fbpx


DIY onderzetters versieren..!!

De laatste draad en praat… DIY van 2015, wederom een hele snelle en simpele DIY maar wel een hele leuke. Zo maak je unieke onderzetters in een mum van tijd. De kurken onderzetters koop je voor ongeveer 1 euro bij de IKEA en met een paar stempels of stiften tover je ze om in je eigen unieke onderzetters. Ik heb laatst wat nieuwe stempels gekocht en wilde ze meteen uitproberen, de stempels met de kerstboompjes had ik al en kon ik nu goed gebruiken. Met zwarte inkt (ik gebruik altijd Stazon) en een zwarte stift ging ik aan de slag. Stempel er lekker op los en verzin je eigen collectie onderzetters. Zoals je kon verwachten, zijn die van mij met een bos thema gemaakt en mag ook het gewei niet ontbreken :) Op deze manier kun je ook een heel persoonlijk cadeautje maken voor iemand. Verpak ze leuk als setje en klaar ben je! Ik kan zo genieten van dit soort simpele creatieve uurtjes. Veel plezier met de DIY en ik hou me aanbevolen voor foto’s :) Owja en morgen is het zover, dan gaat de speciale kerst give-away week van start, dus hopelijk tot morgen :) Happy Friday, X Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Irene

  |

  Hoi Lisanne,
  Ook ik heb dit vaker gedaan, maar als er maar iets van vocht opkomt, vlekken de stempels. Gebruik jij watervaste inkt?

  Groetjes, irene

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Irene, ik gebruik idd watervaste inkt. De Stazon hierboven op de foto. Zie ook de tip van juffrouw Mier om helemaal safe te zijn :) groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Geweldig idee voor een persoonlijk cadeautje die ook nog niet teveel kosten. De geweitjes blijven echt heel leuk!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, ik werd er ook blij van :))

   Reply

 • Avatar

  heidi

  |

  leuke snelle DIY weer! leuk ook met de mannen net lang genoeg om de aandacht erbij te houden thnx!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Precies!! Makkelijk en snel klaar Hihi xxx Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Marianne Dekkers-Roos

  |

  Onwijs leuk idee – ik heb nog een paar van die Ikea-onderzetters liggen …… ik ga aan de slag! Bedankt voor alwéér een gave diy! Marianne xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen!! Het is zo gepiept Hihi xxx

   Reply

 • Avatar

  Juffrouw Mier

  |

  Om de inkt te fixeren en vlekken tegen te gaan kun je er een laagje lak van de Action overheen doen. Ik heb laatst een witte theepot op een grotere onderzetter geschilderd en afgewerkt met die lak (het staat bij de schilderspullen en kalkverf) en het werkt perfekt.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super goede tip!!! Dank! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  De onderzetters zijn heel mooi een heel goed idee groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter