24 december 2015

6e dag van de draad en praat… kerst give-aways!

Vandaag heb ik weer een super leuke give-away voor in huis. Deze x mag ik iets weggeven van Juffrouw Saartje, de feel good winkel in Gouda. Echt als je je een beetje sip voelt moet je daar naar toe :) Een wereld vol kleur en vrolijke dingen.

En vandaag mag ik zo’n feelgood item weggeven. Zelf heb ik een wit snoer in huis, ik heb het over de Cotton light balls :) Maar het snoer dat ik mag weggeven met 20 lampjes is nog veel gaver! Het is namelijk in mijn favoriete kleuren!

Ze zien er uit als bolletjes wol, maar je kunt er niet mee haken. Het zijn hele sfeervolle lichtjes voor in huis en ze branden zo gezellig. Ze geven mij meteen dat feel-good gevoel!

Deze foto komt van de website van cotton light balls en laat zien hoe gezellig het staat zo’n snoer in huis. Super leuk hè! Helemaal in deze tijd van het jaar, wanneer het al zo vroeg donker is!


Wil jij dit sfeervolle lichtsnoer graag thuis hebben..? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en misschien hoor je vanavond om 21.00 uur dat je heb gewonnen! Ik ben benieuwd naar waar jij deze mooie lampjes zou ophangen.



Veel succes vandaag!



Liefs Lisanne

98 reacties op “6e dag van de draad en praat… kerst give-aways!”

  1. Joanne schreef:

    Hi Lisanne,
    Wat zijn ze leuk!
    Ik zou ze ophangen in mijn gang, super gezellig thuis komen en meteen een gezellige binnenkomer voor vrienden en familie die langskomen!
    Fijne dagen!
    Groetjes,
    Joanne

    • marleen schreef:

      Mooie lichtjes, toffe kleuren, ik zou ze op de kamer van mijn dochter hangen, kleuren zouden perfect passen en zouden de kamer helemaal opvrolijken

  2. Anne-Co schreef:

    Oh wat leuk weer. Door omstandigheden hebben we geen kerstsfeer in huis. Privé is er best wat ellende gaande in de familie. Zo’n mooi snoer zou dan toch wat licht in de duisternis geven en dan ook nog in die mooie kleuren! Lisanne, je hebt jezelf echt weer overtroffen deze week. Wat een pracht cadeaus geef je weg. Voor jou en je man alvast fijne feestdagen gewenst en een goed 2016. Liefs Anne-Co

  3. Hannie schreef:

    Leuke lampjes die zijn mooi als de kersttverlichting weg is kunnen deze opgehangen worden .♡

  4. cindy schreef:

    Leuk! Die staat al langer op mijn lijstje. Het zou daarom super zijn om deze slinger te winnen :)

  5. Lizzy Hebben schreef:

    Super leuk! Dit zijn precies de kleuren waar ik al een tijdje op zit te azen….ik heb mint groene tinten in huis en een hele mooie grote vaas waar deze perfect in zouden passen! Love it!

  6. Trui schreef:

    Super wat een liefde en verdraagzaamheid en vertrouwen spreekt uit jou optreden hier op je blog… Niet alleen feelgood maar echt !!! Ik zou deze lichtjes aan mijn dochter geven omdat zij heel wat lichtjes in de duisternis kan gebruiken.

  7. Lize H schreef:

    Weer een geweldige give away! Ik zou hem ophangen in de kamer van mijn zoontje. Hij kijkt graag naar lichtjes, misschien laat hij zich dan wat makkelijker aankleden haha.
    Alvast hele fijne dagen gewenst!

  8. eliane schreef:

    wat een mooie lichtjes, niet alleen mooi voor deze donkere dagen maar mooi om zo gwoon te laten hangen.
    Dit was een mooie week met prachtige give- aways. Bedankt Lisanne.
    Fijne feestdagen en een mooi 2016 !

  9. Ankie schreef:

    Hi!
    Wat een mooie give away weer, het is een feestje om s morgens weer even te kijken wat je nu weer weggeeft. Ik vind de cotton balls heel mooi, maar qua kleur passen ze hier niet. Ik gun ze van harte een ander.
    En alvast fijne feestdagen toegewenst.

