fbpx


Kersthaaksels..! (patronen)

Heb je zin om nog wat accessoires te haken voor kerst..? Hier vind je wat links naar snelle haakpatronen van draad en praat… Zo tover je in een mum van tijd je huis helemaal om in kerstsfeer. Strakke katoenen kerstboompjes…! Klik HIER om naar het bericht en patroon te gaan. Of juist een wollig kerstboompje. Klik HIER om naar het patroon te gaan. Deze slinger bijvoorbeeld..! Klik HIER om naar het bericht en patroon te gaan. Of een gezellig kerstklokje..! Klik HIER om naar dat patroon te gaan.

Ik hou mijn huis een beetje rustig dit jaar, natuurlijk wel met een echte kerstboom in de woonkamer, maar verder pak ik dit jaar niet groots uit. Ik ben heel benieuwd wat jullie dit jaar aan kerstversiering doen?
Owja, en morgen groot feest hier op draad en praat… Mijn blog bestaat dan alweer 2 jaar!! :)

Heel veel haakplezier!!

X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Mez11

  |

  Wat een fijne snelle (daar houd ik van!) kersthaaksels bij elkaar Lisanne!
  Ik ga ze zeker inzetten voor deze kerst :-)
  Verder ga ik lekker met mijn mannen een week naar Duitsland “ho ho hoooo”
  Onze oosterburen zijn gek op Weihnachten & wij doen gezellig mee :-P
  Fijne dag Grx

  Reply

 • Avatar

  Chris

  |

  Wat een schattige maaksels..
  Hier ook rust in de tent hihi..
  Een kerstboom met voornamelijk witte decoratie en natuurlijk hout..
  Liefs Chris

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Gezellige kerst-spulletjes ☺.

  Wij verheugen ons op een paar daagjes Zwarte Woud ☺.
  Even bijkomen na dit heftige jaar.

  Alvast een hele gezellige dag gewenst morgen!
  Reden genoeg voor een eigengebakken appeltaart en verse koffie + nieuwe wol en een héérlijk project ☺!
  Veel plezier gewenst!
  Hoop nog lang van jouw blog te kunnen genieten.
  Iedere dag weer een héérlijk lichtpuntje!

  Fijne dag gewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  wat een leuke en gezellige kerst haaksels!! ik hou ervan! groetjes esther

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Saskia ik vind ze ook zo leuk! Lekker strak en basic, daardoor lekker stoer!

   Reply

Laat een reactie achter