fbpx


DIY herten kerstballen maken..!

Vandaag vind je hier weer een leuke en snelle DIY voor de kerstdagen, of nou ja, eigenlijk ook gewoon voor nu, in de kerstboom. Ik kocht bij Ricken in Schoonhoven een aantal kunststof kerstballen die open kunnen. Mocht je daar niet in de buurt wonen…HIER kun je ze ook online kopen. Bij de bloemist op het dorp kocht ik een dennentak, de bal met letter stempeltjes is van de HEMA en inkt en glitterdraad had ik nog liggen. Dus hoppa aan de slag :) Knip kleine stukjes van de tak af en stop deze samen met een Schleich (of ander plastic) diertje in de bal. Hang ze op aan een stukje gouddraad en hang ze daarna in de boom of in een krans. Het is zo’n schattig gezicht die beestjes in de boom. Ook de kids kunnen zich zo lekker uitleven en het is een simpele DIY die ze gemakkelijk zelf kunnen uitvoeren! En voor een echte herten liefhebber als ik, is dit natuurlijk helemaal fijn. Ik heb verder eigenlijk nooit ballen in de boom. Alleen maar lichtjes. Maar deze ballen mogen wel in de boom. Het zijn ook erg leuke cadeautjes om te geven tijdens de feestdagen. Met een paar letter stempels en een label maak je er een leuke boodschap bij en is het cadeautje helemaal af. Ik gebruikte alleen bosdieren, maar je kunt natuurlijk van alles gebruiken om de ballen op te vullen. Ik ben benieuwd of jullie al eens iets maakte met deze plastic ballen, laat het me vooral weten als het antwoord ja is. Je kunt er natuurlijk vele dingen meedoen en wellicht doe ik zo alvast een idee op voor volgend jaar :) hihi Fijne maandag, het begint nu echt op te schieten met die feestdagen en voor mijn gevoel ben ik er helemaal nog niet klaar voor…maar dat komt vast goed! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (18)

 • Avatar

  Ester

  |

  Wat ontzettend leuk Lisanne! Je kan zoveel leuks met die kerstballen doen! Een aantal jaren geleden heb ik er ook iets leuks van gemaakt! Erg leuk om te doen en veel geniet plezier! :-)
  Liefs, Ester

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, ze blijven leuk hè. Maar ik vind sommige dingen met deze ballen echt vreselijk oubollig haha, dat is altijd wel een let opje :) X

   Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  LEUK! Ik heb doorzichtige ballen met veertjes en vilten hanglusjes (bij Karwei) gekocht!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oeh, dat klinkt ook erg stoer!!! I like :)

   Reply

 • Avatar

  Frederika

  |

  Wat een onwijs leuk idee zeg! Ik ga meteen op zoek naar ballen etc!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!! Ik hou me aanbevolen voor een foto :))

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oeh ook gaaf, en die van mij zijn idd een stuk sneller hihi. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Little Train

  |

  Wat ben je toch creatief! Zo knap hoe je telkens weer iets moois/nieuws bedenkt! Dit is ook weer geweldig!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Bloos… :)

   Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Oh wat leuk, ik zal het zelf niet maken. Maar vind zulke dingen wel altijd leuk om te zien!!!

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Zóó gaaf, deze DIY!!!!!!
  Wauw!!
  Bedankt dat je dit wilde delen ☺.

  Gezellige avond gewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf om te horen en geen dank! Delen maakt het stukken leuker :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Wat gaaf Lisanne. Die bal met dat vosje doet me denken aan het vosje uit die mooie stempelset van Stampin’ up die op mijn verlanglijstje staat. Voor ons dit jaar geen boom in de kamer, maar ik heb wel e.a. aan mooie ballen aan mijn lamp gehangen en in een vaas op tafel met wat lichtjes erin. Dus toch wel een beetje kerstig. Groetjes, Ankie

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een superleuk idee. Mijn broer is zelfs een beetje aan het DIY’en met landschapjes maken enzo dus ik ga hem dit echt laten zien. Echt iets voor hem. Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Zag ze al voorbij komen op Instagram! Ze zijn zo ontzettend leuk geworden.

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Die kerstballen zijn heel mooi ik heb er ook maar zou er een borduurwerkje willen in zettenzal voor volgend jaar zijn groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Echt heel erg leuk, Lisanne! Ik zag al een foto voorbij komen op IG. Dit ga ik volgend jaar ook maken, ik heb al een leuk idee! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter