21 januari 2016

Extra workshop stoere omslagsjaal breien..!

Gelukkig zijn er een hoop mensen net zo verliefd op de sjaal als ik! Het is heerlijk om hem te maken en nog fijner om hem te dragen :) De workshops zitten op één na allemaal al vol en daarom heb ik besloten om er nog een datum aan toe te voegen..! 5 maart is er nog een workshop omslagsjaal breien bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn.



Wat kun je tijdens deze workshop verwachten, je krijgt drie uur les over de basis van het breien zodat je tijdens en na de workshop zelf de mooiste sjaals kan breien. De workshop is incl. patroon en het garen dat je nodig hebt voor de omslagsjaal, incl. breinaalden en incl. leren band om hem helemaal af te maken. Daarnaast is er natuurlijk koffie en thee met iets lekkers.

Dus wil jij ook zo’n prachtige sjaal maken? De basis van het breien leren, zodat je nog veel meer toffe accessoires kunt maken? Geef je dan nu op en kom naar de inspirerende omgeving van Echtstudio in Alphen aan den Rijn. Klik hier om je in te schrijven.


Ook zijn er nog enkele plekjes vrij voor de workshop in Schoonhoven op 19 maart, dus mocht dat dichterbij zijn of je wilt meteen een dagje shoppen in de Zilverstad :) Geef je dan op voor deze workshop. Ik heb er ontzettend veel zin in!! Dat gaan super leuke middagen worden met veel kletsen en breien…oh nee andersom natuurlijk ;-)



Fijne donderdag,


Liefs Lisanne

6 reacties op “Extra workshop stoere omslagsjaal breien..!”

  1. Juffrouw Mier schreef:

    Wat leuk, dat de workshops zo’n succes zijn. Ik hoop dat het gezellige middagen worden. De shawl is in ieder geval erg mooi. Wat ik heel graag zou willen weten: waar heeft jouw model dat superleuke jeanspak gekocht?

  2. BY JM schreef:

    Jammer dat het weekend maar twee dagen heeft…. En er zoveel jarigen zijn in de eerste drie maanden van het jaar. Hopelijk komt er in het najaar een herhaling….

  3. kaat schreef:

    Wil zo graag zo’n mooie sjaal met leren bandje maken. Wat moet ik doen om áan de beschrijving en het bandje te komen? Ik wil hem graag maken voor de bruiloft van mijn zoon deze zomer. Bedankt vast voor je reactie. Gr Kaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving