fbpx


Feb 2016..!

Februari zit er alweer op..!! Voorbij gevlogen deze toch wel winterse maand, vele malen moest ik de auto schrappen, ook mij kreeg de griep te pakken en tijdens ons weekend in Zwolle viel er zelfs een aantal cm sneeuw :) Ondanks die week dat ik me echt belabberd voelde was het een prachtige maand met vele workshops een haakfeestje en vele haaksels en breisels..! Wat enorm leuk was om te zien, was dat velen mijn paddenstoel rammelaar patroon gingen haken, hij kwam veelvuldig voorbij op Instagram en dat maakt me echt een blij mens. Daarnaast heb ik genoten van het punnik avontuur samen met mijn man hihi, wat was dat hilarisch en ik hoop dat ik nog vaker een punnikproject kan maken. Het eerste kussen is inmiddels af en zal ik hier binnenkort showen…daarnaast kreeg mijn idee van de leren sjaal band een eigen leven, overal duiken er sjaals op met leren banden en ook de gebreide sjaal werd door velen gemaakt. Ik moest er af en toe flink van blozen :) dat zoveel mensen het leuk vinden wat ik doe, dat is me een groot genoegen! Ook kwam ik in aanraking met vele nieuwe garens…zo heerlijk allemaal om dit te kunnen testen en ermee te werken :) Uiteraard zal ik er binnenkort wat uitgebreider over schrijven en laten zien wat ik ermee gemaakt hebt! Deze maand zit er alweer op, nu is maart aan de beurt! De maand dat mijn boeklanceringsdatum weer een stukje dichterbij komt…zo enorm spannend allemaal. Ook ben ik al druk bezig met de voorbereidingen van mijn grootste haakboeklanceringsfeestje (goed scrabble woord ;), dat echt een spectaculair feest moet worden :) Op 14 mei is het zover, dus hou die middag vrij in je agenda, ik zou het super leuk vinden als je komt!! Het feest is bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn en geloof me, die winkel maakt iedere draad liefhebber wild :) Ik hoop dat ik deze maand de cover van het boek te zien krijg en dat ik die met jullie kan delen, daar kijk ik namelijk zo naar uit! Ook ga ik in maart naar Zaltbommel voor de opnames van het nieuwe seizoen van Koffie en Wol, ook al zo spannend! Deze maand geef ik nog twee x de ‘brei je blij’ workshop en ook daar heb ik mega veel zin in! Daarnaast heb ik een nieuw dier haakpatroon af en kan ik niet wachten om het aan jullie te laten zien. Ik hou jullie natuurlijk van alles op de hoogte en kijk uit naar een nieuwe creatieve maand waarin we elkaar weer mogen inspireren. Fijne dag en een mooie maart gewenst! Liefs Lisanne  

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Altijd leuk om die overzichten te zien, heel erg leuk. Op naar de volgende mooie maand maart :-).
  Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Je paddenstoel heb ik op facebook ook heeeeeeeel veel zien voorbij komen. En die prachtige sjaal van je met het lederen bandje, daar zijn er ook ontelbare van gepasseerd. :-) Een mooier compliment kan je bijna niet krijgen als ontwerpster van een patroon.
  En er staan weer vele leuke/spannende dingen te gebeuren, ik kijk nu al uit naar al je komende blogs.

  Groetjes
  Carolien

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Heb genoten van deze maand!
  Kijk altijd vol verwachting uit naar de nieuwe maand, op jouw blog ☺.
  Vol verwachting klopt mijn hart…………☺.

  Héél veel gezellige, creatieve uren toegewenst!
  Fijne dag.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Hallo Lisanne, wat een leuke vooruitzichten heb je allemaal.
  En veel fijne dingen heb je al gedaan.
  Fijne maart-maand gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat een mooi overzicht van de maand februari Lisanne.
  De maand is echt omgevlogen en ik ben blij dat de dagen weer langer worden
  en dat de lente steeds dichterbij komt. Ik kan nu al uitkijken naar de eerste dag dat
  ik weer lekker met een haakwerkje buiten kan zitten.
  Wat een leuke vooruitzichten voor jou zeg! Opnames voor koffie en wol, een nieuw haakpatroon en natuurlijk je feestje op 14 mei. Ik kom in ieder geval 14 mei richting Echtstudio en het lijkt me ontzettend leuk om je eens in real life te ontmoeten.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  wat een hoop moois en een geweldig overzicht van februari!

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat een mooie maand voor jou (ondanks je ziek-zijn). Super leuk om te lezen/zien dat jou patronen veel voorbij komen. ‘k Begrijp dat je daar best trots op mag zijn. De nieuwe maand staat ook alweer vol leuke dingen. Jou haakfeest wordt gezellig dat kan bijna niet anders! Als alles goed blijft gaan, hoop ik aanwezig te zijn. Veel plezier met de voorbereidingen!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter