fbpx


DIY muurketting met beestjes maken..!

DIYen ik kan me er enorm in verliezen..! Gewoon een middagje aan de slag met de ideeën die al even in je hoofd zitten en het liefst ook nog met de spullen die je al in huis hebt. Als het buiten koud of regenachtig is, dat zijn de fijnste dagen :) Vandaag ook hier weer een leuke DIY die niet moeilijk is om te maken… Mijn beste “kleine” vriendin Puck heeft een zusje gekregen. Mijn grote vriendin E beviel nog niet zo heel lang geleden van nog zo’n mooie dochter Vesper en dat is voor mij nog meer reden om te DIYen voor de babykamer :) Ik kan me namelijk helemaal uitleven op DIY projecten voor kids. Echt meer voldoening dat een kind met je creaties aan de haal zien gaan bestaat er geloof ik niet. Natuurlijk is baby Vesper nog een beetje klein maar Puck is over al mijn creaties enthousiast en die smile van haar als ze weer iets nieuws ziet is zoveel waard. Dit x maakte ik een woonketting, de woonketting is natuurlijk al een tijdje een hip item voor je interieur maar ik maakte er één speciaal voor kids. De houten kralen komen van een ketting van de Action die ik los heb gehaald en de mooie vilten kralen komen van Sostrene Grene (dat binnenkort ook een filiaal opent in Rotterdam, JOEPIE!) en de oogjes met schroefdraad voor in de beestjes vind je bij de bouwmarkt. Dus tot zover hoeft het helemaal niet veel te kosten om deze DIY te maken. Maar dan komen we aan bij de beestjes, die kun je natuurlijk bij de kringloop zoeken of op de rommelmarkt. Je kunt ook de wat goedkopere beestjes bij de speelgoedwinkel zoeken. Maar ik, ik was natuurlijk meteen verliefd op die dure Schleich beestjes en nadat ik die had gezien, wilde ik niks anders meer :) Die zijn helaas wat aan de prijs, maar er zijn dus ook minder kostbare alternatieven te vinden! Hoe ga je aan de slag..? Draai de oogjes met behulp van een tangetje in de beestjes en je kunt gaan rijgen. Let op dat alle beestjes niet te dicht bij elkaar komen en dat ze allemaal dezelfde kant op kijken maar verder kan het niet fout gaan. Leef je lekker uit met alles wat je tegenkomt en maak een super leuke vrolijke kinderwoonketting! Dit kun je natuurlijk ook gezellig samen met je kids doen :) dan maak je er een gezamenlijk project van. Ik hoop dat jullie ook blij worden van deze DIY en wens je een hele fijne maandag! Misschien heb je vandaag nog wel even tijd over om te freubelen… Liefs Lisanne  

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Wat een leuk en goed idee met die dieren erbij. Mooie kleuren ook.

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Eh… Kinderen van 0 tot 99, toch? :-)))

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahahaha ja zeker weten hihihi :)) Ik word er ook helemaal blij van!!

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Super leuk gemaakt!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter