Ik kan het niet laten, ik blijf groot fan van ze…de HERTJES! Ze maken me blij en ik vind ze zo prachtig. Dus haakte ik ze weer eens, naar een patroon dat ik in 2014 al maakte :)

De toffe labels maakte Joyce van Mez11 voor me. Je kunt ze natuurlijk met allerlei teksten laten bedrukken en deze vond ik erg grappig gezien mijn hertentik :) Ik maak ze overal aan, leren labels vind ik echt je haakwerk afmaken.

Deze  x haakte ik de hertenkopjes met DMC natura en haaknaald 3 mm. Wat een droppies hè, de geweien maakte ik weer van takjes omdat ik het zo gaaf vind om natuurlijke materialen met haakwerk te combineren.

Deze blauwe is nu toch wel even mijn favoriet, DMC natura heeft zoveel mooie kleuren! Onvoorstelbaar veel tinten en allemaal even mooi en dan heb ik het nog niet eens over de speciale Yummy kleuren. Die wil je meteen opeten :)

 

Daar word je toch blij van, die schattige koppies aan de muur :) Maar je kunt het natuurlijk nog veel meer mee. Klik HIER om naar het gratis haakpatroon te gaan en maak je eigen hertenkopje! Geniet van je weekend!

X Lisanne

Eén reactie op “Hertenkopjes haken..!”

  1. Verie schreef:

    Super mooi zijn ze geworden, Lisanne! Inderdaad met de takjes uit de natuur maken ze het helemaal af. Geniet ervan!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving