fbpx


November 2015 + uitslag give-away kleurboek..!

De maand is weer voorbij gevlogen..! En nu begint dan de maand die nog sneller zal gaan, vol met feestdagen en uitjes :) Maar eerst blik ik nog even terug op november… Weer lekker veel gehaakt en gemaakt! Uiteraard in mijn favoriete kleuren. Wat ben ik toch blij met dat creatieve gedoe, ik kan er zo van genieten! Ik verveel me nooit en ik weet dat ik dit gevoel met vele andere mensen deel. Ideeën genoeg en altijd wel iets te doen. Ik kom eerder tijd te kort dan andersom :) In november maakte ik ook dit mooie sfeerlicht. Ideaal voor nu het weer donker en koud is buiten. Je vindt het haakpatroon HIER. Het is zo gemaakt en geeft je woonkamer lekker veel sfeer! Ook was ik jarig in november en kreeg ik de mooiste verjaardagstaart die ik ooit had. Echt een plaatje hè, ik kan er nog steeds van nagenieten terwijl hij natuurlijk allang op is hihi. Nog meer leuke cadeautjes, maaksels en mijn kind Kees zie je hierboven. Op naar een volgende spannende maand, die nu al te vol zit, maar waar ik wel volop van ga genieten!! Wat zijn jullie plannen voor december?

Owja en dan nog de 3 winnaressen van het super toffe Ingthings kleurboek..! Mirte Mesman, Juffrouw Truus en Inger, jullie hebben een kleurboek gewonnen..JIPPIE..!! Mail me je adres en het boek komt naar je toe! Iedereen weer heel erg bedankt voor het meedoen! Volgende week dinsdag is hier weer een toffe give-away te vinden :)

Fijne dag vandaag!
X Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Altijd weer leuk om de terugblik te zien…
  Ik heb deze week nog zo’n mooi windlicht van jou op het programma staan,
  om te maken en volgende week heb ik een extra dag vrij en worden er meer leuke
  spullen gemaakt voor de kerst…
  Fijne week!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf!! ik hou me aanbevolen voor een foto :) Liefs lisanne

   Reply

 • Avatar

  ingrid k.

  |

  Hallo Lisanne,

  Jouw windlicht is super mooi!!! :)
  Je bent goed bezig geweest met het maken van leuke dingen in November!
  En die tart is echt cool!!! (Gefeliciteerd nog!)

  Fijne week!
  Ingrid xx
  Myfunkycrochet.blogspot.be

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Ingrid!!

   Reply

 • Avatar

  Inger

  |

  Wow, ik heb er gewoon eentje gewonnen, blij als een klein meisje!!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk!! Het boek komt naar je toe!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Juffrouw Truus

  |

  Is het echt waar? Heb ik dat superleuke kleurboek gewonnen? Ik ga je snel mailen. Dankjewel!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het is echt waar!! Jij hebt een kleurboek gewonnen!! Hij komt naar je toe :)

   Reply

Laat een reactie achter