Deze super mooie gebreide sjaal maakte ik met bijzondere wol, Scaapi wol om precies te zijn. Het is de Nurturing fibres supertwist sock in de kleur Sea Glass. De kleur lijkt wel voor mij gemaakt :) het is een prachtige zeeblauwe kleur en ik was dus wederom meteen verkocht!

Dit x kreeg de sjaal drie kabels, om hem extra chique te maken :) verder is het een recht model in ribbels gebreid, hij staat erg leuk op een witte blouse of bij een spijkerjack. Als ik daar aan denk, heb ik meteen zin in het voorjaar! Kan niet wachten totdat een spijkerjack weer warm genoeg is voor buiten. En dan lekker deze sjaal erbij op de fiets en gaan…hihi maar het duurt nog zooooooo lang!

Ondertussen kijk ik gewoon al heel vaak naar deze sjaal. Maar terug naar het garen, Nurturing Fibres Supertwist Sockyarn is een perfect garen voor het breien van prachtige sjaals en vesten (is ook nog een wens :)). Het is sterk en comfortabel en is daardoor heel fijn om te dragen, maar ook om mee te werken.

Deze prachtige collectie is hand geverfd in de buurt van Cape Town, dat maakt het extra bijzonder hè? Nurturing Fibres Supertwist Sockyarn garen is gemaakt van 100% Zuid-Afrikaanse merino wol, echt een luxe garen dus, het kost daardoor ook 22,95 euro per streng. best kostbaar, maar het is ook weer een bijzonder garen van mijn verlanglijstje. Elke streng is uniek en ik heb in totaal 2 strengen gebruikt voor de sjaal.

Ik heb naalden 4 mm. gebruikt, maar hij zou zelfs nog wel wat losser kunnen. Wil je ook met dit prachtige garen werken? Je kunt het HIER kopen. Ik ga weer op zoek naar een volgend garen van mijn wensenlijstje :)

Happy zaterdag,

Liefs Lisanne

14 reacties op “Scaapi sjaal breien..!”

  1. 'm(i)e' schreef:

    ik ben ook net aan het overwegen een sjaaltje te maken met kabels in, maar wat ik me afvraag : krult hij bij jou ? Ik zie dat je niet de tricotsteek hebt gebruikt voor de rest van de sjaal maar wel bij de kabels. Vandaar dat ik me dat afvraag ;)

  2. Shirley schreef:

    Wat een mooie sjaal Lisanne!
    Echt super met die 3 kabels er tussen gebreid.
    Breien is (nog) niet mijn ding. Als ik binnenkort wat meer tijd heb,
    wil ik graag jouw patroon van de omslagsjaal bestellen en ga ik deze eens proberen te maken.
    Wellicht een idee om in de zomer aan te beginnen, zodat ik in het najaar zeker kan
    genieten van een eigen gebreide omslagsjaal ;)
    Fijn weekend!

    Groetjes, Shirley :)

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi Shirley, breien is ook zooooo leuk!! Kom je een x naar een workshop? In mei gaan we een zomervariant breien in delft :) Liefs Lisanne

  3. Leen schreef:

    Weer een heel mooie sjaal! En de kleur is idd ook prachtig :) Mijn roze sjaal is intussen ook af, maar niet zo geslaagd als deze… Bedankt ook weer voor de woltip! :)

  4. cecilia schreef:

    Wat een prachtige sjaal en een mooie frisse kleur…
    Ps je werk echt met prachtige garens ?
    U/Jij ook een hele fijne avond toegewenst.

  5. Verie schreef:

    Wat een prachtige sjaal. Helaas ben ik niet zo goed in breien, maybe is de sjaal ook te haken?! Geniet ervan!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  6. Oshin schreef:

    Heel erg mooi! Heb soort gelijk garen gekocht en vroeg me af wat je patroon is. Hoeveel steken op een Naald enz?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving