fbpx


Paperbag pimpen..!!

Dat ik dol ben op paperbags, was denk ik al wel bekend :) Ik vind ze stoer staan in huis en je kunt er lekker veel rommel in kwijt. Win-win situatie dus, Ik ben dol op de bedrukte paperbags en heb er zelf veel in huis. Natuurlijk die met I love wol, die je in mijn webshop vindt. Maar ook die van mijn zus, met allerlei toffe teksten en afbeeldingen! Die vind je HIER.

Maar laatst scoorde ik dus ergens een kale paperbag, ik dacht daar ga ik iets leuks mee verzinnen voor bij die andere toffe zakken. Maar er was wel één probleempje, ik kan namelijk helemaal niet tekenen :) En omdat ik hem wel echt leuk wilde maken, bleef de zak tijden in de kast liggen. Maar met de tijd kwam er toch een idee en dacht ik ineens…stickers!! Dat is de oplossing, en zo ging ik aan de slag met stippen stickers. Je kunt natuurlijk allerlei stickers gebruiken, ook letterstickers of Disney figuren voor je zoon of dochter. Ik ben er helemaal weg van, samen met een geprinte zak staat het zo leuk. Deze is wat liever en zachter en dat is een top combinatie met de gedrukte zakken.

Dus mocht je ooit een kale zak ;) tegen komen, je kunt er zelf iets heel leuks van maken, ook als je net als ik, niet kunt tekenen :)


Happy Monday!
Liefs Lisanne

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Miranda

  |

  Leuk, leuk, leuk!
  Ik ben mijn zoektocht gestaakt naar kale paperbags.
  Maar als ik er ooit één tegen kom weet ik wat mij te doen staat?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik scoorde mijne bij Poush store

   Reply

 • Avatar

  esther

  |

  wat een leuk idee! ik hou het in mijn hoofd voor het opbergen van spullen van mn dochter want die heeft een kleine kamer en zo een zak staat leuk en er kan volgens mij best veel in ! groetjes esther

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, het is ideaal om spullen in op te bergen. Kan echt veel in. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter