fbpx


Nog meer kussens..! +

Kussens kun je nooit genoeg hebben toch..? Ik ben dol op gehaakte en gebreide kussens, maar ook op de naaimachine leef ik me graag uit met leuke stofjes of leer. Ik maakte nog een paar grappige kussens die je meteen vrolijk maken, voor een kinderkamer… Een + teken is momenteel natuurlijk heel erg hip, dus waarom niet ook een kussen in deze vorm. Nou, misschien wel omdat het niet gemakkelijk te maken is hihi, maar het was de uitdaging waard! Ik vond het best een klusje maar hij staat zo leuk…samen met de sterkussens die ik al eerder maakte is het een gezellige boel bij elkaar. De andere kussens hebben wat simpelere vormen, maar ze zijn daardoor niet minder leuk! Al deze stoffen kocht ik trouwens bij de Kwantum, daar kun je goede stoffen scoren die ook nog hip en betaalbaar zijn :) Dus mocht je nog op zoek zijn. Eerder maakte ik (samen met mijn moeder) een hele mooie deken, die gebreid is maar met dezelfde stof gevoerd is. Dat moest met de hand gebeuren en daar word ik nooit zo’n leuk mens van, dus mijn mams helpt me altijd als er iets met de hand genaaid moet worden hihi. Hij is zo gaaf geworden! Ik word erg blij van dit plaatje en ik hoop dat ik er een kindje mee blij kan maken (en misschien een mamma nog wel meer). Op naar een volgend project! Ik heb zojuist een nieuw vloerkleed gekocht in zwart/wit en ik heb nog niet genoeg kussens in die kleur, dus hop aan de slag maar weer :) Ik zal binnenkort een foto showen, ik heb namelijk altijd het okergeel naar zolder gedaan en zwarte accenten toegevoegd. Heerlijk dat stylen in de woonkamer! Zijn jullie ook alweer voorjaarsveranderingen aan het doorvoeren? Happy Monday! Groetjes Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Josine

  |

  Wat een gezellig setje! en wat een origineel idee om een plus kussen te maken.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Josine, ben er ook erg blij mee :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Simone, Bij mijn Lyfkes

  |

  Wat ben je toch een heerlijke bezige bij!! Ben benieuwd naar je nieuwe styling, hou van het zwart-wit!
  Ga je ook naar de knit&knot is Tilburg eind maart?
  Liefs Simone

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, ja zit nooit stil, maar jij ook niet toch? Nee dat gaat me helaas niet lukken, lijkt me wel erg leuk, maar ik sta in april op de breidagen in Rijswijk en wil tussen de workshops ook nog een beetje rustig aan doen :) (lees: niet stilzitten hihi)

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Jeanette, thanks! Zie ik je 14 mei weer eens live? Lijkt me super leuk!! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Leuk, ‘k maak ook vaak kussens. Ik hoor het vaker, stof bij de K. Moet toch eens gaan snuffelen, denk ik! ;)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter