fbpx


Jute kerststerren naaien..!

Ik maakte nog snel even wat jute sterren voor de kerstdagen, het jute kochten mijn moeder en ik ooit op een markt. Het viel ons meteen op door de stoere uitstraling! We kochten een meter, om later nog wel iets mee te bedenken… Deze sterren zijn voor op de voordeur en geven meteen een kerstsfeer, ondanks dat het nog 12 graden is buiten hihi. Ik doe verder niet veel aan versiering dit jaar, maar dit vind ik erg gaaf staan. Lekker stoer! We hebben ook een krans met lichtjes aan het balkon hangen, mijn man is dol op lichtjes en hij zou het liefst het hele huis op z’n Amerikaans versieren. Met felle lampjes in alle kleuren van de regenboog :) Maar ik word daar niet echt gelukkig van. Dus we sluiten een soort van compromis, lichtjes zijn oké, maar wel zolang ze eruit zien als witte warme lichtjes…hoe doen jullie dat met lichtjes? Alleen in de boom? Of nog meer in en om het huis? Goed…terug naar het jute ster verhaal, Ik maakte hem op dezelfde manier als de eerdere kussen sterren. Klik HIER om naar die DIY te gaan. Maar deze x wel een stukje kleiner. Ook rafelt dit materiaal erg en krijg je daardoor een geheel andere uitstraling.  Zijn jullie al bezig met de voorbereidingen voor de kerstdagen? Ik wel, ik ben namelijk druk met de voorbereidingen voor de speciale 7 days of Christmas give-aways!!! Jaaaaa, net als vorig jaar sluit ik dit jaar weer af met een week vol spetterende give-aways :) en as. zaterdag gaat deze week van start. Dus hou de site goed in de gaten. Ik wens je een hele fijne donderdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Ineke

  |

  Leuk! Misschien dat ik met zoiets de naaimachine weer ter hand durf te nemen. Ik heb er zo’n hekel aan omdat het altijd mislukt :-) Ik heb een machine gekregen van een ex-collega maar die moet ik denk ik even laten nakijken. Kost weer geld, verdikke. Maar het opent wel perspectieven :-)

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Tja, wij hebben lichtjes in de boom, lichtjes in een guirlande die voor de raam ligt en nog lichtjes in een krans die op de openhaard staat. De rest wordt verlicht met allemaal kaarsjes ;)
  Ik ga dit weekend denk ik nog een slinger met sterretjes haken, om volgende week de tafel mee op te
  fleuren als we de kerstbrunch bij ons thuis hebben. Dus in het beetje vrije tijd dat ik nu heb, neem ik de moeite om nog lekker even te haken. Aanstaande donderdag is mijn laatste werkdag en dan mag ik gaan genieten van 2 weekjes vakantie…. Heerlijk!
  Lekker veel tijd doorbrengen met m’n gezin, een goed boek lezen en een beetje haken.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Heel erg leuk, Lisanne! Ik heb nog een stukje jute liggen en ga daar eens mee aan de slag. Zelf kies ik dan voor een hart, ben namelijk dol op harten (ondanks de kerstdagen;)). Geniet ervan.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Heel erg leuk, eigenlijk zo simpel maar maakt het deste leuker!!!

  Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Ha Lisanne, voor mij dit jaar geen kerstboom, maar ik heb wel een mooie vaas waar ik kerstballen en lichtjes in heb gedaan en ik heb uiteraard kaarsjes neergezet. En ik heb een mooi kerststuk gekocht voor op de eetkamertafel. Dus geen boom, maar toch kerstig. Groetjes, Ankie

  Reply

 • Kerstster | Picot en Tricot

  |

  […] ik had niet voldoende garen… het is dus een kleinere versie geworden. Op de blog van Lisanne, draadenpraat.nl, heb ik wel een heel leuk alternatief gevonden. Daar ga ik komend weekend misschien wel mee aan de […]

  Reply

 • Avatar

  Leen

  |

  Hey Lisanne,
  `k Heb je blog onlangs ontdekt, leuk! Voor de feestdagen houden wij het ook heel sober en rustig, maar dit jaar hebben we toch lichtjes gekocht voor rond de schouw te doen. Op de verpakking stond warm wit licht, maar toen we ze aanstaken leek het toch wat oranje `straatlantaarnachtig` licht te zijn… `t Was best grappig, we hebben ze weer opgeborgen en ook dit jaar zullen we het dus weer met kaarsen moeten doen, maar dat is niet minder gezellig hoor!
  Voor deze kerst wou ik ook nog graag een kerstkrans maken, maar dat gaat niet meer lukken denk ik, je idee van deze ster is een heel leuk en snel alternatief, dus daar hoop ik komend weekend wel mee aan de slag te kunnen gaan :) Het resultaat post ik op mijn blog en ik zet er gelijk een link bij naar deze blog als bron.
  Groet!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen..!! Welkom en tot blogs :)) groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter