fbpx


Winnaar van de cotton light balls give-away..!

Yeah, het is kerstavond!! Ik hoop dat jullie inmiddels ook alle boodschappen in huis hebben en heerlijk naar All you need is love zitten te kijken :) Ik wel! Ik vind het zo gaaf om die reizen naar verre landen te zien. Sinds ik dit programma kijk wil ik heel graag een x naar Canada, de meest prachtige sneeuwlandschappen kwamen voorbij in de uitzending van een paar jaar geleden en sindsdien staat het op mijn bucketlist! Ik zit nu dus ook weer heerlijk weg te zwijmelen bij al die mooie landschappen en geniet er volop van!

Maar nu eerst de winnares van de vrolijke lichtslinger bekend maken. En de winnares van het Cotton Light licht snoer is geworden..!!

MARJOLEINE

Marjoleine schreef:
Een mooi streng met licht, ik zou ze bij mn fotoplankjes hangen waar dierbare foto’s opstaan van onze vakantie in Zweden, mijn vader die vorig jaar overleden is en in het nieuwe jaar een trouwfoto van 27-12-2015 want we trouwen over 3 dagen. Dat snoer zou het helemaal afmaken :-)

Marjoleine, gefeliciteerd en alvast heel veel plezier met je Cotton Light balls snoer! Mail me je adres en het snoer komt na de kerstdagen naar je toe! Heel veel plezier met de voorbereidingen van je trouwdag! Ik wens jullie alle geluk van de wereld en jullie kijken vast ook naar All you need is love :))

Iedereen bedankt voor het meedoen en een hele fijne avond! Morgen vind je hier de laatste give-away van deze kerstweek..en hij is weer de moeite waard!


X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Joyce

  |

  Jaaaa heerlijk genieten van All You Need!
  #opdetablet#hylarisch
  Geniet van je avondje!!
  X

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  All you need is love ben ik gezellig op aan het nemen, dan kan ik morgen in alle rust kijken en een traantje wegpikken, als de rest nog in diepe rust is.
  We hebben net pakjesavond achter de rug en we zijn allemaal nog lekker na aan het genieten.
  Ieder is nu even z’n eigen ding aan het doen en morgen gaan we nog lekker leuke dingen ondernemen met ons gezin.
  Fijne avond nog…

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Hihi was weer een fijn avondje snikken op de bank! :)

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine

  |

  Oohh !!! Supertof wat ben ik blij!!! Dankjewel!!

  Reply

Laat een reactie achter