fbpx


Win het My Boshi Boek..!

Het heeft even geduurd, maar nu wordt het toch wat frisser buiten. In het noorden glijden ze al een aantal dagen door de straat, dat hebben we hier in de randstad gelukkig niet. Maar ook hier wordt het wat frisser en kun je best een muts op, als je op de fiets zit. En die muts haakte ik laatst :) Ik vind het altijd een beetje moeilijk met mutsen, ik hou niet zo van die hele fel gekleurde mutsen, meer van de rustige mutsen. Hihi wat grappig om deze zinnen op te schrijven. Maar goed ik wilde dus wel perse een muts maken. Ik heb het My Boshi boek ter inspiratie en daar staan voornamelijk bont gekleurde mutsen in. Toen dacht ik, wat als ik nou eens zo’n model maak, in één kleur. Zo gezegd, zo gedaan en het werd eigenlijk wel erg gaaf! Ik heb het model gemaakt, dat je hierboven op de foto ziet. Alleen dan met Rowan felted tweed garen in een mooie hazelnoot kleur. Hij krijgt zo een heel ander resultaat! Ik heb de muts ook iets verlengd omdat hij dan wat fijner draagt. Door er een pompon aan te hangen van imitatie bond krijgt hij een grappig accent en dat geeft hem toch dat beetje kleur, dat we in de winter wel kunnen gebruiken :) De pompon is van Phildar en is in vele verschillende kleuren te krijgen. Ook vind ik hem super leuk staan. Lekker nonchalant, maar niet te gek. Eigenlijk kan iedereen hem dragen, van jong tot oud! Die mooie foto’s maakte ik laatst met een model in het bos. we hadden prachtig weer en dat maakte de muts nog mooier! En dan nu het belangrijkste nieuws van vandaag..! Ik mag maar liefst 3 van deze boeken weggeven. Dus wil je ook zo’n muts maken in rustige kleur, of word jij juist blij van die gekleurde mutsen. Dit is je kans! Laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor jij volgende week dinsdag dat je hebt gewonnen!! Uiteraard vind ik het leuk als je deze actie deelt en me volgt via Bloglovin.

Wil je niet wachten op de uitslag en het boek meteen in huis hebben..? Dat kan, klik HIER om het te bestellen.

Zo, na al dit gemuts, wens ik je een hele fijne dinsdag!! X Lisanne  

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (108)

 • Avatar

  sop.hie.s

  |

  Met dit boek zou je mij zoveel plezier doen!! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed haakpatroon voor een muts en dit ziet er echt prachtig uit!

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Ik kan niet genoeg krijgen van mutsen.! Ik heb er zelf nog maar 1 gebreeën, maar nog nooit gehaakt.! Dus is dus de ideale uitdaging :D. Ik doe heel graag mee. En oh, ik ben wel meer van het kleurige type. Al heb ik ook mutsen in een rustigere kleuren… Ik hou dus gewoon van alle soorten mutsen :D.

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Ik vind dit zulke gave mutsen! Ik zou er een in een lichtblauwe kleur maken voor mezelf. En misschien ook nog wel eentje in het knal roze voor de wintersport! Ik zou dit boek heel graag willen winnen!

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Dát is een gaaf resultaat!! Bewijst maar weer dat je zelfs met patronen zo heerlijk je eigen gang kunt gaan! Ik krijg van veel kanten verzoekjes om mutsen te maken, maar het is altijd zoeken wat nou leuk is. Dit boek zou ik geweldig vinden als ‘handvat’ om mooi mooie mutsen te maken. Vooral mijn dochter van 4 is echt een mutsenkind en is altijd blij met mutsen en hoewel ik ze zelf altijd mooi vind draag ik ze bijna nooit…zou dit mij dan over de streep trekken?:);)

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Hoi Lisanne, Wat een leuk boek. Ik doe graag mee aan je winactie. Misschien dat ik het dan ook eens aandurf een muts voor mezelf te haken.
  Groetjes Inge

  Reply

 • Avatar

  Els D

  |

  Staat leuk die muts. Heb zelf altijd als ik een muts in de winkel op doe dat hij niet staat. Misschien dat de My Boshi wel staan. Wel lekker zo’n muts met de kou die er aan zit te komen. Lijkt me ook leuk om te maken voor mezelf en mijn man en anderen. Dus ik loot graag mee om dit mooie boek te winnen.
  Groeten, Els

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Zou dit boek me aan het haken krijgen? Ik vind die mutsen super. En lukt het niet, dan heb ik een mooi cadeautje voor mijn haakvriendinnetje, die altijd voor mij klaarstaat!

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Ik vind je een toffe muts ;-)
  Voor de kinderen maakte ik al een hoogblauwe (in puffstitch), een Minions-muts en een Angry Birds-muts. Maar voor een wat gesofisticeerder exemplaar voor mezelf zoals de stylish My Boshi-mutsen, zou ik ook in een “muted” kleurtje kiezen, àls je al van kleur kan spreken gezien mijn voorkeur voor zwart en grijs…

  Reply

 • Avatar

  Marije

  |

  Oh wat tof! Ik ben hooked aan het haken van mutsen. Ik heb er inmiddels een hele stapel en kan elke ochtend kiezen welke muts bij mijn humeur past. Wel volg ik telkens hetzelfde patroon en graag zou ik het boek winnen om wat nieuwe mutsen voor bij mijn collectie te haken! :)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een leuke muts. Ik vind hem echt te gek!!!! Dus ja ik doe heel graag mee voor het boek. Ben al langer op zoek naar leuk patroon voor muts.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Nadia

  |

  Oh hier zou ik superblij mee zijn ?

  Reply

 • Avatar

  Laura

  |

  Wat gaaf! Ik hou van mutsen maar kan helaas nooit echt een leuke vinden die mooi past en mooi van kleur is. Dit zou dus een uitkomst zijn voor mij haha, ben verder niet kieskeurig hoor :p

  Reply

 • Avatar

  Joyce

  |

  Jaaaa,…ik wil graag iedereen in mijn omgeving verblijden met een H a n d g e m a a k t e Muts,…Spread Love and Home made MUTSEN :)

  Dus.

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  Ik zou graag dit boek willen. Heb laatst een boek gekocht met patronen maar deze kloppen niet allemaal. Daar baal ik wel van. Wie weet dat dit boek mij wel mooie mutsen oplevert. Succes Yvonne

  Reply

 • Avatar

  Irma

  |

  Ik zou hier heel blij mee zijn. Je kunt nooit genoeg patronen hebben om inspiratie op te doen!

  Reply

 • Avatar

  jose

  |

  Ik zag de foto op IG en las 3 boeken met mutsen? Laat ik nu een échte haakmuts zijn ;-) Maar mutsen lukken tot nog toe niet echt top! (Behalve een zogenaamde ‘ridderhelm’) Dus ja!!! Ik doe graag mee om een mutsenboek te winnen!
  Groetjes, José

  Reply

 • Avatar

  Renske

  |

  Gaaf! Zou ik graag willen winnen… Al een tijdje opzoek naar een leuk patroon voor een muts, maar kan steeds de juiste niet vinden… De muts die jij hebt gemaakt spreekt me gelijk aan! Ik waag een kansje! ?

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Onder het motto ‘mutsen heb je nooit genoeg’ m en omdat het hier in het noorden inderdaad wat kouder Is, een poging om een boek te winnen! Wat een ontzettend leuke labels trouwens in je vorige blog post!

  Reply

 • Avatar

  Diana/ Diaantjeeee

  |

  Ik doe heel graag mee en maak graag kans op het boek. Daarmee kan ik mijn gezin en mijn omgeving voorzien van een passende muts :)?
  Nu maar hopen dat ze hem dan niet mutsig vinden :p?

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Ik ben sinds een paar maanden helemaal verslaafd geraakt aan haken. Heb al aardig wat projecten opgezet. Tussendoor haak ik graag een muts, dat haakt zo lekker. En boek met wat inspiratie lijkt me wel wat!

  Reply

 • Avatar

  Tialda

  |

  Mutsen heb ik nog niet verl gehaakt, maar als ik jou exemplaar zie dan begint het toch te kriebelen! Beetje hulp van zo’n My Boshi boek is dan ook erg welkom!
  Groet Tialda

  Reply

 • Avatar

  Femke

  |

  De winter is absoluut mijn favoriete seizoen! Sneeuw kan er voor mij niet genoeg vallen, ik heb altijd geschaatst en ga ook elk jaar op wintersport. Het enige nadeel is de temperatuur. Het lijkt me daarom super leuk om voor mezelf meerdere mutsen te haken zodat ik lekker kan afwisselen! Nu maar hopen dat ik win!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Oh zo leuk. En een muts haken duurt natuurlijk geen eeuwigheid!!!

  Reply

 • Avatar

  Baukje

  |

  Ohh dat zou goed uitkomen, zit altijd zo te prutsen met mutsen (hee dat ruimt ?) Krijg er altijd zo’n gek puntje aan en daardoor altijd zo lang bezig met uithalen,uitproberen etc! Dit boek zou dé uitkomst bieden!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Wat een leuke actie! Ben al een tijdje op zoek naar een patroon van een muts voor een man, hier staat vast een geschikt model in. Zou erg leuk zijn om het boek te winnen :)

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik waag graag een gokje voor dit boek.
  Ik ben ook voor de rustigere kleuren hoor ;)
  Hier in het Zuiden is het nog lekker droog met wat zonneschijn, maar ze verwachten
  hier in het weekend ook de eerste sneeuw…
  Een muts heb ik wel al gedragen hoor. Als we met de hondjes gaan wandelen in het buitengebied en de zon is er niet, dan is het best frisjes…
  Jij ook een fijne dinsdag Lisanne!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Pascalle

  |

  Ik loot heel graag mee. Zou super leuk zijn zo in het nieuwe jaar. Ik volg je met plezier op instagram. Je maakt hele gave dingen.

  Groetjes een fanatieke haakster

  Reply

 • Avatar

  Manon

  |

  Hoi hoi!! Zo gaaf die mutsen! Heeeeel graag zou ik willen winnen! ?

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat leuk, dat jij er zo je eigen draai aan geeft!!
  Eigenlijk nog véél leuker, dan die van de jongens ☺……..
  Ben benieuwd of het mij ook lukt, om een eigen draai aan de patronen in het boek te leggen ☺.
  Zou het graag proberen……

  Gezellige dag toegewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik zou heel graag dit boek winnen, manlief vraagt me al een tijdje naar een leuke, hippe muts! In dit boek staat vast een hip patroon! En jouw muts is ook erg leuk geworden, hou zelf ook niet van bonte kleuren voor een muts ;)
  Fijne dag!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  Reply

 • Avatar

  Nicolette B-Lincked

  |

  Tot nu toe had ik niet zo veel op met mutsen..? Maar deze zijn wel heel verleidelijk.. zou het toch graag eens proberen met zo’n hip exemplaar! Groetjes Nicolette

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Kei leuke muts lekker warm voor op de scooter .gr. hannie.♥

  Reply

 • Avatar

  Nelleke

  |

  Wat een leuk boek! ik heb diverse beany’s gebreid maar steeds zie ik er iets aan :-(
  Maar met zoveel modellen moet het goedkomen! groetjes,
  Nelleke

  Reply

 • Avatar

  talitha

  |

  Ik zag net je muts op insta! Cool met die gele pompom!
  Zou heel graag kans maken op dit leuke mutsen boek! Groetjes Talitha

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Hoi Lisanne, wat een goedgemutste actie dat je drie boeken mag weggeven. Ik doe graag mee aan al dat gemuts. Ik ben gek op mutsen (haken). Je kan er zo fijn bolletjes die je over hebt mee op maken.

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Hoi Lisanne
  Ik was al erg geïnspireerd door jouw instagram account. Super leuk zo’n muts. Inmiddels heb ik er 3 gemaakt maar heb nog wel moeite met de juiste lengte ed om de mutsen ook echt lekker nonchalant te maken. Dus dat boek zou mij erg goed helpen.

  Reply

 • Avatar

  marije

  |

  Cool!!! En tof gemaakt, netzoals alle andere dingen;)
  Ik zou graag zo’n boek winnen. Geen dag zonder muts op m’n hoofd…. en dat al sinds ik 12 ben…. en om t ff compleet te maken… zelfs mijn kat heet…. MUTS. Haha! Ik kan het boek dus goed gebruiken om een enorme collectie te maken (ook een heel kleintje voor m’n kat Muts)
  Fijne dag!

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Hoi Lisanne, wat een mooie muts. Ook ik hou niet van al die felle kleuren. Met snowboarders/mutsdragers in huis waag ik heel graag een gokje. Groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Karolien Vis

  |

  Wat is hij mooi geworden! Zo’n muts zou ik ook wel willen maken. Ik doe dan ook graag mee met de actie. Voor mezelf zou ik er één maken in licht grijs, voor de kinderen in alle kleuren van de regenboog!

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Ik ben niet zo van de mutsen, ik krijg er altijd jeuk van op mijn kop :-) Ik krijg het van de MyBoshi mutsen al benauwd als ik ze zie, maar zoals jij hem hebt gemaakt, wat langer en met die toffe pompon, vind ik hem wel supertof! En wat een prachtig haar heeft jouw model. Oef!
  Maar goed. Ik sla de giveaway even over, want ik gun hem aan een echte mutsenfan, maar mijn complimenten voor jouw versie. Echt mooi. En ik zou gewoon zin krijgen om hem op te zetten. Dat zegt wat hoor, bij mij :-D

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahahaha, ik lig in een deuk om je reactie! Dank voor je complimenten en je hebt gelijk, het moet wel echt lekker koud zijn, wil je geen jeuk op je kop krijgen hihi

   Reply

 • Avatar

  Thessa

  |

  Hi Lisanne,

  Wat een fijne blog heb je, altijd vol inspiratie! Ik doe graag mee aan de winaktie. Veel liefs, Thessa

  Reply

  • Avatar

   Thessa

   |

   Nu met het goede mailadres…. Oeps..

   Reply

 • Avatar

  Sanne

  |

  Hartstikke leuk. Ik doe graag mee! Sowieso lijkt het me leuk om voor m’n kinderen( 3 en 1 )een muts te maken. Maar zelf wil ik er ook wel zo één met zo’n mooie bol erop :) Maar boven alles zou ik er eentje voor m’n goede vriendin en collega willen maken, want die roept al jaren als het koud is in de winter; ik wil echt zo’n muts met een grote bol op m’n hoofd! Heerlijk!

  Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Ik volg via bloglovin en doe heel graag mee met de weggever :)

  Reply

 • Avatar

  Kim

  |

  Ga ik ook nog kieskeurig worden…. Als er ook kleine mutsen (kindersize) in staan, doe ik heeeeeeeeeel graag mee! Mijn zoontje is dol op mutsen!!! Of hoeden of petten of helmen of… ☺️

  Reply

 • Avatar

  anke

  |

  oh, dat zou een goed begin zijn om weer in mijn haak-groove te komen!

  Reply

 • Avatar

  Elly

  |

  Hoi Lisanne, wat een leuke muts. Ik doe graag mee met de give a way, en nog de beste wensen voor 2016
  Groetjes ELLY

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wauw, wat een leuke muts is dat geworden. Ik ben het helemaal met je eens van die rustige kleuren. Want dat wil ik ook. haha. Ik doe heel graag mee aan deze leuke give-away. Ik volg je al op Bloglovin :-). Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Deze muts wil een muts!

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Jaaa ,tijd voor nieuwe muts modellen ! Na al die “heymutsen” ben ik wel toe aan een ander patroontjes ( en mn kinderen ook ) hihi.

  Reply

 • Avatar

  gras vd buren

  |

  Ik maak nu gewoon spontaan van Januari de maand van de kansjes wagen. Zeker nu de echte mutsen-maanden er aan gaan komen!
  Mutsloze Mickey
  Gras_vd_buren

  Reply

 • Avatar

  caroline van Maanenberg

  |

  Tot nu toe geen mutsendraagster! Begin er nu toch over te denken bij het zien van al dat moois. Maar vooral “mijn hersenen roepenbdat ze het koud krijgen?) Zal deze muts met deze prijs in de wolken lopen?

  Reply

 • Avatar

  renate

  |

  Oooh….hebben ?.. Vind hem echt leuk. Volgens mijn man al veel te veel haakboeken maar ja dat heb je met een verslaving ? maak ik mijn eerste muts voor hem…?

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Het boek zou ik graag willen winnen, leuke muts die je gemaakt hebt

  Reply

 • Avatar

  Nicole V

  |

  Jaaaaa, dat zou ik zo leuk vinden, ik ben gek op mutsen maken. Ik hou van mutsen. Haha dit klinkt ook al zo gek, maar het is echt zo. Zou dit super leuk vinden om te winnen! Er komt vast een tijd dat mijn kinderen (2,5 en bijna 1) hun muts wel ophouden haha. In de tussentijd maak ik voor iedereen om me heen mutsen.

  Reply

 • Avatar

  janine

  |

  Ja superleuk. Gek op mutsen maken en daar komt zo’n mooi boek zeker goed van pas. En nog eens een superleuke verassing voor mijn verjaardag ;)

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Wat een super leuke muts! Ik vind mutsen persoonlijk echt heel erg leuk, maar in de winkels vind ik ze vaak best duur. Ik wil dus al een tijdje zelf een muts maken, dus dit boek zou zeker goed van pas komen!

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Wat een leuke muts die wil ik wel maken. In de winkel heb je meestal van die 13in een dozijn modellen en iedereen loopt met dezelfde. Door zelf te maken heb je je eigen unieke exemplaar en die is heel handig voor de kou die er weer aan lijkt te komen. Dus ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Ymkje

  |

  oeh weer zo’n leuk Give away..
  ik zou graag zo’n mooi boek willen winnen om zo mooie mutsen voor de hele familie te maken. is weer eens wat anders dan die mutsen die je in de winkel kunt kopen.. I like it!!!!!

  Reply

 • Avatar

  ingrid

  |

  Lijkt me een super leuk boek. Kan ik leuk voor mij kinderen een mooie muts haken die ze ook willen dragen. En dan misschien ook nog een voor mezelf. Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Natasja van Rossum

  |

  Dat lijkt mij super leuk! Kan ik voor de kinderen en mezelf een mooie muts haken!!!

  Reply

 • Avatar

  Sara

  |

  Super gave beanie! Zou ik best willen maken voor mijn dochter die vandaag 18 is geworden ?

  Reply

 • Avatar

  Bieke

  |

  Top! Ik haak zo graag mutsen, waarom niet eens met een heus boek?! Ik doe mee…

  Reply

 • Avatar

  Tabitha

  |

  Nice deze beanies, lekker modieus en warm :) daarom wil ik best mee doen !

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Het lijkt mij leuk om een boek te winnen. Lekker mutsen haken voor mijn zoontjes en natuurlijk ook één voor mezelf ?.

  Groetjes,
  Linda

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Ben al een tijdje op zoek naar een leuk patroon voor een beanie.Dit leuke boek wil ik wel winnen…

  Reply

 • Avatar

  Dini bleijenberg

  |

  Wauw wat een leuke muts. Ik vind mutsen zo leuk. Waag heel graag een gokje om het boekje te winnen.

  Reply

 • Avatar

  Tamara

  |

  Wat zou het super zijn om zo’n muts te kunnen maken!! Ik heb er al verschillende geprobeerd maar ze lijken allemaal nogal erg zijn smurfachtig dus een boek zou zeker een grote hulp zijn :)

  Reply

 • Avatar

  nathalie

  |

  Graag win ik dit boek. Zodat ik voor iedereen leuke en rustige mutsen kan maken. En natuurlijk zou het een leuk verjaardags cadeau zijn^^

  Reply

 • Avatar

  Jannie

  |

  Oh wat een super giveaway! Ben dol op mutsen, kan je nooit genoeg van hebben. Zo kan ik voor iedereen weer leuke mutsen maken. ..

  Reply

 • Avatar

  Yvonne Teelen

  |

  Hoi Lisanne, je IG foto is erg leuk. Ik waag ook graag een gokje op het mutsenboek. Ik ben sinds kort aan het haken maar aan een muts heb ik me nog niet gewaagd. Een nieuwe uitdaging als ik het boek win! Gr Yvonne

  Reply

 • Avatar

  Akkelien

  |

  Op Instagram zag ik je geweldige foto van de muts met die gave pompon, dat lokte me naar je blog van vandaag. Wow, wat veel reacties! Snap ik wel, want het is ook weer super leuk, deze give-away!
  Ik sluit aan bij de lange rij :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Emmy

  |

  Ja gaaf.
  heb al een winters gevoel bij de twee bijna (hopelijk) 3 dekens die ik aan het haken ben. En zat vandaag net aan sjaals en lekkere mutsen te denken!!! ♡☆♡

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Ik doe mee. Het lijkt me echt super leuk om mutsjes te gaan haken!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Viviën

  |

  Een muts heb ik nog niet gehaakt! Zou leuk zijn om dit boek te winnen! ?

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Hi Lisanne,

  Wat een leuke actie weer! Voor mij is het haken nu bijna een jaar geleden begonnen, juist met MyBoshi mutsen haken. Het is daar niet bij gebleven. Onlangs heb ik voor een schoonzusje van een goede vriendin een drietal mutsen gehaakt omdat ze vanwege behandeling tegen de vervelende ziekte kaal zou worden. Toen heb ik weer gebruik kunnen maken van het eerste boekje dat ik heb. Dit keer heel dankbaar haakwerk……

  Een paar nieuwe patronen van MyBoshi zou helemaal geweldig zijn.

  Grtjs Jolanda
  IG: jolanda1610

  Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag een boek willen winnen, kan ik lekker heel de winter al mijn familie en kennissen gek maken met zelfgehaakte mutsen ;-)

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Wat ontzettend leuk zeg. Ben onwijs benieuwd naar het boek.

  Groetjes Annemarie

  Reply

 • Avatar

  Jessica Slabbekoorn

  |

  Wat een gaaf boek! Hiermee zou ik mutsen willen leren breien voor onze dochters, die gaan vast heel leuk worden! Enneh dan ga ik voor de kleurrijke mutsen ;)

  Groetjes, Jessica

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Ik ben ook zo dol op de mutsen van Myboshi van het bijbehorende garen. Lekker stoer! De hele familie is hier al voorzien. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe boek! Het oude boek heeft hier z’n geld wel opgebracht.

  Reply

 • Avatar

  frida

  |

  Door deze inspiratie ben ik vandaag weer aan de slag gegaan inmiddels aan me tweede must bezig dus voor nog inspiratie is het boek van harte welkom ?

  Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  Hoi Lisanne,

  wat een leuke mutsenactie. Ik hoop kans te maken, want ik maak en draag graag een muts.

  Het is ook zo lekker weg haken en de reacties van mensen op een zelfgekaakte muts zijn zo leuk.

  Groetjes Marloes

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Wat een gaaf boek! Leuk om te delen met mijn haakclubje. En ik zou de hele familie voorzien van beanies!

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Wat een gaaf boek! Leuk om te delen met mijn haakclubje. En ik zou de hele familie voorzien van beanies!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Het haken van mutsen
  Doet het zweet van m’n lijf gutsen
  Soms is alleen de inspiratie op
  Voor een muts op m’n kop
  Daarom zou ik blij worden van het boek
  Precies wat ik zoek
  Daar wordt ik helemaal blij van
  Met mooie dingen die ik haken kan
  Mutsen voor iedereen die ik ken
  Geloof maar dat ik dan gelukkig ben
  Nu maar hopen dat ik win
  Dan maak ik snel nog een begin
  Voordat het echt heel koud gaat zijn
  Want dat is zonder muts niet fijn!!
  Groetjes een echte haak muts!!

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Wat een geweldig boek! Zoveel mutsen inspiratie, ik doe graag mee. Mijn drie kids doen graag een muts op en voor een verkoping is nieuwe inspiratie altijd welkom.

  Bedankt voor je leuke blog, ik lees hem altijd graag.
  Groetjes Leandra

  Reply

 • Avatar

  Dineke

  |

  Wat een gaafe muts. Doe graag mee. Hou van mutsen en sjaals maken. En my boshi heeft leuke patronen.

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Ik waag graag een gokje! Mijn dochter heeft geen passende muts meer, dus een goede gelegenheid. Ik heb overigens nog nooit een muts gemaakt. Ben altijd bang dat ie na een paar keer dragen te groot wordt.

  Reply

 • Avatar

  Janneke Mathijssen

  |

  Al vanaf het moment dat ik haak, nu zo’n 1,5 jaar, vraagt vriendlief om een muts! Nu was ik er eentje aan het breien, maar die heb ik uitgehaald omdat hij te klein was. Haken gaat me beter af…. Misschien heeft hij geluk als ik dit boek win, en ik natuurlijk ook :)

  Reply

 • Avatar

  Verhaeghe Sabine

  |

  Ik doe heel graag mee…. ben dringend aan een muts toe!!!! En deze muts vind ik supermooi!

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Ja super graag, de mutsen zijn hier aan vervanging toe en wat is nu gaver dan een eigen gemaakte muts voor je kids!

  Reply

 • Avatar

  Simone, Bij mijn Lyfkes

  |

  Hey Lisanne! Wat een toffe actie!! Ik waag een gokje… eens kijken of de winter dan wil komen!!
  Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  Jehda

  |

  Hi Lisanne! Ik volg je met plezier, wat een creatieve Dame! Superleuke muts en een welkom boek voor een beginnende haakster.

  Reply

 • Avatar

  wilma oud

  |

  Ik heb je zojuist pas ontdekt en vind, wat je maakt geweldig. Graag wil ik mee loten voor het “mutsenboek” Groetjes Wilma

  Reply

 • Avatar

  Josée

  |

  Ahhh, wat een leuke winactie. Zou deze muts een, een minipienie klein kansje hebben, om dit mooie mutsenboek te winnen?

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Ik vind gehaakte mutsen zo leuk! Staat hoog op mijn to-do lijstje. Met dit boek zou ik heel erg blij zijn.

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een superleuke mutsen!
  Dat boek zou ik graag willen. Wat een leuke blog heb je trouwens, heerlijke inspiratie.

  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Leonie Spit

  |

  Super leuk! Ik volg je blog en op instagram al een tijdje en houd ook erg van de kleuren die je gebruikt. Zou graag deze rustige muts maken ;-)

  Reply

 • Avatar

  Eveline

  |

  Wauw, die staat je hartstikke gaaf! Ik ben zelf niet zo’n mutsentype (nou ja, ik heb gewoon geen mutsenkop), maar deze vind ik wel superleuk! Die zou ik heel graag willen maken in het lichtgrijs, met knalroze pompon!

  Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada

  |

  Leuk, dat boek. Hier moeten nodig wat nieuwe mutsen gehaakt worden, dus het zou goed van pas komen :)

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Kei leuk! Het eerste myboshi boek, mutsen haken en meer, is tot de draad versleten! Veel mutsen en sjaals gemaakt. Ik ben reuze benieuwd wat voor leuks er in dit boek staat!

  Reply

 • Avatar

  Roelien

  |

  Oh, wat is muts eigenlijk een gek woord! Hoe vaker je het hoort of leest hoe grappiger het wordt :-). Maar een fijne muts (ha, ha) is nu heel wat waard. Ik heb nog nooit een muts gehaakt moet ik eerlijk bekennen, dus ik ga ook een kansje wagen. Wie weet…..

  Reply

 • Avatar

  Sylvia

  |

  Ja! Super leuk! Graag waag ik een kansje om van dit heerlijke boek te mogen genieten en andere blij te mogen maken met prachtige (hoop ik) mutsen!
  Volg en saved via Bloglovin’ TurtleBookwurm.

  Reply

 • Avatar

  Jo-Lynn

  |

  Wat een leuk idee met die pompon! Echt af! Ik wou ook nog twee mutsen voor de zonen haken dit seizoen dus dat boek komt als geroepen :-)

  Ik volg je via Bloglovin.

  Reply

 • Avatar

  Marije B

  |

  Na de workshop van vanmiddag ben ik klaar voor een volgende uitdaging :-) Misschien staat er een leuk patroon in die ik tijdens m’n verlof kan haken voor de mini.
  Fijne avond!

  Reply

 • Avatar

  marielle

  |

  Deze kleur is mooi. En de pompon is heel leuk!

  Reply

 • Avatar

  Baseballlover

  |

  Altijd goed gemutst de dag beginnen! Graag maak ik kans voor mijn zus ;) dan kijk ik haar lief aan en vraag of ze een mooi exemplaar voor mij zou willen maken!

  Reply

Laat een reactie achter