Yeah..!!! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad! Nu is het dan zover, een heel nieuw jaar is gestart!! 2016, het klinkt al lekker hihi…ik ben zo benieuwd wat het ons gaat brengen :) 2015 was voor mij een bijzonder jaar! Het jaar dat draad en praat… steeds meer ging betekenen en het ene na het andere project van mijn naald vloog! Het jaar waarin ik vele toffe kansen kreeg zoals het live aanwezig zijn op de Kreadoe, waar ik zoveel leuke mensen heb ontmoet! Het ontwerpen voor het magazine La Maison Victor en natuurlijk het krijgen van een echte eigen website incl. webshop!



Het was ontzettend hard werken om dit allemaal te kunnen combineren met mijn full-time job, maar het was het zeker waard. Dat ik zoveel met mijn passie bezig mag zijn, maakt me een gelukkig mens! Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen, fijne mensen ontmoet die net zo blij worden van draadjes en praatjes :) als ik en heel veel gemaakt! Ik blik hieronder nog één x terug op dat creatieve en mooie jaar, waarin er helaas ook heel veel minder leuke dingen in de wereld gebeurden. Maar hier belicht ik liever alleen de fijne kant van het leven, daar probeer ik zoveel mogelijk van te genieten. Enjoy the little things!

Ik hoop dat ik samen met jullie, ook in 2016 weer mag genieten van leuke en fijne dingen! Gezellige ontmoetingen en vele maaksels en patronen! In mijn favoriete kleuren en af en toe met kikkerprins samen, ga ik vrolijk verder met grote en minder grote projecten, haakfeestjes, workshops en nog veel meer. Laten we er met elkaar weer een heerlijk creatief jaar van maken!!




Fijn weekend,



Veel liefs Lisanne

23 reacties op “Happy new year..!!!”

  1. Shirley schreef:

    Goeiemorgen Lisanne!

    De allerbeste wensen voor 2016 en dat het een mooi en creatief jaar mag worden.
    Een nieuw jaar met weer allemaal nieuwe kansen. Ik heb zelf een geweldig mooi jaar achter
    de rug en ga dat graag voortzetten in 2016. Ik kijk weer uit naar de leuke blogberichten van jou en ga er zelf ook weer een creatief jaar van maken. Gelukkig mag ik nog gaan genieten van een extra weekje vrij, dus sta nog lekker in de relax-modus voor komende week ;)

    Groetjes, Shirley :)

  2. rechtsaverechts schreef:

    Fijn dat wij mogen genieten van een extra jaartje draad en praat! Ik ben nog maar in het nieuwe jaar gestart met mijn creatieve blog, ik hoop dat ik er evenveel plezier uit haal als jij.

  3. Jeanette Renting schreef:

    Ook voor jou de allerbeste wensen. Leuk om elkaar ontmoet te hebben in 2015. Misschien in 2016 weer? Succes met alles wat je gaat ondernemen!

  4. Marieke schreef:

    wat heb je veel moois gemaakt vorig jaar, wauw! Op naar een creatief 2016 ;-)

  5. Miriam schreef:

    Wat een prachtig jaaroverzicht Lisanne !! Wens jou een heel mooi,inspirerend & liefdevol 2♡16 !! Al je plannen klinken al zo supertof allemaal! We gaan er een bijzonder mooi jaar van maken !! Liefs XMir

  6. Heleen schreef:

    Wat een topjaar was 2015 voor jou, zoveel prachtigs gemaakt en tofs gedaan! En in 2016 ga je vast weer als een speer! Ik wens je dan ook een geweldig fijn jaar met veel gezelligheid en mooie nieuwe creatieve mijlpalen!
    Liefs Heleen

  7. Afke schreef:

    Hoi Lisanne,
    Ook de beste wensen van mij! Dat 2016 ook weer een heel mooi jaar wordt voor je. Leuk te lezen dat 2015 zo’n succesvol jaar was.
    Groetjes Afke

  8. Nynke schreef:

    Hai Lisanne,
    Heerlijk om op zo’n fijn jaar terug te kunnen blikken. Ook ik wens jou een heel fijn, creatief en liefdevol 2016 toe. En ga vooral door met al die leuke berichten, elke keer weer een feestje!
    Liefs, Nynke

  9. Joyce schreef:

    Super fijn creajaar achter de rug!
    zo gezellig ook; elkaar eindelijk eens live gezien te hebben.
    Een (haak)feest die super gezellig was, ook met de andere bloggers/ haaksters erbij!
    De goede herinneringen daaraan duiken met regelmaat op.
    Ik wens je via deze weg ook een enorm goed, suc6vol en gezond gelukkig crea nieuwjaar!!

  10. BY JM schreef:

    De beste wensen voor 2016!
    Veel mooie projecten, uitdagingen en creativiteit gewenst!

  11. Emily schreef:

    Hey Lisanne,

    Goedemorgen en een gelukkig nieuwjaar. het is een genot om op jouw blog te kijken en inspiratie op te doen. Bedankt daarvoor en ik hoop dit jaar ook weer gezellig veel op jouw blog te komen kijken :-). Fijne zondag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  12. Madam Elisa schreef:

    Wat een fijne foto’s heb je toch bij elkaar gezocht! Zo mooi!!!
    Een heel fijn en mooi 2016 gewenst, en inderdaad het klinkt beter he!

  13. esther vogelaar schreef:

    prachtig om te zien wat je allemaal gemaakt hebt Lisanne! ik hoop dat 2016 een geweldig en creatief jaar voor je wordt! ik volg je met veel plezier!

  14. Ankie schreef:

    Wat een mooi jaar, daar mag je trots op zijn. De collage in zwart/wit is mijn favoriet, daar staan nog wel wat projectjes tussen die ik zou willen maken.
    In 2016 ga je ons vast weer inspireren!

  15. Mooie collage! inspirerend en mooi om te zien wat je allemaal hebt bereikt. Kreadoe was zeker tof!!
    Veel succes en plezier in 2016! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving