fbpx


Workshop stoere interieur mand haken bij Echtstudio..!

Afgelopen weekend was ik heerlijk shoppen op de handwerkbeurs in Zwolle, dat was heerlijk, ff een weekend eruit! Ik scoorde meteen een paar nieuwe bollen! Maar daar later meer over, nu ben ik lekker druk met het voorbereiden van de komende workshops! De komende workshops van februari en maart zitten al zo goed als vol, maar in april zijn er nog plekken beschikbaar! Dan ga ik weer als vanouds stoere manden haken voor in huis! Deze mand mag niet ontbreken in je interieur en je leert meteen de basis van het haken :) Dus heb jij zin om ook zo’n stoere mand te haken en meteen te leren hoe je zelf de meest mooie accessoires kunt haken voor thuis? Geef je dan nu op voor de workshop op 16 april bij Echtstudio (een winkel om van te smullen). Samen met andere haaksters heb je een leuke middag voorzien van koffie/thee en wat lekkers en leer je de basis van het haken.  De workshop is incl. materiaal en patroon en ook zit er een stoer leren label bij! Daarnaast ga je ook nog eens naar huis met een klein cadeautje en neem ik meerdere draad en praat… haaksels mee ter inspiratie. Dus kom je happy haken :) Klik hier om je aan te melden! Ik heb er nu al zin in!! Fijne donderdag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Suzanne

  |

  Leuk mandje, maar vooral: superschattig hertje. Wat een dotje :)

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Leuk hè mandjes haken? Ik heb er ook verschillende.
  Mijn wip’s heb ik afgelopen week af gekregen en ik ga vanmiddag
  nog beginnen aan een nieuwe omslagdoek voor het voorjaar.
  Morgen ga ik met een vriendin naar het inspiratiecentrum van Wolplein en
  Echtstudio en Pera & Pasha staan ook nog op mijn lijstje voor dit jaar :))
  Dan heb ik volgens mij de 3 grootste en populairste wolwinkels gehad, hihi.
  Het is alleen telkens een eind rijden vanuit Limburg maar we maken er gezellige uitstapjes van.
  Succes met de voorbereidingen voor je workshops en fijn weekend alvast!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Shirley wat leuk zo’n toer! Kom je dan de 14e mei naar Echtstudio :) Is er meteen een draad en praat… feestje aan de gang hihi

   Reply

   • Avatar

    Shirley

    |

    Ja hoor Lisanne, die datum heb ik al gereserveerd voor je!
    Lijkt me super gezellig :))

    Reply

    • Avatar

     Lisanne Multem

     |

     Gezellig!! Nu al zin in!!

     Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een leuke mand is het toch. Hij staat op mijn wenslijstje maarja, die blijft maar groeien. Ik moet eerst een aantal dingen afmaken helaas (hihi). Ik ben nog nooit bij echtstudio geweest maar misschien komt dat ooit nog, het is alleen zo ver rijden vanuit Hengelo (Overijssel) en heb helaas weinig tijd :-(. Achja, het komt nog wel een keer. Fijn weekend en veel plezier met haken.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Emily, kom je dan de 14e? naar mijn haakboekfeest? Dan kun je shoppen en feesten tegelijk :) Ik heb er nu al zin in!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Wat een mooie mand ! Mag ik vragen met welke wol dit is gemaakt?

  Groetjes Lisa

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Liza, mooi he! Alle info vind je in het patroon dat in de shop staat. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Stoere woonmand | Handmade Jolie

  |

  […] snel resultaat met het patroon van de stoere woonmand van Lisanne van Draad en Praat. De deer label is van Joyce van […]

  Reply

Laat een reactie achter