fbpx


This week..!

Deze week stond natuurlijk in het teken van het 2 jarig bestaan van draad en praat (vergeet niet om mee te doen aan de give-away)… maar ik deed gelukkig nog een hoop andere leuke dingen :) Hierboven op de foto zie je mij met mijn super stoere gebreide reuzen deken, ik kan er geen genoeg van krijgen van die dikke wol van Phildar! Die joekels van naalden zijn ook zo tof he!! Heerlijk al die grove gebreide items voor in huis, het sfeerlicht brandt hier iedere dag! Wil jij er ook één haken, klik HIER voor het patroon. Een mand voor de kerstboom!! Met een feestelijk zilveren randje, nu mag het weer :) FullSizeRender (20) En dan de kerstster nog! Die mag natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maak ik alles klaar voor de feestelijke kerstworkshop “sterren haken” bij Echtstudio. Morgenmiddag is het zover en ik heb er zoveel zin in. Ik ben nu druk met het vullen van de goodiebags en de kerst snoeperijen aan het klaarmaken :) Dit nieuwe garen wil ik binnenkort gaan uitproberen, jullie nog ideeën? Het is een linnen garen van Drops, ik ben nog aan het verzinnen wat ik ermee zal doen… Owja, en ik kreeg afgelopen weekend van Sinterklaas gewoon twee super gave Rice hertenkandelaars. De bom hè!! Hij stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en nu heb ik er gewoon twee. Heb jij nog leuke pakjes gekregen? Of vieren jullie liever kerstmis? Fijne vrijdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Kirsten

  |

  Leuk! Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn bij de workshop morgen (ik woon letterlijk 10 min. fietsen van Echtstudio)… aangezien ik naar Maastricht ga voor een kerstmarkt ;) Anders was ik zeker langs gekomen!

  x

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Kirsten, jammer, maar Maastricht klinkt ook heel tof!! :) Volgend jaar weer nieuwe workshops bij echtstudio, hoop je dan een x te ontmoeten!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  wat een mooie dingen heb je gemaakt met de dikke wol! prachtig! veel plezier morgen, ik woon helaas te ver weg. groetjes Esther (essiebirdies op IG)

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Je hebt goed je best gedaan met het breien en haken heeeeeeeeeeeel mooi dat voor het sfeer licht ga ik zekers eens proberen alvast bedankt voor de uitleg groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter