fbpx


DIY Zpagetti kussen met stof..!

Ik vind het zo leuk om verschillende materialen te combineren met elkaar. Dus stof met haakwerk of breiwerk of garen met hout en leer. Deze x maakte ik een kussen van zwart Zpagetti garen… De voorkant breidde ik van het dikke zwarte garen. Gewoon in simpele tricot steek op naalden 15 mm, dat geeft het kussen een hele stoere look. Ik hou daar zo van! Hier zie je goed hoe het hele kussen eruit ziet. het is lekker zwaar en blijft daardoor goed in model. Door het materiaal kan het kussen ook goed op de vloer, het glijdt niet weg en is lekker voor kids om op te hangen. IMG_0308 De achterkant van het kussen is van stoere linnen look stof (van de kwantum)met zwarte sterretjes :) Hierdoor krijgt het kussen toch ook een lieve uitstraling. FullSizeRender (69) Ik ben heel tevreden over het resultaat! Het was geen goed idee om het dikke garen onder de naaimachine te stikken, dus het werd een met de hand klusje. Maar toen hij eenmaal in elkaar zat, was ik erg blij. Ik maakte hem voor een kinderkamer en kan niet wachten om te zien hoe hij daar staat. Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag en hopelijk een mooie nieuwe week! Aankomend weekend heb ik groot nieuws hier op mijn blog…dus mocht je inmiddels wat nieuwsgierig zijn geworden…hou de site in de gaten :) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat een ontzettend stoer kussen Lisanne! Hartstikke leuk weer.
  Een mooie week zal wel lukken. Vandaag was het hier heerlijk… in het zonnetje 15 graden, hihi.
  Ik zal je blog in de gaten blijven houden, want je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt.
  Voor jou ook een fijne week!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha mooi zo! Tot zaterdag :)) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Hoi Lisanne,
  Het is een prachtig stoer kussen geworden! Daar wordt vast veel gebruik van gemaakt ;)
  Ik hou je blog in de gaten, want ben erg nieuwsgierig geworden hoor!
  Groetjes,
  Nienke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks..!! en tot zaterdag :)

   Reply

 • Avatar

  esther

  |

  super mooie combinatie geworden, Lisanne! fijne dag nog, groetjes esther

  Reply

 • Avatar

  sandra

  |

  Wow, een heel gaaf, stoer kussen zeg!

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Leuk om te zien hoe je kussen geworden is, Lisanne. Ik heb ook zo’n soort kussen gemaakt in frisse lentekleuren. Als je het leuk vind om deze te zien, welkom op mijn blog!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter