fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

Het is eindelijk zover…!! Tijd om de winnaars van het My Boshi boek bekend te maken. Er waren maar liefst 108 leuke reacties, echt super veel!! Gelukkig is daar de random number generator die helpt met het uitzoeken van de winnaars.De drie winnaars zijn:INGEHoi Lisanne, Wat een leuk boek. Ik doe graag mee aan je win-actie. Misschien dat ik het dan ook eens aandurf een muts voor mezelf te haken.
Groetjes Inge


DIANA/ DIAANTJEEEE


Ik doe heel graag mee en maak graag kans op het boek. Daarmee kan ik mijn gezin en mijn omgeving voorzien van een passende muts :)?
Nu maar hopen dat ze hem dan niet mutsig vinden :p?


AKKELIENOp Instagram zag ik je geweldige foto van de muts met die gave pompon, dat lokte me naar je blog van vandaag. Wow, wat veel reacties! Snap ik wel, want het is ook weer super leuk, deze give-away!
Ik sluit aan bij de lange rij :-)
Groetjes,
Akkelien

Van harte gefeliciteerd..!! Jullie winnen alle drie het My Boshi boek, ik ben benieuwd wat voor mutsen er allemaal uit gehaakt gaan worden. Het is er in ieder geval perfect weer voor…brrr wat koud! Mail me je adres en het boek komt naar je toe!
Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, het was weer een genot om alle reacties te mogen lezen. Volgende maand komt er weer een leuke give-away aan, dus Stay tuned! :)
Fijne dinsdag,

X Lisanne

10 reacties op “Winnaars My Boshi boek..!!”

 1. Margaret schreef:

  Winnaars, gefeliciteerd met dit leuke haakboek. Nu het kouder weer is, komt zo’n boek vast goed van pas.
  Lisanne, bedankt voor het organiseren van weer een leuke giveaway.

  Fijne dag, Margaret

 2. Marie-Claire schreef:

  Proficiat aan de winnaars een heel mooi boek groetjes Marie-Claire

 3. Shirley schreef:

  Gefeliciteerd dames en heel veel plezier met haken!
  Het is jullie van harte gegund.

  Groetjes, Shirley :)

 4. Diaantjeeee schreef:

  Hoeraaaaa ? Ik ben echt zo blij. Super leuk. ? DANK JE WEL‼️ De overige winnaars ook gefeliciteerd

 5. Diaantjeeee schreef:

  Bedabkt ook voor de leuke reacties ? en felicitaties ?

 6. Inge schreef:

  Woehoe, wat leuk!! Wat ontzettend leuk! De andere winnaars uiteraard ook gefeliciteerd! Groetjes Inge

 7. wilma oud schreef:

  Gefeliciteerd dames en nu maar HAKEN !!!!

 8. Akkelien schreef:

  Wat een leuke verrassing! En een goede muts is nu echt geen overbodige luxe, dus ik ga er vast snel mee aan de slag!
  Groetjes,
  Akkelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving