fbpx


*give-away* unieke stof van Passion Prints..!

Ooooohhhhh ik heb weer zo iets leuks ontdekt..!! Ik ben er helemaal weg van :) Wisten jullie dat je gewoon je eigen foto op stof kan laten drukken? Dus gewone stof om iets mee te maken. Hoe cool is dat! Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Passion Prints, zij maken het mogelijk om je eigen unieke stof te produceren… Ok, het ligt misschien wat voor de hand :) maar ik koos voor een foto van mijn breiwerk hihi. Mijn super grove gebreide deken om precies te zijn. Die foto werd echt helemaal de BOM op stof! De steken heb ik lekker uitvergroot om een extra stoer effect te krijgen. Ik heb er een deken van gemaakt door hem te voeren met super zachte dikke stof. Dat is overigens nog wel een dingetje want die stof gaat niet zo lekker op de naaimachine hihi. Ook kikkerprins vindt het een heerlijke deken geworden en kruipt er lekker in weg :) Hier zie je goed hoe stoer de grote steken zijn, gaaf geworden he! Ik ben er echt heel blij mee en het is een heerlijke deken geworden om onder te zitten. Je kunt natuurlijk nog veel meer doen met je eigen unieke stof, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het gewoon zonde vond om erin te knippen haha. Dus daarom wilde ik iets maken van de hele lap. Blij toe, want het is wel echt een heel gaaf interieur accessoire geworden. En weet je wat helemaal gaaf is! Jij kan nu je eigen unieke stof laten maken, dat kan natuurlijk door het gewoon HIER te bestellen, maar nog leuker, je kunt nu hier op mijn blog een stof winnen!
Een Katoen Canvas stof van 1 meter bij x 1.30 meter waar je je eigen foto op mag laten printen, wie wil dat nou niet! Wil jij kans maken..? Laat een reactie achter bij dit bericht met daarin wat jij wilt gaan maken met de stof en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat jij hebt gewonnen!

Ik ben benieuwd! Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (63)

 • Avatar

  Katja Klarenbeek

  |

  Ik zou een mooie zomerrok voor mezelf maken!

  Reply

 • Avatar

  Kelly Ebony

  |

  Wauw wat een stoere deken is het geworden! Ik zou er een mooie natuurfoto op laten drukken van mn moeder en daar kussens uit willen halen of ook wel een kleedje. Echt een super gaaf concept!

  Reply

 • Avatar

  Brigit

  |

  Wat gaaf!!! Ik zou een foto van mjn Instagramvliegengordijn op stof willen hebben. En er dan een tafelkleedje en een paar kussenhoesjes van maken voor in mijn stacaravan. Dat zou fleurig zijn.

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Een dekentje voor op de bank, straks in de zomer in de hangmat☀️

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Dit is echt super leuk. En jij hebt er het perfecte voorbeeld voor gegeven. Ik zou een groepsfoto van mijn jeugdbeweging laten printen en hiermee kleinere kussentjes maken voor in ons KSA-lokaal.

  Reply

 • Avatar

  janneke

  |

  Wauw….. hoe gaaf is dit!!! ik zou een foto van onze huwelijksreis op bali op de stof laten printen en daar gordijnen voor in onze gepimpte caravan van maken!!

  Reply

 • Avatar

  Nadia

  |

  Ik zou er een deken van maken met de foto van de hond van mijn jongste zoon op, dat zou een geweldige verrassing zijn!

  Reply

 • Avatar

  Henny Boomsma

  |

  Wat ontzettend gaaf zeg. Zou dan graag iets doen met de foto’s van de honden

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Wat ontzettend gaaf is dit! Je deken is super mooi, ik maak graag kans!

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Wat is je deken stoer geworden! Ik zou er een foto van drijfhout op zetten en er mooie kussens voor onze bank van maken! Past mooi bij onze nieuwe inrichting! En dan eindelijk kussens naar mijn zin. Want poeh dat is moeilijk!!!!

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Wat een geweldige deken! Ik zou een foto van onze meiden met de honden gebruiken voor een deken en deze aan mijn schouders geven.
  Ze staan altijd voor ons klaar om op de meiden en de honden te passen. Dit zou een geweldig cadeau zijn om ze te bedanken.

  Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  wat een supertof idee van je!! de deken is echt heel mooi! ik zou van een mooie foto kussenhoesjes en een kussnehoes voor het hondekussen maken want ik kan alleen maar recht toe recht aan op de naaimachine haha! groetjes esther

  Reply

 • Avatar

  anne sophie

  |

  Ik zou er onze familiefoto op laten zetten en gebruiken als deken. Familie is meer dan ooit belangrijk na het overlijden van ons mama. Zalig onderdompelen in de familiefoto met mama zou leuk zijn

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Wat gaaf! Wat ik zou doen…….Een foto erop printen van een flamingo voor onze flamingofan waaruit ik dan een mooie jurk zou maken voor de allerliefste prinses van de hele wereld!

  Reply

 • Avatar

  Martha

  |

  Mijn dochtertje van 2 heeft nogal moeite met in bed blijven liggen…. ze klimt er steeds uit… Als ik een dekbedhoes zou maken met een supergaaf stofje waar ze écht blij van wordt, dan blijft ze vast wel in haar bedje…. Zij helemaal gelukkig (en ik ook) ?

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Oh Lisanne wat een heerlijke deken!
  Superleuke stof, wil ik ook wel winnen.
  Ik zou een foto van de zee gebruiken voor een plaid.

  Reply

 • Avatar

  Dorien van den Bosch

  |

  Wat ontzettend gaaf! Ik wil wel heel graag een van mijn foto dessins geprint hebben!

  Reply

 • Avatar

  Maria

  |

  Wow! Prachtig, stoer… Ik zou het geweldig vinden een mooie foto van ons babyzoontje in zwartwit op stof te krijgen. Dan maak ik daar een spreitje of dekbedovertrekje van voor in zijn ledikant (precies het juiste formaat ?) op zijn nieuwe kamertje…

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat een super idee zeg!
  Ik zou van deze lap een deken maken met een foto van onze allereerste Franse Bulldog, die veel te jong overleden is. Op deze manier hebben we ‘m altijd bij ons… Ik denk dat ik hier onze dochter heel blij mee zou kunnen maken, want ze mist hem nog iedere dag.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Hoe cool is dat? Toen ik je blog aan het lezen was, dacht ik direct ‘woow, cool, misschien kan ik een deel van mijn broertje zijn trouwuitnodiging hierop laten printen’. Toen ik verder las, leek het mij super leuk om er, zoals jij hebt gedaan, een deken van te maken. Dan heeft mijn broertje en zijn toekomstige vrouw een superleuk aandenken van hun (hopelijk) mooiste dag.
  Dus ik zou graag meedoen om zo een stuk stof te proberen te winnen. :-)

  Groetjes
  Carolien

  Reply

 • Avatar

  fenna achternaam

  |

  Oh wat gaaf. Ik zou daar een vest van maken voor een van de kinderen! Een uniek exemplaar!

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wauwww supermooi!!
  Weet je wat ik er van zou maken?
  Ik zou er een heerlijke plaid van maken van mijn allergrootste schatten!
  Nl van mijn kleindochtertjes.
  Lijkt me zoooo leuk?

  Reply

 • Avatar

  dinah

  |

  Wat gaaf is dat z’n uitvergroting van je breiwerk. Lijkt me erg leuk om een stuk stof met eigen foto te winnen..

  Lieve groet,dinah

  Reply

 • Avatar

  Arina

  |

  Wat een supergaaf idee! Ik zou er een deken van maken met een fotoprint van onze kindjes, lijkt me echt supergaaf!

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat gaaf, Lisanne! Ik heb dit nog nooit gehoord! Ik doe graag mee met deze toffe give-away. Ik ga er dan een rokje van maken denk ik of een kussen of..ideeën genoeg!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Hey Lisanne, superleuk die bedrukte stof. Je deken ziet er zo mooi uit! Als ik zou winnen, zou ik graag een mooi, groot kussen maken. Zie het in gedachten al helemaal voor me…..

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Wat mooi , wist niet dat dit ook kon! Geweldig lijkt me dat maar welke foto dat is nog een dingetje dat wordt lastig of een uitdaging.

  Reply

 • Avatar

  Simone, bij mijn Lyfkes

  |

  Oohhh dat is gaaf!!! Ik zou er een jurkje voor de kleine meid van maken, of mooie kussenhoezen.
  Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  Annis

  |

  Ik zou er iets voor de aankomende baby van maken. Die krijgt de eerste tijd nog geen eigen kamertje, maar zo kan ik het babyhoekje toch helemaal van hem/haar maken :)

  Reply

 • Avatar

  Baukje

  |

  Ha Lisanne, super leuke actie dit! Zoals ik al zei: ik zou heul graag jouw print gebruiken (want no way dat ik al kan breien-daarom kom ik naar je workshop) voor een kussenhoes! X

  Reply

 • Avatar

  Romy

  |

  super tof !!
  Ik zou een mooie foto van mijn neefje met zijn vriendin gebruiken want die gaan in mei trouwen :) en waarschijnlijk een dekentje van maken of iets anders gaafs !!
  Dit zou een super tof cadeau voor hun zijn :)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Ohhh’ wat LEUK!!!
  Onze dochter is ‘getrouwd’ met onze deken ☺……….wat zou het leuk zijn, als ik haar op haar 16e verjaardag…..dinsdag 15 Maart………zou mogen verrassen met een EIGEN, UNIEKE deken☺.
  Neem jouw originele idee zó over!

  Fijne avond.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Madeleen

  |

  Oh geweldig; inderdaad een fantastische give away. Ik zou er een tas of een rokje van maken (afhankelijk van de foto die ik zou kiezen) Ideeën genoeg!

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Wauw jouw deken is echt super gaaf geworden Lisanne! Ik zou er ook een deken voor op de bank mee willen maken en er een van mijn bloemen foto’s voor gebruiken. Heerlijk het voorjaar in huis halen!
  Groetjes Nienke

  Reply

 • Avatar

  Anita H.

  |

  Oh, wat een originele prijs. Een tafellaken lijkt me wel heel leuk.

  Reply

 • Avatar

  Conchita brouwer

  |

  Wauw wat cool de stof print! Wauw wat cool dat je dat weg mag geven! Mijn hoofd tolt want wat zou ik dan als print willen.. ik brainwave nog lekker even verder!!!

  Reply

 • Avatar

  Annemiek

  |

  Een plaid ( want mooie stof verknippen is altijd zonde) voor de kids op de achterbank van onze retro volkswagen bus. Om onder te snuggelen als we met 100km per uur onderweg zijn naar Frankrijk. Gek genoeg kan die bus niet teveel kleedjes krijgen :-)

  Reply

 • Avatar

  Derkie

  |

  Ik zou er een foto van mijn kleinkinderen op laten drukken en er dan mooie kussens voor mijn dochters van maken.

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Zo cool!! Ik heb altijd al een rokje willen hebben met granny square print ^^ dat zou superleuk zijn! Bedankt voor deze leuke giveaway xx Carmen

  Reply

  • Avatar

   Carmen

   |

   Oeh ik zie net dat het canvas-stof is, dan zou ik er een set kussens van maken :)

   Reply

 • Avatar

  Rita Molendijk

  |

  Goedemorgen,
  Wat gaaf!Ik zou een foto van onze hond gebruiken en dan een lekker warm dekentje van haken….zo is mijn kleine witte ijsbeertje ? altijd bij me!!❤

  Reply

 • Avatar

  Monique Koomans

  |

  Wat super gaaf! De deken van breisteken is geweldig!
  Ik zou er het paard Donna van mijn nichtje op laten printen, en er ook een deken van maken. Voor mijn nichtje natuurlijk!
  Groetjes Monique

  Reply

 • Avatar

  Mejuffrouw Janssen

  |

  Ik waag een kansje: ik zou er graag een panda op laten printen en daar een dekentje voor maken voor mijn dochter als kadootje voor haar afzwemmen.

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Wat leuk! Dat het kan een foto op zo’n grote Lap te laten drukken. Ik wil heel graag meedoen met je give away…afgelopen december is onze lieve hond Russel overleden. Dat gebeurt bij oude hondjes. We missen hem enorm en vooral mijn dochter van 13 jaar. Wat zou het gaaf zijn om Russel op stof te hebben. Ik zou er dan ook een deken van maken….voor mijn dochter. Wanneer ze een momentje heeft dat ze Russel enorm mist kan ze heerlijk onder dat dekentje kruipen en knuffelen. Dat zou fijn zijn!

  Reply

 • Avatar

  miriam

  |

  Zo gaaf !! Ik zou heel graag een print van een van mijn eigen haakwerken, een fijne granny , laten printen. Goed uitvergroot haha en dan kussens voor op mijn loungebank in de tuin maken !! XMir

  Reply

 • Avatar

  Ymkje

  |

  Ik heb een opdracht gekregen om een een baby-omslagdoek te maken voor een lief meisje, ik zou de stof willen laten bedrukken met het uiltje van het geboortekaartje en met deze stof een prachtige omslagdoek te maken voor Mirre. Dus beetje voor mezelf en een iets meer voor Mirre (de kleine meid)

  Reply

 • Avatar

  Mar verlaan

  |

  Ik zou er een plaid van laten maken voor op bed met een foto van Zuid-Frankrijk voor mijn bedlegerige man. Zo is hij elke dag nog een beetje op zijn favoriete vakantiebestemming.

  Reply

 • Avatar

  Christien

  |

  Hai, super leuk! Vorig jaar ben ik ter ere van mijn 50e verjaardag naar New York geweest. Geweldig en hele mooie fotos gemaakt. Ik zou er 1 kiezen en daar een soort wandkleed van maken voor op haar kamer.

  Fijne dag! Groet Christien

  Reply

 • Avatar

  Valerie

  |

  Oooooh zo super. Ik zou er een foto van onze 5kinderen opzetten en een deken van maken. Dan zijn ze altijd bij mij ? en wat wil een moeder nog meer. Duimen maar.

  Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  Wat een geweldig leuk idee! Ik zou er een mooie trouwfoto van mijn dochter op laten drukken (in de trouwjurk die ik zelf voor haar heb gemaakt) en er dan een plaid van maken. Die geef ik haar dan voor haar eerste trouwdag.

  Reply

 • Avatar

  jopie

  |

  Wat leuk! Ik zou er een speelkleed van willen maken met een foto van mijn 6 kleinkinderen.

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Dat is gaaf!!! Ik zou een foto van het uitzicht vanaf mijn huis maken; wel savonds want dan gaat de zon daar onder achter de bosrand. Ik zou het dan juist wel verknippen en er als het ware een puzzel van maken van kussentjes voor op mijn nieuwe bank…..zie het al helemaal voor me :)

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  ik zou er een natuurfoto die mijn vader heeft gemaakt van een van zijn favoriete vogels op laten drukken en er dan net als jij een deken van laten maken. Dan kunnen mijn ouders die mooi op hun bank in hun nieuwe huis (per april) neerleggen en er onder kruipen bij een kille avond.

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  wat een leuke actie. Wat ik graag wil maken weet ik niet, want ik kan niet naaien. Ik zou de stof graag cadeau willen doen aan mijn moeder. Ze maakt altijd de mooiste dingen, o.a. voor mij (zoals te zien op mijn blog) en daarom wil ik het haar graag geven, zodat zij er iets mee kan maken :-). Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  marjon

  |

  Een foto van onze puppies om een mooie fotoshoot achtrrgrond te hebben….droom..

  Reply

 • Avatar

  Sanne

  |

  Wauw…. Mooi….
  Zelf een foto moeten kiezen…. Jeetje moeilijk, veel leuke ideeen… Ik denk dan toch de prachtige door mijn schoonzus ontworpen geboortekaartjes van mijn kinderen erop laten printen en daar dan kussens van maken voor op de kinderkamers….

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat een GAVE give -away. Mijn hoofd draait op volle toeren van de ideeën, om er duizelig van te worden. Een collage foto met een aantal van mijn gehaakte creaties om er een tas van te maken zodat ik altijd reclame jan lopen…..of een GE WEL DIT keke rok voor mijn dochtertje (dan maak ik nooit geen ruzie meer doet haar dat ze een broek aan moet ?) of een gave lampenkap………oooo ik draaf Door! ! Succes allemaal, helaas kan er maar 1 de winnaar zijn

  Reply

 • Avatar

  gaby

  |

  Wow, dit is leuk. Ik wist niet dat het bestond. Er strijden gelijk allemaal verschillende ideeën om voorrang in mijn hoofd. Ik denk dat het een vergrote foto van de vlinderzijdjesverzameling van mijn moeder gaat worden, waar ik een mooie achterkant bij haak. Wordt een mooie deken. Nu al zin om mee aan de slag te gaan.

  Reply

 • Avatar

  Arianne Schenkelaars

  |

  Wat een gave actie! Ik zou mijn dochter een foto laten maken, met haar creativiteit gaat dat vast heel mooi worden. Het lijkt me erg leuk als ik er dan kussens van kan maken voor de slaapkamer in het nieuwe huis van haar en haar vriend.

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Ooooooohhhhhh lijkt me zo leuk om mijn ontwerpen eens op textiel te zien ♡

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh Lisanne wat een prachtige dingen bedenk jij toch. Erg leuk je breiwerk op een kussen. Ik zou graag een kansje wagen om de bedrukte stof te mogen winnen….het liefst zou ik die met een mooie foto van Kikkerprins laten bedrukken ;–) maar wellicht kies ik voor een print met mijn eerste supergehaakte hexagon tasje. Van vele haakfreaks al leuke complimenten gehad….dus het tasje is een beetje mijn “handelsmerk”…
  Liefs, Linda IG @hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Sandra Vaessen

  |

  Ik zou de stof laten bedrukken met een afbeelding van het borduurwerk van mijn oma wat ik nog altijd bewaard heb en in een print verwerken. Tijdloos en toch weer trendy nu. Ik hoop dat ik er een kussen voor mezelf en tasjes voor mijn dochters van kan maken.

  Reply

 • Avatar

  marije

  |

  Oooh wat vet!!! Ik zou mijn stage klas een hele grote tekening laten maken en deze fotograveren. Dan zou ik er een deken van maken welke gebruikt kan worden in onze ‘bewegende’ klas!
  Hoop deze kei tegekke kans te winnen:)

  Reply

Laat een reactie achter