  10. Gina schreef:

    Nog zo’n leuke give-away! Deze lichtjes passen perfect op de kamer van me kleinste meisje. Heb er al een paar keer bij staan kijken, maar niet gekocht omdat ik ze eigenlijk niet perse nodig heb hhi. Nu dus maar even duimen! Fijne kerst!

  11. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een super gave give-away. Ik doe heel graag mee. Ik wil ze winnen voor mijn moeder, die zulke lampjes al een tijd op haar verlanglijstje heeft staan. Het zijn ook nog eens haar lievelingskleuren, ze is namelijk ook helemaal dol op blauw. Wat zou het ontzettend mooi zijn om deze leuke lampjes voor haar te winnen. :-). Ik ga duimen. Fijne kerstavond vanavond :-) en een prettige kerstdagen.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  12. sop.hie.s schreef:

    Wat een prachtige prijs. Mijn dochtertje van 1,5 jaar oud Is zot van lichtjes. Je kan je voorstellen wat Kerst dus doet met mijn kleine meid. Wat ik eigenlijk al van plan was om haar zo’n slinger te kopen maar had de juiste kleur(en) nog niet gevonden, maar deze Is juist perfect!! Je zou er dus niet alleen mij maar ook mijn dochtertje fantastisch blij mee maken!

  13. Lotte schreef:

    Deze zijn inderdaad wel heel leuk.! Ik zou heel graag meedoen voor zo’n lichtgevende wolbolletjes :D Zo kan ik mijn bureau een beetje opfleuren tijdens deze donkere dagen van examens.

  14. Tessa Verscheure schreef:

    Lieve Lisanne,

    Mijn dochter van 11 Laura zou deze lichtjes helemaal te gek vinden, ze houdt van blauw, van lichtjes en van knutselen met wol!!!
    Dit zou een heel leuk extra cadeautje voor onder de boom worden…
    Bovendien vindt ze jouw blog ook heel erg leuk, vooral de avonturen van kikkerprinsje?
    We wensen jou en je familie een heel fijne kerstavond en wachten in spanning af tot vanavond 9 uur…. ????

  15. Suzan schreef:

    Wat een mooie bolletjes ! Deze zou ik graag willen winnen!

  16. Lotte van de Veen schreef:

    Wat zien ze er sfeervol uit! Als jong verslaafde haakster kan ik niet genoeg bolletjes in m’n kamer hebben. En als ze overdag niet branden, zien ze er ook super leuk uit met die mooie kleuren. Fijne dag nog!

  17. Helen schreef:

    Jaaa, als ik ze win geef ik ze aan mijn zus. Die kan wel wat lichtjes gebruiken in deze voor ons donkere tijd. Zelf heb ik ze al en iedere keer dat zij ze ziet zegt ze die zou ik ook wel willen. De kleuren passen ook perfect in haar huis?

  18. Leandra schreef:

    Dat is versiering die bij me past, geweldig. Als ik hem zou winnen, dan is het een mooie vervanging voor de winterse lichtjes die ik nu heb. Ik hang ze dan bij mijn bank, zodat ik altijd van de haaksfeer kan genieten ?

  19. Linda van der Lans schreef:

    Zo gaaaaffffff……die zou ik echt wel willen winnen…..mooie kleuren en super gezellig in huis voor als straks alle kerst spullen er weer uit zijn.

  20. mamadammeke schreef:

    Er ligt nog geen pakje voor mezelf onder de kerstboom, dus deze zou wel leuk zijn :)

  21. Nelleke schreef:

    Wow! Wat een mooie lampjes met rustgevende kleuren. Dit lichtsnoer zou goed in mijn interieur passen. Ik zie het al helemaal voor me ….

  22. Ineke Buijs schreef:

    Ik heb een steigerhouten bord aan mijn muur, met plankjes die ik steeds weer bezet met leuke items. Als ik daar deze bolletjes tussendoor kan hangen, is het helemaal af. Helemaal omdat de muur waar het bord op hangt van shocking pink naar lavendelgrijs gaat. Daar staan deze kleuren prachtig bij!
    Ik kan er nog allerlei redenen bij geven, maar het lijkt me vooral ook erg leuk :-)

  23. Irene schreef:

    Kwam even kijken wat de give away van vandaag was. Hij is weer zo leuk. Ik heb al genoeg lichtjes, dus doe vandaag niet mee. Maar wilde even zeggen hoe tof ik het vind dat je dit doet. Echt waar. Je had het ook lekker zelf kunnen houden. ? Succes iedereen!

  24. Joyce Hegeman schreef:

    Dit zijn precies de kleuren van het interieur van mijn lieve buurvrouw. We wonen nu 4 jaar naast haar en het lijkt alsof ik haar mijn hele leven al ken. Ik kan altijd bij haar terecht. Ik bensuper blij met haar. En deze cotton balls zouden echt een geweldig kado zijn voor haar! Het is haar echt gegunt.

  25. caroline van Maanenberg schreef:

    Ooo, deze lichtjesslinger geeft de twinkeltjes en vreugde hier in huis weer. Gezellig met ons gezinnetje genieten van deze bijzondere dagen vol liefde en gezelligheid.

  26. Deborah schreef:

    Ohh die zijn zo gaaf dus ga een gokje wagen! Kijken of het geluk aan mijn kant staat.
    En ze zouden super staan die kleuren ben ik nu langzaam in huis aan het brengen.

  27. Ilse schreef:

    Ja heel graag, wat een mooie winterkleuren!

  28. Richelle schreef:

    Wauw! Echt wauw! Deze lichtjes zijn echt super leuk! Ik ga ze denk ik op alle plekjes in mijn huis proberen en ze op de allermooiste plek laten hangen. Dat wordt vast een plekje in het zicht :-).
    Je blog kende ik nog niet, maar is al net zo leuk als je instagram! Hele fijne feestdagen! X

  29. Tamara schreef:

    Ze zijn prachtig en ook helemaal in mijn lievelingkleuren! Ik maak heel graag kans om ze te winnen en ze op mijn dressoir te draperen! :-)

  30. Rianne schreef:

    Wat een super leuke giveaway! Ik doe zeker mee! Ik ben al een tijdje op zoek naar deze leuke lampjes voor boven m’n bureau, dat maakt het huiswerk maken toch iets gezelliger.

  31. marrita schreef:

    Wat een leuke giveaway weer. Ik zou ze aan mijn dochter geven omdat turquoise haar lievelingskleur is. En ze verdient wel wat leuks! Lieve groetjes en fijne kerstdagen Marrita

  32. Karolien schreef:

    Wat zijn ze leuk! Ze zouden hier een plekje krijgen op de kamer van mijn dochtertje.

  33. Jeanette Renting schreef:

    Deze mooie lampjes zou ik geven aan een vriendin. ik mag altijd met haar meerijden naar onze wekelijkse knutsel-avond. Ze vindt ze vast prachtig, helemaal haar kleuren.

  34. marleen schreef:

    ons nieuwe huis! We gaan over een paar daagjes verhuizen (naar een ander land ook nog eens) en ik zit er eerlijk gezegd een beetje over in, vooral over wat de kinderen ervan vinden… dan moet ik alles maar extra gezellig maken, he?

  35. Natasja schreef:

    wat een leuke lichtsnoer…… mooi voor als straks de kerstlichtjes weer opgeborgen zitten in een doos wachtend tot ze over iets minder dan een jaar weer mogen schitteren…..

  36. Lianne schreef:

    Oehhh, héél graag! Ik zou hem op de kamer van mijn jongste dochter hangen.

    Lieve groet,
    Lianne

  37. Emanuelle Overeen schreef:

    Wouwie!! Ook mijn favo kleur!! We hebben m nu zelfs op de muur in de woonkamer gesmeerd! ? Dit zou een toffe assesoire zijn, we zijn nog bezig het af te maken. ?

  38. gina schreef:

    Wat een super leuke actie. Hele gave mooie kleuren. En dan lijken ze ook nog op bolletjes katoen. De ideale combi voor een sfeervol plekje in huis

  39. Chantal van Alphen schreef:

    Lichtjes tijdens de donkere dagen zijn zeer welkom…

  40. Marlies schreef:

    Wat leuk! Deze zou ik graag winnen voor in ons nieuwe huis, zodat we het na de verbouwing gezellig in kunnen richten!

  41. Sylvia schreef:

    Wat een super leuke kleuren! Passen echt helemaal bij mij! Zou graag woonkamer (of misschien toch gang) ermee opvrolijken!

  42. Jeannet Heida schreef:

    Kerstboom is nu nog leuk, maar straks de boom eruit en de lichtjes in mijn favokleur erin!

  43. Miss Wobie schreef:

    Superleuke lichtjes! Die zouden supermooi zijn om mijn werkkamer mee op te vrolijken!

  44. marieke keuper schreef:

    GAAF!

  45. Nathalie schreef:

    deze zouden heel mooi staan in ons nieuw huis!

  46. Marjoleine schreef:

    Een mooi streng met licht, ik zou ze bij mn fotoplankjes hangen waar dierbare foto’s opstaan van onze vakantie in Zweden, mijn vader die vorig jaar overleden is en in het nieuwe jaar een trouwfoto van 27-12-2015 want we trouwen over 3 dagen.
    Dat snoer zou het helemaal afmaken :-)

  47. Judith schreef:

    Leuk! In de kleuren van de kamer van mijn dochter van zes, dus een plek bedenken voor deze lampjes is niet moeilijk ;-)

  48. Lisette schreef:

    Oh, hier heb ik een prima plekje voor in de woonkamer. Heel mooi….

  49. Madhurya schreef:

    Lisanne, wat heb jij een leuke week met mooie spullen om weg te geven. Deze zijn ook echt weer om op te vreten, zo leuk! Helaas woon ik niet in de buurt van het winkeltje in Gouda, anders ging ik zeker een keer kijken. Dus ik doe heel graag mee aan deze leuke weggeefactie.
    Een plekje? Ik weet zoveel leuke plekjes om ze op te hangen in huis…. :-)
    Ik wens je hele fijne feestdagen en een creatief 2016!!
    Groetjes Madhurya

  50. Ingeborg schreef:

    Leuk, fijne feestdagen
    Ingeborg

  51. Ingeborg schreef:

    Leuk, weet wel een plekje waar ik ze kan hangen,fijne feestdagen
    Ingeborg

  52. marlize van kats schreef:

    Geweldig! Ze zijn zo tof!

  53. Nanda schreef:

    Hoi Lisanne, wat een mooi snoer.
    Ik zou ze heel graag willen winnen. Niet om ze zelf te houden maar om aan iemand heel dierbaar te geven die door een moeilijke periode gaat. Zij zou dit mooie en “warme” lichtsnoer zo goed kunnen gebruiken!

  54. Marijke Moen schreef:

    Weer wen leuke actie! Ik zou ze ophangen boven mijn knutselbureau! Ze kleuren perfect bij mijn knutselkastje!!!

  55. Anita lieftink schreef:

    Helemaal de kleur van alle assecoires bij ons in huis.. Ik zou hem heel gezellig voor het raam hangen zodat de mensen die langs lopen ook mee kunnen genieten…

  56. Hilde haakt schreef:

    Prachtig! Ik heb er al vaak bij staan kijken, maar vond ze toch steeds wat duur. Als ik ze win dan ga ik een heel mooi plekje zoeken. Ik vermoed dat het boven de vensterbank wordt waar ik allemaal leuke blauw-achtige spulletjes heb staan.

  57. Caroline schreef:

    Wow die zijn gaaf!! Ik zag deze een hele poos geleden voor het eerst toen wij een gezellig nachtje in Brussel waren. In de super leuke b&b waar wij sliepen hingen ze aan de oude plafondbalken en sindsdien staan ze op mijn wishlist. Ik had de vergelijking met bolletjes wol zelf niet eens gezien (Am I blind!?) maar nu nog meer redenen waarom ik deze moet hebben!! :D

  58. Monique schreef:

    Als ik zo’n mooi lichtjes zou winnen zou ik het ophangen in het huis van onze vriendin. Zij krijgt vandaag haar sleutel. Dat op zich is heel fijn, de reden dat ze moet verhuizen is niet fijn. Haar psychische gesteldheid maakt dat ze nu best een fijn licht kan gebruiken in haar tijdelijke, nieuwe woning.

  59. Rianne schreef:

    Wat leuk zijn ze! Ik hang ze boven de piano, nu nog een leeg plekje..

  60. Linda s schreef:

    Haha ik vind de kleuren helemaal geweldig! En je zult het niet geloven maar de kleuren passen helemaal geweldig op onze wc… En wie wil dat nou niet in sfeer naar de wc kunnen hahaha en het plekje in huis waar veeeel tijd wordt doorgebracht. Lampjes zijn zo gaaf dat ze dan tijdens de lichte dagen/speciale dagen een ander plekje tijdelijk in huis krijgen!!

  61. Dorine schreef:

    Weer een hele leuke giveaway!
    Ik kan wel wat feelgood gebruiken dus ik doe graag mee. Liefs Dorine

  62. Annemarie schreef:

    Hoi Lisanne,
    Wat een gave Give-away! Ik waag graag een kansje! Ik zou er de speelhoek van zoonlief in onze woonkamer mee opvrolijken! Fijne feestdagen!
    Groet
    Annemarie

  63. Ploos schreef:

    Wat een leuke giveaway, leuk voor het kamertje van mijn kleindochter die ieder moment geboren kan worden. Precies de goede kleur.

  64. Iris Andela schreef:

    Weer zo’n leuke winactie! Ik zou ze bij mijn vriend ophangen want zijn woning kan wel wat kleur en gezelligheid gebruiken!
    Liefs,

    Iris

  65. Simone Groot Jebbink schreef:

    Nét een nieuwe bank, stoel en eetkamerstoelen gekocht in grijstinten en nieuwe witte wandplankjes opgehangen. Er kan dus wel wat kleur bij en ik weet zeker dat ze er prachtig bij zouden staan!!

  66. christine schreef:

    Wat gaaf, ik zou ze op de overloop hangen. Gezellig zulke lichtpuntjes.

  67. Ilona schreef:

    Wat een gezellige en leuke give-away is dit. Ik gun deze mooie lampjes aan mijn zusje. De kleuren zouden perfect passen in haar huis.

  68. Josine schreef:

    Oei die vind ik mooi! Maar de kleurtjes zijn echt de lievelingskleuren van m’n moeder dus ik zou ze aan haar geven als bedankje voor alle steun afgelopen jaar!

  69. Martine schreef:

    Daar weet ik wel een mooi plekje voor. Bij onze lieve dochter op dr kamer, dat zou ze fantastisch vinden.

  70. Carola schreef:

    Ik kom hier net kijken en sta versteld van je leuke en inspirerende blog. En dan ook nog van die super leuke give-aways! Heel graag zou ik het bolletjes lichtsnoer winnen voor op de kamer van mijn lieve lieve zoontje.

  71. martine schreef:

    Super sfeervol. ik gun ze graag een ander want ik heb ze onder de kerstboom zien liggen, niet zeggen hoor! Ben zo benieuwd naar de kleuren combi……

  72. Laura schreef:

    Hoi!
    Ik zou deze lampjes super graag in de kamer van m’n oudste zoon willen hangen. De jongste heeft de witte snoer, het staat zo mooi. En toevallig past deze snoer precies bij de sprei op z’n bed die ik gehaakt heb!

  73. Carolina schreef:

    Hoi Lisanne,
    Erg leuk de lichtjes. Voor op de kamer van mijn dochter, of voor in de hal zodat we ook na?Kerst nog gezellige lichtjes hebben.
    Ik wacht in spanning af, misschien dan toch nog een ???…??
    Groetjes, Carolina

  74. Wat ziet dat er gaaf uit! Daar kan ik mijn huiskamer wel mee opleuken.
    Bytheway, ik ben deze dagen alle filmpjes van Koffie & Wol aan het bekijken en zag jou vanochtend voorbijkomen. Zo leuk om jou eens op bewegend beeld te zien! Fijne kerst! Liefs, Daphne

  75. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne,

    Na mijn laatste dag hard werken van dit jaar, kom ik nog even gauw kijken wat de give-away van vandaag is. En voor zo’n mooie lichtslinger, wil ik graag een gokje wagen.
    De slinger zou bij ons boven de eetkamertafel komen te hangen, want hier wordt gegeten, geknutseld, spelletjes gedaan en lekker geborreld met familie en vrienden. Je begrijpt nu natuurlijk dat de eetkamer het centralen punt in ons huisje is.
    Ik wil meteen even van de gelegenheid gebruik maken om je hele fijne Feestdagen te wensen!!
    Ik kom vanavond misschien nog even een kijkje nemen om te zien wie de gelukkige winnaar is geworden van deze leuke give-away.

    Groetjes, Shirley :)

  76. Baukje schreef:

    Jaaa ook mijn favo kleurtjes !! Ziet er heel gezellig uit en ik weet zeker dat onze nieuwe aanwinst Ollie deze lampjes ook geweldig zal vinden! Groetjes

  77. Anita schreef:

    Wat zijn ze gaaf. Laat ik nou net in die kleuren dekens hebben gehaakt. Wat zou het gezellig zijn met deze lampjes erbij. Vooral met deze donkere dagen. Ik doe dus heel graag mee!!

  78. Talitha schreef:

    O Lisanne alweer zo’n gave give away!
    Ik ben dol op lichtjes; zo gezellig zeker als het buiten grauw is, word je vanzelf weer vrolijker.
    Dit zijn wel hele originele, wat zouden die mooi staan in onze woonkamer/keuken als die binnenkort eindelijk klaar is!

  79. Nancy schreef:

    Ik zou ze in de toekomstige babykamer ophangen!geweldige kleuren en een feelgood babygevoel♡♡

  80. janine schreef:

    O wat zijn ze leuk. Ze passen perfect in mijn woonkamer met mijn vintage blauwe muur en accessoires! ♡♡

  81. Rolinda schreef:

    Helemaal mijn kleuren! Wat zou dat een cadeau zijn in de letterlijke, en voor mij ook figuurlijke, donkere dagen. Deze lichtjes zouden daarin echt een leuk lichtpuntje zijn!

  82. Alike Baaij schreef:

    Super leuke give away. Die op de valreep graag mee!

  83. Yvonne Teelen schreef:

    Gewoon omdat ik ze zo mooi vind!! Fijne kerstavond.

  84. Mariët van der Toorn schreef:

    Deze mooie lampjes passen precies in onze, pas opgeknapte slaapkamer ! Dat zou leuk zijn.

  85. Grietje schreef:

    Prachtige lampjes en de kleuren vind ik ook helemaal super. Dus ik ga een gokje wagen.

  86. Richelle schreef:

    Ze zijn echt super leuk! Ik zou ze op de kamer van mijn zoontje hangen om z’n kamer leuker te maken aangezien hij nu nog een neutrale kleur heeft omdat we toentertijd niet wisten wat het zou worden tot aan de geboorte. Fijne kerstavond :)

  87. Steef schreef:

    Wat een lieffies!! Echt mijn lievelingskleurtjes!
    Net op mezelf gaan wonen en als strakjes de kerstverlichting weg is zal het wel een kale boel zijn, dus ik zou de lampjes in m’n woonkamer hangen om het wat knusser te maken en van een huis een thuis om de donkere dagen nog door te komen! Merry X-mas ⭐️

  88. Noom schreef:

    Januari staat in het teken van het klussen en opnieuw inrichten van een heuse tienerkamer #dusikwaaggraageengokje :). Merry X-Mas!

  89. Ranjini Jahach schreef:

    Oh wow. Wij hebben net de onderverdieping verbouwd en dit zou super mooi staan bij de nieuwe groene muur!!

  90. Nelleke :-) schreef:

    Wat een Super leuke cotton balls! Hier meerdere leuke plekjes voor! Errug gezellig!

  91. Annemiek schreef:

    Oh numbergenerator doe je best!

  92. Joyce schreef:

    Oh yeah op de valreep, vanuit mn vakantiehuis ;-)
    En of ik graag wil meedoen aan deze giveaway.
    Ze zijn ZO leuk!!
    Dikke knuf, Joyce

  93. Els schreef:

    Oh dat zijn precies onze kleuren….ben ook al aan de haak in die kleuren voor ons nieuwe huis!
    Ennnnn Fijne Kerstdagen!

  94. Marja schreef:

    Prachtige kleuren, ik ben dol op pasteltinten.
    Ik zou ze op een schaal draperen met mijn gehaakte kerstballen.
    Mooie kerstdagen en weer veel inspiratie in het nieuwe jaar.
    Marja

  95. Sandra schreef:

    Prachtig zo’n lichtsnoer met van die mooie bollen. De kleuren passen precies in mijn huis. Wat een leuk initiatief om zo’n give-away te organiseren rond deze feestdagen. Vrolijk kerstfeest !!!

  96. Anne schreef:

    Ons nieuwe huis is eind maart klaar, deze lampjes passen super in onze nieuwe keuken. We schilderen de muur in Early Dew, deze kleurtjes matchen daar geweldig bij. Ik zie ze al helemaal hangen aan de plank. Fijn kerstfeest allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving