fbpx


Kroontje voor Kikkerprins

Dat ik dol ben op kikkerprins weet iedereen al lang :) Maar gelukkig zijn nog veel meer mensen weg van hem. Het patroon van de kikker vind je in het boekje Amigurumi’s in love van Tessa van Riet-Ernst. Het patroontje voor het kroontje maakte ik zelf en vind je hieronder. Hele veel haakplezier! Handgemaakt en ontworpen door draad en praat… Dit patroon is een origineel handgemaakt ontwerp van draad en praat… en mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Verkoop, kopiëren, vermenigvuldiging en publicatie is niet toegestaan zonder toestemming van Lisanne Multem. Wat heb je nodig:
 • Haaknaald 3 mm
 • Ongeveer 20 gram gouddraad
 • Markkeerring/ markeerdraad
 • Stopnaald
Gebruikte steken
 • Losse
 • Halve vaste
 • Vaste
 • Half stokje
 • Dubbel stokje
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld   Haak 22 lossen (l) en maak deze tot een ring met een halve vaste (hv). Toer 1 t/m 3: Haak 1 vaste in elke vaste (21), Toer 4: *Haak 1 half stokje, haak 3 dubbele stokjes in de volgende steek, haak weer 1 half stokje in de volgende steek*. Herhaal tussen de * tot het einde van de toer. Haak 1 halve vaste en hecht af. Laat een langere draad over om het kroontje op het hoofdje van kikkerprins te naaien. Werk de overige draden goed weg. Veel plezier met je lieve kikkerprins! draad en praat… www.happyhandmadeliving.nl

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Mooi kroontje voor de kikker groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Super bedankt voor het patroontje :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Geen dank!! Veel haakplezier! Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter