte (met mijn man) zelf breinaalden van 4 cm doorsnee, want andere naalden zijn al snel te dun. Maar armbreien kan er heel goed mee :)

Het resultaat is zo gaaf! Dit soort dekens, is de reden dat ik met breien begon. De stoere zelfgebreide dekens voor in huis, het ultieme geluk toch. Ik wilde altijd al een x met dit soort wol werken, dat was al twee jaar een wens! Deze dikke wol is meestal vrij kostbaar en daarom was het nog niet van gekomen, maar nu is het toch gelukt. Ik ben zo blij dat ik de deken heb gemaakt, het was best een klusje, maar het was alle ongemakkelijke posities meer dan waard hihi.

Moet je kijken wat dikke strengen het zijn, ik kan er uren naar kijken. Zo mooi vind ik het. Ik hoop jullie ook, want…

Ik mag maar liefst 2 van deze mooie strengen weggeven!!! Hoe gaaf is dat. Het is niet genoeg om een deken van te maken, dan moet je er zelf nog wat bollen bij kopen. Maar het is zeker genoeg voor een hele toffe sjaal, een kussen of een mand! Dus wil jij heel graag met deze gave Phil XL wol werken? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet win jij twee strengen van deze te gekke wol!! Meedoen kan tot uiterlijk 20.00 uur vandaag.

Happy woensdag!

Liefs Lisanne

140 reacties op “5e dag van de draad en praat… kerst give-aways!”

  1. lidy schreef:

    Ohh, wat gaaf. Als ik win dan eerst een paar breinaalden maken ( gelukkig vind ik hout bewerken ook leuk. Daarna een deken breien, ik zie mijzelf al heerlijk op de bank met deken. Laat die winter dan maar komen. Xx

  2. Kelly schreef:

    Wat gaaf! Ik vindt je deken echt zo gaaf geworden, vooral door te breien met trapleuningen ?, hoe hilarisch. Ik doe graag mee om het ook te proberen!

  3. Irene schreef:

    Goedemorgen! Expres mijn wekker gezet (vakantie) omdat ik zo nieuwsgierig was. Wat een geweldige give away weer! Ik zou deze strengen heel graag willen winnen om een stoer haakmandje mee te haken die wél in de huiskamer mag staan.

  4. eliane schreef:

    Prachtig , ik zou deze 2 strengen graag willen winnen want de Elfstedentocht is voorspeld op 19 februari 2016 en dan heb ik in ieder geval een heerlijke gebreide sjaal om om te doen als ik in Bartlehiem sta.

  5. Jacobien schreef:

    Wat gaaf! Eerlijk gezegd kan ik zelf helemaal niet breien. Dat laat ik mijn moeder doen, haha! Gelukkig vind ze het helemaal niet erg om te doen. Ik denk dat ze een poppen deken moet maken voor haar kleindochter, dat zal ze vast helemaal geweldig vinden!

  6. Ilona schreef:

    Wat een gave actie. Ik doe graag mee! Wil wel eens van dit dikke garen proberen.

  7. Esmée schreef:

    Ik word echt verliefd op dit soort garen. Ik zou er een mand of een mooi kussen mee maken voor op mijn nieuwe kamer. Als ik dit win zou het echt een leuk verjaardagscadeau zijn.

    Groetjes,

    Esmée de Haan
    14 jaar

  8. tessa schreef:

    Hoi Lisanne,
    Dit is inderdaad heel mooie wol ik zou een mand maken ermee, lijkt me echt te gek…
    Ik wacht in spanning… ik vind deze cadeautjesweek zo leuk… de spanning elke avond…
    ???
    groetjes Tessa

  9. Rianne schreef:

    Wat een super mooie strengen! Ik wil heel graag een keer een deken maken, maar het kost altijd zoveel tijd… Maar ik denk dat het met deze wol wel wat sneller gaat :)

  10. Miranda schreef:

    Vandaag ga ik ook een gokje wagen, want haken kan ik niet, maar breien wel. Dit lijkt me een mooie nieuwe uitdaging met een geweldig resultaat zo te zien! Maak me blij…

  11. Mireille schreef:

    Oohh wat leuk zeg!! Heb jouw berichten met deze wol steeds verlekkerd gevolgd, vind het zulke mooie wol! Superleuk dat je ze weggeeft :)

  12. Lindsey sophie schreef:

    Oh wat gaaf!
    Ik ben er helemaal weg van! Ik ga volgende week samen wonen en ik zou er wel een leuke mand van willen maken zodat ik al mn haakspullen bij elkaar kan houden ( en zodat mn vriend er niet gek van wordt hihi)

    Ik waag wederom graag een kansje !

  13. Yvonne schreef:

    Zo supergaaf dit !!!!!!!!!

  14. Josien schreef:

    Wat super leuk! Ik zou er een kussen van maken.

  15. Linda schreef:

    Wat gaaf!! Ik doe graag mee. Ben dol op grove en stoere breisels.

  16. Ymkje schreef:

    ooh jaaa deze zou ik graag willen winnen.. ben jaloers op die prachtige deken van jou! zou er zelf dus ook graag 1 willen maken! i love it!

  17. Merel schreef:

    Ik doe ook graag mee! Ik.zou er dolgraag een kussen voor op de bank van breien. We hebben een antraciet-vilten bank, daar zou het prachtig op staan!

  18. Lianne schreef:

    Wat een gave wol, ik waag weer graag een kansje. Een mooie mand voor in ons nieuwe huis!

    Lieve groet,
    Lianne

  19. Hannie schreef:

    Wat een lekkere dikke knuffel wol ik zou er een sjaal van haken lekker warm voor op de scooter als het nog winter wordt .nu maar afwachten of ik die mooie wol win.doeiii.

  20. Maartje schreef:

    Te gek deze stoere bollen. Nu ik zelf het breien een beetje onder de knie begin te krijgen lijkt het me geweldig om hier een kussen van te maken! Duim, duim, duimen maar :-)

  21. Ik doe supergraag mee, breien kan ik niet maar heb wel al meerdere sjaals gearmbreid. Met deze prachtwol maak ik er graag nog eentje.

  22. marrita schreef:

    Oh wat een mooi garen. Ik zou er een kussen …of er een mand offe een sjaal of nee toch een kussen van maken. Armbreien wilde ik altijd al eens proberen dus dit is mijn kans! Duimen maar! Groetjes Marrita

  23. Lonneke schreef:

    Hi Lisanne, wat een super give away met dat stoere, en te gelijkertijd zo zachte wol.
    Have a warm and cosy christmas???!

  24. Joyce Hegeman schreef:

    Wauw…..??

  25. Anne-Co schreef:

    Ik vond je breinaalden al zo indrukwekkend en nu ik weet dat je ze zelf gemaakt hebt nog indrukwekkende! Ik doe graag mee voor deze giveaway, duimen maar! Liefs Anne-Co

  26. Lisa schreef:

    Ik kocht twee week geleden een xxl-haaknaald. Zonder wol…. Ik zou mijn haaknaald graag voor het eerst willen gebruiken met deze xl-wol. Liefs, Lisa

  27. mamadammeke schreef:

    Wat cool!!! Ik doe heel graagmee met deze weggever :)

  28. Anna schreef:

    Jaaa heel leuk! Ik ben ook steeds vaker bezig met grotere projecten, maar daar heb ik soms wel echt weinig geduld voor… Met deze wol zal ik een stuk minder geduld nodig hebben :-).

    Ik wacht met spanning af!

  29. marieke schreef:

    Een mand…. ja die zie ik al voor me….top!

  30. Martine schreef:

    Fantatisch. Ook ik heb deze wol al lang op mijn lijstje staan! En een mooie deken ervan maken is altijd leuk om te doen!! En dan ga ik hem kado geven

  31. Saskia schreef:

    Hi Lisanne,
    Ik zou het heel graag gebruiken voor een nieuw ideetje voor een wieg, iets met weven en vlechten. Ik heb hier de perfecte wieg ervoor staan.. ;-)
    Succes met je blog en alle andere plannen!
    Groetjes Saskia
    Droomwieg

  32. Vera schreef:

    Oooh, hier ben ik zo ook nieuwsgierig naar! Had gezien op je blog dat jij ermee werkte, prachtige resultaten! Ik zou er denk ik een kussen van maken, maar dan wel hakend, breien kan ik niet..

  33. Marielle schreef:

    Wauw! Wat een ontzettend gave wol. Ik wil al heel lang een deken voor mijn vriend maken voor in ons eerste huisje. Het zou super leuk zijn, als ik deze mag winnen!
    Liefs Mariëlle

  34. Carole schreef:

    Oh, ik droom er al zolang van om zo’n woondeken te maken!!! Ik zou het supergraag willen winnen…

  35. Ineke Rauwerda schreef:

    Lijkt me super om dit te winnen. Zou er een mooi kussen of mand van maken

  36. Marleen Jol schreef:

    Naar deze wol zit ik al heel lang te kijken in de wol winkels. Daar zou ik graag wat kussens van willen breien. Gelukkig heb ik een handige man die vast ook voor bijpassende breinaalden kan zorgen. Ja is doe dus graag mee!

  37. Baukje schreef:

    Leuk garen! Ik zou graag proberen ermee te haken. Vloerkleed?

  38. Anne Ruth (made_by_anneruth) schreef:

    Ik doe super super supergraag mee! Wat een onwijstegekkegiveaway!! ?

  39. Sanne schreef:

    WAUW!!!
    Wat een prachtig garen!!!! Heel erg graag!
    We zijn na een verbouwing die helemaal niet liep zoals gepland het hele huis aan het restylen en opknappen. De huiskamer is een van de volgende projecten. Wat zou een kussen van dit heerlijke garen fantastisch staan op onze bank!
    Duimen geblazen!

  40. Mariska schreef:

    Wow, wat een super leuke give away’s heb je deze week!
    Ik zou er graag wat bollen bijkopen om die deken van te breien! Voor als we weer in Nederland wonen, industrieel interieur met zo’n heerlijke stoere warme deken voor de soft touch! Doe heel graag mee ?

  41. Ik vind dit garen echt geweldig! Zo mooi, die deken die je maakte! Ik zou er dus heeeeel erg graag mee aan de slag gaan. Wat leuk dat je dit weggeeft! Groetjes, Romy

  42. Bianca schreef:

    Ik zou dit graag willen winnen maakt de leende van afgelopen zaterdag een beetje goed (er is ingebroken) kan ik iets moois er van maken voor me buuf die ons zo fijn geholpen heeft door de kids op te vangen

  43. Linda schreef:

    Oh ik moest wel ver doorscrollen om mijn reactie neer te zetten…dit wordt een kans van 1 op een miljoen haha. Maar dit is wel supergaaf….als ik win kom ik naar een brei workshop van jou want als ik iets maak moet het wel net zo top worden als jouw deken! Lieve groet, Linda

  44. Carolina schreef:

    Wat gaaf. Ik zou er samen met mijn dochter van 8 een col van (proberen) te armbreien.
    Een leuk moeder-dochter project voor de kerstdagen.
    Wil haar gezichtje wel zien als ze dit enorme garen ziet.
    Zelf is ze dol op vingerbreien.
    Fijne feestdagen ook voor de kikkerprins.

  45. Heidi schreef:

    Oooh jou foto’s met dit garen zijn zoo tof heb er al een paar keer mee in mijn online winkelmand gestaan… ik waag een kans zou een mooi begin zijn! PS verhuur je je trapleuningen ook toevallig? ? Hahaha

  46. Je kunt nooit genoeg lol hebben….ehhh ik bedoel wol!
    Ik zie een heerlijke knuffelkussen voor me. Lekker voor op de bank met een latte macchiato en de Flow….
    kan niet wachten!
    groetjes Esther

  47. Lisalotje schreef:

    Oei, wat zou ik het gaaf vinden om deze strengen te winnen. Ik heb vol bewondering gekeken hoe jij hiermee aan het breien was en het heeft me aangemoedigd om ook te gaan breien. Het lukt al aardig en zou heel graag met deze wol wat moois gaan maken. Bedankt voor al je inspiratie in het afgelopen jaar en succes verder!

  48. Greetje schreef:

    Lijkt me zooo gaaf om daarmee te breien!!!!!!!!!!!!

  49. Danique schreef:

    Wauw deze deken is zo gaaf! Heel benieuwd naar de foto’s. Ik zou er een kussenhoes van breien! Prachtige wol

  50. Mirjam schreef:

    Ha lisanne, deze wol zou ik ook graag willen winnen! Te gek!

    Mirjam

  51. Saskia schreef:

    Wouw! Wat een super… superrrr… suuuuuper… supersupersuper give away!! En nu wat ik wil zeggen ;-) :het lijkt me super tof om deze wol te winnen. Alvast hele fijne kerst allemaal!!

  52. Liesbeth schreef:

    Ook ik waag graag een gokje!
    Als ik de strengen zou winnen dan zou ik snel meer strengen kopen om ook zo’n prachtige deken te breien. Maar dan moet ik eerst nog even leren breien. Maar dat gast vast goed komen!

  53. Tineke schreef:

    Ik hoop dat ik er een klein haardkleedje van kan breien ,ziet er zo lekker knuffelig uit !

  54. Janneke schreef:

    Wauw! Ik had het er gisteren nog over met een vriendin hoe gaaf je deken met deze wol wel niet was! Nooit gedacht dat ik vandaag kans zou maken op twee van die te gekke strengen. Zou super staan in mijn bank als ik er een kussen van zou kunnen breien…….. Liefs Janneke

  55. Ingrid ten Hove schreef:

    Hey Lisanne, suprmooie deken. Je deelde hem al eerder met ons.
    Als ik zou winnn zou ik denk ik ook voor een deken gaan. Want hoewel de winter niet wil komen, (Lees net dat we toch een elfsstedentocht krijgen in 2016 hihi), is er niks heerlijkers dan onder een lekkere deken weg te kruipen……..

  56. Maartje schreef:

    Whoa, zo gaaf!!! Zou ik graag willen winnen, dus ik doe mee!

    Fijne dagen en liefs, Maartje

  57. Lotte Haakt schreef:

    WoW, dit is echt een heel gave give away Lisanne!! Zo tof, dit garen is echt helemaal de bom (zoals jij ook zou zeggen ?). Ik waag dan ook heel graag een kansje. Liefs, Lotte

  58. Monica schreef:

    Gaaf,ik doe graag mee☺

  59. Vera schreef:

    ???
    Je droom begrijp ik helemaal Lisanne!!!!
    Ik struin ook al zeker een jaar naar een mooie dikke wol om met de hand te haken?, maar dit is vaak zo prijzig.
    Wat een geluk dat jij je kerstactie hebt, nu alleen nog winnen dan kan ik een mooie deken gaan starten ???

    Fijne kerstdagen!

  60. Marjon schreef:

    Super gaaf om met dit garen te breien.
    Ik doe graag mee.

  61. elise schreef:

    ik doe mee!!

  62. 'm(i)e' schreef:

    ja ! Dat lijkt me heerlijk !

  63. Marijke Moen schreef:

    Je maakt me nieuwsgierig , ik doe mee!!!

  64. Marion Groeneveld schreef:

    Wow wat een ontzettend gave winactie!! Ik doe heel graag mee, ik vind je deken zooooo mooi!! Het lijkt me erg leuk om mee te maken hoe het is om te werken met dit garen.

  65. Marjolein schreef:

    Zooooooooo cool cool cool! Hoewel het vast iets minder cool is als ik hiermee ga leren armbreien!!!! Zooooooooo gaaf, en zooooooooo graag zou ik dit winnen!!! Please?? Alsjeblieft??? Bitte????? S’il vous plait???? Por favor?? Per favore?? Verder reiken mijn vreemde talen niet. Maar heel graag dus :-)

  66. Miranda schreef:

    Wat een gave wol!! Ik doe graag mee!

  67. Laura schreef:

    Ik maak graag kans op dit prachtige garen! Wacht in spanning af haha

  68. marjolein schreef:

    Wauw, hoe gaaf is dat! Daar zou ik toch echt XL-blij mee zijn zeg! Super gaaf!

  69. Linda van der Lans schreef:

    Wat een super gave wol!! Heeeeeeel mooi. Mijn dochter leren armbreien als we heerlijk vakantie hebben samen! Dat is leuk. Een mooie sjaal voor haar, zou super gaaf zijn.

  70. Suzanne Haks schreef:

    Gaaf! We hebben vorige week een nieuwe bank gekregen, waar nog geen sierkussens op liggen. Die zou ik heel graag van dit dikke garen willen maken!

  71. Marjoleine Zijlstra schreef:

    Met interesse je deken gevolgd op je blog en dan nu 2 van die mooie strengen, wat zou ik hier graag een kussen mee maken voor op mn bank :-) ik ga duimen !!!

  72. Jose schreef:

    Hoi Lisanne;ik ben dol op grove wol en met een grote mand gaan alle losse spullejes mooi aan de kant !

  73. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een gave wol. Ik zou er graag een leuke mand of een dikke sjaal mee maken. Dan ga ik mijn vader direct maar even vragen of hij me een haaknaald wil maken van een trapleuning, hihihi. Aangezien ik niet echt goed kan breien :-). Ik ga duimen. Fijne woensdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  74. Ellen Vogelzang schreef:

    Deze garen zijn zo tof! Ik houd ook van dikke, groffe breisels! Met deze 2 strengen zou ik een fijne sjaal maken! Ik wilde het arm-breien ook al eens testen, dus dat kan ik dan gelijk ook doen!

  75. Nicole schreef:

    Wat ontzettend gaaf!!!! En wat krijg ik zo een zin om ook te gaan breien!!!!! Mijn hoofd loopt bijna om van de ideeen!!!! Wat zou ik dit draad graag winnen!!! Ontzettend leuke give-away!!!!

  76. Leandra schreef:

    Geweldig! Toffe wol, daar kunnen heel wat leuke dingen van worden gemaakt. Ik zou er een tof kussen van maken voor onze jongste, zodat we een hippe accessoire hebben als start voor haar stap naar een groot bed.

  77. Martine schreef:

    Kijk, en dit soort dikke, stoere dekens zijn nou precies de reden waarom ik wil leren breien en bij jou de workshop kom volgen in januari! Zo’n mooie streng wol komt goed van pas als ik het breien onder de knie (op de pennen) heb!
    groetjes, Martine

  78. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne,

    Daar ben ik weer! En vandaag wil ik wel weer een gokje wagen.
    Deze grove wol lijkt met te gek om een col van te armbreien. Ik heb een hele tijd
    geleden een filmpje opgeslagen op mijn pc en dit is natuurlijk dé mogelijkheid om het
    eens te proberen.
    Dus fingers crossed voor vandaag! Ben benieuwd.

    Groetjes, Shirley :)

  79. Ria Kassenberg schreef:

    Geweldig wat is dat garen gaaf!
    ik denk dat ik een poef ook erg leuk zou vinden
    Laat maar komen die wol.
    Wat maak jij trouwens erge leuke dingen !

  80. Stefanie schreef:

    Wat een prachtige wol! Alleen al mooi om naar te kijken…
    Het is al heel lang geleden dat ik gebreid heb, maar dit zou wel een extra stimulans zijn om hier weer eens aan te beginnen. Heel graag zou ik dan ook deze bollen willen winnen om een mooie mand van te breien.

  81. Caroline schreef:

    Super gaaf die wol!

  82. Ankie schreef:

    Hi Lisanne,
    Natuurlijk heb ik je gave deken gezien, stikjaloers zat ik er steeds naar te kijken. Ik zou deze strengen wel heel graag willen winnen. Ik heb er zo’n gave bestemming voor. Ik wil ze in combinatie met een normale/dunnere contrasterende draad breien, dat lijkt me zo gaaf. En wat wordt het dan…. of een mand of een plaid.
    Maar wat ik nog echt wil zeggen: ik vind het heel bijzonder dat je zoveel leuke give aways hebt! Echt heel gaaf, dank je wel.

    Groetjes!

  83. Sophia schreef:

    Waanzinnige uitdaging om van deze wol iets prachtigs te maken. Idee al aanwezig nu nog de uitvoering!

  84. Ellen schreef:

    Ik zag je bij de kerstaflevering van Koffie en Wol en ben meteen naar je blog gegaan! Zó gaaf. Ik zou het garen héél graag winnen, ben gek op ‘chunky knits’. Alvast hele fijne dagen! groetjes, Ellen

  85. Nandi schreef:

    Hee Lisanne :),

    Echt te gek deze give away!!! Gisteren hintte ik al even op je mooie deken… nu zou ik er zelf mee aan de slag kunnen gaan! Dus tuurlijk doe ik mee! :D Super leuk haha. Ik ben ook begonnen met breien door die mooie chunky knits. De chunkiness van jouw deken overtreft echt wel alles. Graag ga ik met je mee in deze overtreffende trap ;).

    Liefs Nandi

  86. Lizzy Hebben schreef:

    Gaaf ?
    Alles wat ik haak geef ik weg of verkoop ik. Met deze zou ik dan een begin van een deken maken en deze lekker zelf houden!!!
    I Like it!

  87. Sandra schreef:

    Wauw! Hele toffe wol zeg! Ik zie al helemaal een mooi kussen voor op de bank voor me, prachtig! Ik doe graag mee met je winactie.
    Hele fijne kerstdagen alvast!
    Sandra

  88. Patricia Burgstra schreef:

    Wauw! Wat een mooie wol!
    Dat is al een klein mandje vol
    2 mooie strengen om te kunnen winnen
    En alvast een stukje te kunnen beginnen
    Aan zo’n mooie deken misschien
    Of een ander project of 10?
    Zo’n mooi kerstcadeau is altijd fijn
    Hoe gaaf zou dat zijn?
    Zoveel mooie kerst-give-away gezien
    En wie weet winnen we dit keer misschien☺️

    Alvast hele fijne feestdagen, en superleuk om dit soort winacties te zien.

  89. Chantal van Alphen schreef:

    Liefde is ….. VERLIEFD op deze wol!!!!…. Geen mooi woorden, verhalen of geslijm maar Love is in the air!

  90. marlies schreef:

    Naast dat dit prachtige wol is en ik van handwerken houd en een dergelijke deken op mijn verlanglijstje staat, ben ik morgen jarig. Het zou dus een heel erg leuk verjaardagscadeau zijn….

  91. Sanne schreef:

    Waaaaaaa echt te tof!!! Of kei tof zoals we dat hier zeggen! Ik wil heeuulll graag mee doen met deze give away. Ik heb mijn vader lief aangekeken of hij ook van die mooie breinaalden kan maken. ( hij maakt prachtige decoratie en kinderspeelgoed trots op hem) en dat vond hij een leuk project! Jeej! Dus ik hoop dat ik de Gelukkige mag zijn met deze give away!

    Groetjes, Sanne

  92. Marlies schreef:

    Jaaaaa, dit garen is super tof en je deken nog meer! Ik zou ook heel graag eens met dat garen (en zelfgemaakte trapleuningen) werken!

  93. Elma Pluim schreef:

    Leuk, leuk, ik doe graag mee!!
    Groetjes Elma

  94. de DIY Diva schreef:

    Hoi hoi,
    Ik wil dolgraag meedoen! Van mij krijg je geen slijmverhaal, maar rechttoe-rechtaan mijn reden. Ik zou met deze wol heel graag het volgende prachtige cape-je breien: http://diydiva.nl/diybruiloft/bruidscape-breien/ Ik blogde er al begin 2015 over, kun je nagaan hoe lang ik dit al wil…
    Liefs van
    Mar10 van de DIY Diva.

  95. Hilde haakt schreef:

    Wat leuk! Ik zou hier graag eens mee werken, dus ik doe mee vandaag!

  96. Joanne schreef:

    Ik heb je blog pas vandaag ontdekt. Na het zien van de Kerstspecial van Koffie & Wol. Ook het haken en breien heb ik pas ontdekt en ik word er zo blij van! Zoveel leuks en moois om te maken. Zoveel inspiratie! Ik weet soms niet waarmee ik wil starten, dus start ik meerdere projecten tegelijk ha ha!
    Leuke winactie! Prachtige wol! Ik doe maar meteen mee. ;-)

  97. Madam Elisa schreef:

    Woehoe wat super gaaf, en zelf breinaalden gemaakt! Ik wil ook zo’n handige man. Krijgen we die er bij ;) ;)
    Ik doe graag mee!

  98. Ilda schreef:

    Op deze wol werd ik een tijd geleden ook verliefd! En inderdaad; nog steeds niet gekocht omdat ie toch wel een beetje duur is…
    Dus doe ik héél graag mee om kans te maken!

  99. marieke schreef:

    Wooowwww!!!! Al bijna 100 reacties. De kans op winst wordt klein. Maar wat een gaaf dik yarn! Dat wordt een sjaal of … als het lekker gaat, een deken. Koop ik gewoon extra.
    Net als een nieuwe haaknaald. Een hele dikke.
    En dan kan het koud worden.

  100. astrid schreef:

    Wow, ik heb nog nooit met m’n armen gebreid! Dat zou ‘n leuke uitdaging zijn haha!
    Groeten van Astrid

  101. Jos schreef:

    Dit is precies waar ik van hou, grote steken….snel resultaat!!
    WAUW!!!

  102. Natascha schreef:

    Wat een prachtige wol. Ik heb al weken last van mijn rug en loop vaak met krukken. Als ik win, brei ik een sjaal met mijn 2 krukken ?

  103. Annemiek schreef:

    Heel graag. Fijne feestdagen ook.

  104. Connie schreef:

    Hoe leuk is dit om te winnen!!!???
    Dat wordt wol bijkopen, want ik wil ook wel graag een lekkere ‘woondeken’ breien!
    Misschien mag ik dan even je breinaalden lenen ;-)
    Groet Connie

  105. Astrid schreef:

    ??? o wat even gave give-away, graag waag ik even kansje

  106. Linda Annink-Vonk schreef:

    Wauw lijkt me geweldig om hier mee aan de haak te gaan ??

  107. Mirella schreef:

    Wauw. ..ik ben nog niet zo lang bezig met haken en breien maar dit lijkt me geweldig.

  108. Marjon schreef:

    Echt heel mooi dit dikke garen, ben al vliefd op t grof gebreide behang en nu ook op dit grove garen…….

  109. Gabriëlle schreef:

    Te Gek!’ ?
    Ik zou graag willen winnen voor mijn lieve zus ?
    Ze heeft pas met haar vriend hun eerst (zelf gebouwde) huisje mogen betreden! ?
    En is al een tijdje op zoek naar deze mooie gaar om een lekkere warme deken temaken voor in het nieuwe huis ? Ook Lekker warm met dit Nederlandse weer ☔️
    Ze staan altijd voor mijn klaar, en steunt mij in alles daarom vind ik dat zij het verdiend en wil ik wel een kansje wagen voor haar.? Ik hou van haar met heel mijn kont, ik wou hart zeggen maar, mijn kont is groter haha ???
    Alvast Prettige Feestdagen en een Gelukkig,Gezond,Liefdevol,Creatief Nieuwjaar Allemaal! ??????

  110. Jolanda schreef:

    Super gaaf! Ik doe weer graag mee!

  111. Margreet schreef:

    Leuk voor een groot leefkussen.

  112. priscilla schreef:

    wauw .. super gave actie !!.. zou ze super graag willen winnen , ik zou er een prachtige deken van maken voor mij en mn kindjes ..heerlijk

  113. Ingrid ter Beek schreef:

    Wat een gaaf garen! Heb nog nooit met zulk dik garen gewerkt, maar dat zou ik graag eens proberen.
    Geweldige actie!
    Fijne feestdagen.
    Groetjes,
    Ingrid

  114. Claudia schreef:

    Wow mooi! Fingers crossed!

  115. Ilse schreef:

    Op de valreep maar dit is wel heeeeeel tof! Heeft manlief ook iets te doen deze vakantie als hij mega breialeuningen voor me knutselt ? Fijne avond! X

  116. Esther schreef:

    Oh wat gaaf, ik zou er een sjaal of kussen (kan nog niet kiezen, eerst maar eens zien te winnen) van maken.

  117. jose schreef:

    Ik reageer alleen als ik dingen ook echt zo leuk vind dat ik ze graag zou willen hebben… En dit is er zeker een van! Deze is gewoon te gek!
    Ik heb geen geweldige leuke reactie alleen maar dat je mij errug blijk kunt maken hiermee! (En je idee om zelf breinaalden te maken ga ik komend weekend ff met mn vader overleggen! Dus die give-away heb ik alvast!)
    Groetjes, José

  118. Simone Groot Jebbink schreef:

    Ik zou een superdikke, warme sjaal maken en dan omdoen, onder een warm dekentje kruipen op de bank met warme chocomelk met veel te veel slagroom, gordijnen dicht en fantaseren dat het buiten heel koud is en er een dik pak sneeuw ligt……

  119. renate van kesteren schreef:

    Oh wat leuk…zou er heerlijk wat moois van armbreien…en ook hele grote naalden maken ?

  120. Gaby schreef:

    Sinterklaas is al weer uit het land, en geeft de kerstman op de terug weg naar Spanje een hand. Maar nee eerst komt er iets anders op het pad! Ohh het is niet een pad, het is de kikkerprins van Lisanne! Met een Give away en daar tegen zeg ik geen nee! Met deze wol heb ik ideeën zat nee daar mee val ik niet in een gat! Liefs Gaby

  121. Marielle schreef:

    Lijkt me mooie wol. Stoer voor op de bank.

  122. Ellis van Houwelingen schreef:

    Ik volg je al een tijdje op IG en ontdek nu pas je site. Gaaf!!!
    En dan een leuke give-away, ik doe zekers mee!

  123. Elise schreef:

    W A U W!! Ik vind dit zo’n gave wol :-) heb al vaak zitten kwijlen bij jou deken!
    Hoe gaaf zou het zijn als ik nu zelf een begin kan maken aan zo’n droom deken !?

  124. nynke schreef:

    Ooooooo. ..wat leukkkk! Ik kan niet eens zo goed breien, maar deze wol vraagt erom om dat weer eens te gaan doen!

  125. Annemie marnef schreef:

    Geweldig! Dit steekt al een hele tijd mijn ogen uit. Mijn man verklaart me zeker gek als ik zo’n dikke priemen in huis haal. Haha…. Mijn duimen staan omhoog en mijn armen staan in positie om te starten met breien.

  126. Femke schreef:

    Op de valreep ?? super gaaf ? Om te winnen!

  127. Talitha schreef:

    Ik ben iedere keer als ik deze wol zie onder de indruk! Wat ziet dit er stoer en gaaf uit.
    Dit zou ik graag winnen en dan een stoere mand maken, voor onze nieuwe badkamer, zou perfect staan bij de beton-sire en andere stoere elementen daar!
    X Talitha

  128. A. Langerak schreef:

    Wat leuk, ik doe op de valreep mee. Lijkt me heel leuk.

  129. Lin schreef:

    Oh het is zulke mooie wol! En ik vind het zo stoer hoe jij daar met die grote zelfgemaakte breinaalden zo’n prachtige deken van hebt gemaakt! Ik zou ook graag die uitdaging aan willen gaan en met 2 bollen is dat vast een mooie start!

  130. Eveline Avoux schreef:

    Jeetje……zou geweldig zijn!!
    wat een supermooie wol!!!

  131. Chantal schreef:

    Super tof!!!!

  132. Saskia Bongers schreef:

    Nog nooit gezien, nog nooit gevoeld, lijkt me prachtig om iets van te maken :D

  133. Monique schreef:

    Op de valreep nog……ik wil deze strengen graag winnen voor mijn nicht…….in haar burn-out periode maakt zij de mooiste dingen.

  134. Jacolinde schreef:

    Ik zie al een heel mooi kussen voor me.
    Mooie wol!

  135. Corine schreef:

    Wauw tegekke je afleiding voor mij!! Kan ik in deze periode wel gebruiken

  136. Lisette schreef:

    Prachtige wol, ik loot graag weer mee

  137. heleenma schreef:

    Ooo het is 1 minuut naa 20 uur. Kan ik nog een gokje wagen? Ik bem verliefd op dit garen ziet er zo mooi naturel uit. Als ik win? Mooi project bedenken :) duim duim duim :)

  138. Annelies schreef:

    Wauw wat bijzonder garen. Ik zou er graag mee ‘spelen’

  139. Els schreef:

    Wow dat zou ik wel willen gebruiken> we gaan binnenkort verhuizen en dit is helemaal in de stijl van hoe we gaan inrichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving