8 maart 2016

*give-away* unieke stof van Passion Prints..!

Ooooohhhhh ik heb weer zo iets leuks ontdekt..!! Ik ben er helemaal weg van :) Wisten jullie dat je gewoon je eigen foto op stof kan laten drukken? Dus gewone stof om iets mee te maken. Hoe cool is dat! Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Passion Prints, zij maken het mogelijk om je eigen unieke stof te produceren…

Ok, het ligt misschien wat voor de hand :) maar ik koos voor een foto van mijn breiwerk hihi. Mijn super grove gebreide deken om precies te zijn. Die foto werd echt helemaal de BOM op stof! De steken heb ik lekker uitvergroot om een extra stoer effect te krijgen.

Ik heb er een deken van gemaakt door hem te voeren met super zachte dikke stof. Dat is overigens nog wel een dingetje want die stof gaat niet zo lekker op de naaimachine hihi. Ook kikkerprins vindt het een heerlijke deken geworden en kruipt er lekker in weg :)

Hier zie je goed hoe stoer de grote steken zijn, gaaf geworden he! Ik ben er echt heel blij mee en het is een heerlijke deken geworden om onder te zitten.

Je kunt natuurlijk nog veel meer doen met je eigen unieke stof, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het gewoon zonde vond om erin te knippen haha. Dus daarom wilde ik iets maken van de hele lap. Blij toe, want het is wel echt een heel gaaf interieur accessoire geworden.

En weet je wat helemaal gaaf is! Jij kan nu je eigen unieke stof laten maken, dat kan natuurlijk door het gewoon HIER te bestellen, maar nog leuker, je kunt nu hier op mijn blog een stof winnen!
Een Katoen Canvas stof van 1 meter bij x 1.30 meter waar je je eigen foto op mag laten printen, wie wil dat nou niet! Wil jij kans maken..? Laat een reactie achter bij dit bericht met daarin wat jij wilt gaan maken met de stof en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat jij hebt gewonnen!



Ik ben benieuwd! Fijne dinsdag,


Liefs Lisanne

63 reacties op “*give-away* unieke stof van Passion Prints..!”

  1. Katja Klarenbeek schreef:

    Ik zou een mooie zomerrok voor mezelf maken!

  2. Kelly Ebony schreef:

    Wauw wat een stoere deken is het geworden! Ik zou er een mooie natuurfoto op laten drukken van mn moeder en daar kussens uit willen halen of ook wel een kleedje. Echt een super gaaf concept!

  3. Brigit schreef:

    Wat gaaf!!! Ik zou een foto van mjn Instagramvliegengordijn op stof willen hebben. En er dan een tafelkleedje en een paar kussenhoesjes van maken voor in mijn stacaravan. Dat zou fleurig zijn.

  4. Lia schreef:

    Een dekentje voor op de bank, straks in de zomer in de hangmat☀️

  5. Lotte schreef:

    Dit is echt super leuk. En jij hebt er het perfecte voorbeeld voor gegeven. Ik zou een groepsfoto van mijn jeugdbeweging laten printen en hiermee kleinere kussentjes maken voor in ons KSA-lokaal.

  6. janneke schreef:

    Wauw….. hoe gaaf is dit!!! ik zou een foto van onze huwelijksreis op bali op de stof laten printen en daar gordijnen voor in onze gepimpte caravan van maken!!

  7. Nadia schreef:

    Ik zou er een deken van maken met de foto van de hond van mijn jongste zoon op, dat zou een geweldige verrassing zijn!

  8. Henny Boomsma schreef:

    Wat ontzettend gaaf zeg. Zou dan graag iets doen met de foto’s van de honden

  9. Marieke schreef:

    Wat ontzettend gaaf is dit! Je deken is super mooi, ik maak graag kans!

  10. Cindy schreef:

    Wat is je deken stoer geworden! Ik zou er een foto van drijfhout op zetten en er mooie kussens voor onze bank van maken! Past mooi bij onze nieuwe inrichting! En dan eindelijk kussens naar mijn zin. Want poeh dat is moeilijk!!!!

  11. Natascha schreef:

    Wat een geweldige deken! Ik zou een foto van onze meiden met de honden gebruiken voor een deken en deze aan mijn schouders geven.
    Ze staan altijd voor ons klaar om op de meiden en de honden te passen. Dit zou een geweldig cadeau zijn om ze te bedanken.

  12. esther vogelaar schreef:

    wat een supertof idee van je!! de deken is echt heel mooi! ik zou van een mooie foto kussenhoesjes en een kussnehoes voor het hondekussen maken want ik kan alleen maar recht toe recht aan op de naaimachine haha! groetjes esther

  13. anne sophie schreef:

    Ik zou er onze familiefoto op laten zetten en gebruiken als deken. Familie is meer dan ooit belangrijk na het overlijden van ons mama. Zalig onderdompelen in de familiefoto met mama zou leuk zijn

  14. BY JM schreef:

    Wat gaaf! Wat ik zou doen…….Een foto erop printen van een flamingo voor onze flamingofan waaruit ik dan een mooie jurk zou maken voor de allerliefste prinses van de hele wereld!

  15. Martha schreef:

    Mijn dochtertje van 2 heeft nogal moeite met in bed blijven liggen…. ze klimt er steeds uit… Als ik een dekbedhoes zou maken met een supergaaf stofje waar ze écht blij van wordt, dan blijft ze vast wel in haar bedje…. Zij helemaal gelukkig (en ik ook) ?

  16. Jeanette Renting schreef:

    Oh Lisanne wat een heerlijke deken!
    Superleuke stof, wil ik ook wel winnen.
    Ik zou een foto van de zee gebruiken voor een plaid.

  17. Dorien van den Bosch schreef:

    Wat ontzettend gaaf! Ik wil wel heel graag een van mijn foto dessins geprint hebben!

  18. Maria schreef:

    Wow! Prachtig, stoer… Ik zou het geweldig vinden een mooie foto van ons babyzoontje in zwartwit op stof te krijgen. Dan maak ik daar een spreitje of dekbedovertrekje van voor in zijn ledikant (precies het juiste formaat ?) op zijn nieuwe kamertje…

  19. Shirley schreef:

    Wat een super idee zeg!
    Ik zou van deze lap een deken maken met een foto van onze allereerste Franse Bulldog, die veel te jong overleden is. Op deze manier hebben we ‘m altijd bij ons… Ik denk dat ik hier onze dochter heel blij mee zou kunnen maken, want ze mist hem nog iedere dag.

    Groetjes, Shirley :)

  20. Carolien schreef:

    Hoe cool is dat? Toen ik je blog aan het lezen was, dacht ik direct ‘woow, cool, misschien kan ik een deel van mijn broertje zijn trouwuitnodiging hierop laten printen’. Toen ik verder las, leek het mij super leuk om er, zoals jij hebt gedaan, een deken van te maken. Dan heeft mijn broertje en zijn toekomstige vrouw een superleuk aandenken van hun (hopelijk) mooiste dag.
    Dus ik zou graag meedoen om zo een stuk stof te proberen te winnen. :-)

    Groetjes
    Carolien

  21. fenna achternaam schreef:

    Oh wat gaaf. Ik zou daar een vest van maken voor een van de kinderen! Een uniek exemplaar!

  22. Caroline schreef:

    Wauwww supermooi!!
    Weet je wat ik er van zou maken?
    Ik zou er een heerlijke plaid van maken van mijn allergrootste schatten!
    Nl van mijn kleindochtertjes.
    Lijkt me zoooo leuk?

  23. dinah schreef:

    Wat gaaf is dat z’n uitvergroting van je breiwerk. Lijkt me erg leuk om een stuk stof met eigen foto te winnen..

    Lieve groet,dinah

  24. Arina schreef:

    Wat een supergaaf idee! Ik zou er een deken van maken met een fotoprint van onze kindjes, lijkt me echt supergaaf!

  25. Verie schreef:

    Wat gaaf, Lisanne! Ik heb dit nog nooit gehoord! Ik doe graag mee met deze toffe give-away. Ik ga er dan een rokje van maken denk ik of een kussen of..ideeën genoeg!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  26. Ingrid schreef:

    Hey Lisanne, superleuk die bedrukte stof. Je deken ziet er zo mooi uit! Als ik zou winnen, zou ik graag een mooi, groot kussen maken. Zie het in gedachten al helemaal voor me…..

  27. eliane schreef:

    Wat mooi , wist niet dat dit ook kon! Geweldig lijkt me dat maar welke foto dat is nog een dingetje dat wordt lastig of een uitdaging.

  28. Simone, bij mijn Lyfkes schreef:

    Oohhh dat is gaaf!!! Ik zou er een jurkje voor de kleine meid van maken, of mooie kussenhoezen.
    Liefs Simone

  29. Annis schreef:

    Ik zou er iets voor de aankomende baby van maken. Die krijgt de eerste tijd nog geen eigen kamertje, maar zo kan ik het babyhoekje toch helemaal van hem/haar maken :)

  30. Baukje schreef:

    Ha Lisanne, super leuke actie dit! Zoals ik al zei: ik zou heul graag jouw print gebruiken (want no way dat ik al kan breien-daarom kom ik naar je workshop) voor een kussenhoes! X

  31. Romy schreef:

    super tof !!
    Ik zou een mooie foto van mijn neefje met zijn vriendin gebruiken want die gaan in mei trouwen :) en waarschijnlijk een dekentje van maken of iets anders gaafs !!
    Dit zou een super tof cadeau voor hun zijn :)

  32. Caroline schreef:

    Ohhh’ wat LEUK!!!
    Onze dochter is ‘getrouwd’ met onze deken ☺……….wat zou het leuk zijn, als ik haar op haar 16e verjaardag…..dinsdag 15 Maart………zou mogen verrassen met een EIGEN, UNIEKE deken☺.
    Neem jouw originele idee zó over!

    Fijne avond.

    Lieve groet, Caroline.

  33. Madeleen schreef:

    Oh geweldig; inderdaad een fantastische give away. Ik zou er een tas of een rokje van maken (afhankelijk van de foto die ik zou kiezen) Ideeën genoeg!

  34. Nienke schreef:

    Wauw jouw deken is echt super gaaf geworden Lisanne! Ik zou er ook een deken voor op de bank mee willen maken en er een van mijn bloemen foto’s voor gebruiken. Heerlijk het voorjaar in huis halen!
    Groetjes Nienke

  35. Anita H. schreef:

    Oh, wat een originele prijs. Een tafellaken lijkt me wel heel leuk.

  36. Conchita brouwer schreef:

    Wauw wat cool de stof print! Wauw wat cool dat je dat weg mag geven! Mijn hoofd tolt want wat zou ik dan als print willen.. ik brainwave nog lekker even verder!!!

  37. Annemiek schreef:

    Een plaid ( want mooie stof verknippen is altijd zonde) voor de kids op de achterbank van onze retro volkswagen bus. Om onder te snuggelen als we met 100km per uur onderweg zijn naar Frankrijk. Gek genoeg kan die bus niet teveel kleedjes krijgen :-)

  38. Derkie schreef:

    Ik zou er een foto van mijn kleinkinderen op laten drukken en er dan mooie kussens voor mijn dochters van maken.

  39. Carmen schreef:

    Zo cool!! Ik heb altijd al een rokje willen hebben met granny square print ^^ dat zou superleuk zijn! Bedankt voor deze leuke giveaway xx Carmen

  40. Rita Molendijk schreef:

    Goedemorgen,
    Wat gaaf!Ik zou een foto van onze hond gebruiken en dan een lekker warm dekentje van haken….zo is mijn kleine witte ijsbeertje ? altijd bij me!!❤

  41. Monique Koomans schreef:

    Wat super gaaf! De deken van breisteken is geweldig!
    Ik zou er het paard Donna van mijn nichtje op laten printen, en er ook een deken van maken. Voor mijn nichtje natuurlijk!
    Groetjes Monique

  42. Mejuffrouw Janssen schreef:

    Ik waag een kansje: ik zou er graag een panda op laten printen en daar een dekentje voor maken voor mijn dochter als kadootje voor haar afzwemmen.

  43. Tertia schreef:

    Wat leuk! Dat het kan een foto op zo’n grote Lap te laten drukken. Ik wil heel graag meedoen met je give away…afgelopen december is onze lieve hond Russel overleden. Dat gebeurt bij oude hondjes. We missen hem enorm en vooral mijn dochter van 13 jaar. Wat zou het gaaf zijn om Russel op stof te hebben. Ik zou er dan ook een deken van maken….voor mijn dochter. Wanneer ze een momentje heeft dat ze Russel enorm mist kan ze heerlijk onder dat dekentje kruipen en knuffelen. Dat zou fijn zijn!

  44. miriam schreef:

    Zo gaaf !! Ik zou heel graag een print van een van mijn eigen haakwerken, een fijne granny , laten printen. Goed uitvergroot haha en dan kussens voor op mijn loungebank in de tuin maken !! XMir

  45. Ymkje schreef:

    Ik heb een opdracht gekregen om een een baby-omslagdoek te maken voor een lief meisje, ik zou de stof willen laten bedrukken met het uiltje van het geboortekaartje en met deze stof een prachtige omslagdoek te maken voor Mirre. Dus beetje voor mezelf en een iets meer voor Mirre (de kleine meid)

  46. Mar verlaan schreef:

    Ik zou er een plaid van laten maken voor op bed met een foto van Zuid-Frankrijk voor mijn bedlegerige man. Zo is hij elke dag nog een beetje op zijn favoriete vakantiebestemming.

  47. Christien schreef:

    Hai, super leuk! Vorig jaar ben ik ter ere van mijn 50e verjaardag naar New York geweest. Geweldig en hele mooie fotos gemaakt. Ik zou er 1 kiezen en daar een soort wandkleed van maken voor op haar kamer.

    Fijne dag! Groet Christien

  48. Valerie schreef:

    Oooooh zo super. Ik zou er een foto van onze 5kinderen opzetten en een deken van maken. Dan zijn ze altijd bij mij ? en wat wil een moeder nog meer. Duimen maar.

  49. Marja schreef:

    Wat een geweldig leuk idee! Ik zou er een mooie trouwfoto van mijn dochter op laten drukken (in de trouwjurk die ik zelf voor haar heb gemaakt) en er dan een plaid van maken. Die geef ik haar dan voor haar eerste trouwdag.

  50. jopie schreef:

    Wat leuk! Ik zou er een speelkleed van willen maken met een foto van mijn 6 kleinkinderen.

  51. Simone Groot Jebbink schreef:

    Dat is gaaf!!! Ik zou een foto van het uitzicht vanaf mijn huis maken; wel savonds want dan gaat de zon daar onder achter de bosrand. Ik zou het dan juist wel verknippen en er als het ware een puzzel van maken van kussentjes voor op mijn nieuwe bank…..zie het al helemaal voor me :)

  52. Natasja schreef:

    ik zou er een natuurfoto die mijn vader heeft gemaakt van een van zijn favoriete vogels op laten drukken en er dan net als jij een deken van laten maken. Dan kunnen mijn ouders die mooi op hun bank in hun nieuwe huis (per april) neerleggen en er onder kruipen bij een kille avond.

  53. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    wat een leuke actie. Wat ik graag wil maken weet ik niet, want ik kan niet naaien. Ik zou de stof graag cadeau willen doen aan mijn moeder. Ze maakt altijd de mooiste dingen, o.a. voor mij (zoals te zien op mijn blog) en daarom wil ik het haar graag geven, zodat zij er iets mee kan maken :-). Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  54. marjon schreef:

    Een foto van onze puppies om een mooie fotoshoot achtrrgrond te hebben….droom..

  55. Sanne schreef:

    Wauw…. Mooi….
    Zelf een foto moeten kiezen…. Jeetje moeilijk, veel leuke ideeen… Ik denk dan toch de prachtige door mijn schoonzus ontworpen geboortekaartjes van mijn kinderen erop laten printen en daar dan kussens van maken voor op de kinderkamers….

  56. Caroline schreef:

    Wat een GAVE give -away. Mijn hoofd draait op volle toeren van de ideeën, om er duizelig van te worden. Een collage foto met een aantal van mijn gehaakte creaties om er een tas van te maken zodat ik altijd reclame jan lopen…..of een GE WEL DIT keke rok voor mijn dochtertje (dan maak ik nooit geen ruzie meer doet haar dat ze een broek aan moet ?) of een gave lampenkap………oooo ik draaf Door! ! Succes allemaal, helaas kan er maar 1 de winnaar zijn

  57. gaby schreef:

    Wow, dit is leuk. Ik wist niet dat het bestond. Er strijden gelijk allemaal verschillende ideeën om voorrang in mijn hoofd. Ik denk dat het een vergrote foto van de vlinderzijdjesverzameling van mijn moeder gaat worden, waar ik een mooie achterkant bij haak. Wordt een mooie deken. Nu al zin om mee aan de slag te gaan.

  58. Arianne Schenkelaars schreef:

    Wat een gave actie! Ik zou mijn dochter een foto laten maken, met haar creativiteit gaat dat vast heel mooi worden. Het lijkt me erg leuk als ik er dan kussens van kan maken voor de slaapkamer in het nieuwe huis van haar en haar vriend.

  59. Loes schreef:

    Ooooooohhhhhh lijkt me zo leuk om mijn ontwerpen eens op textiel te zien ♡

  60. Linda schreef:

    Oh Lisanne wat een prachtige dingen bedenk jij toch. Erg leuk je breiwerk op een kussen. Ik zou graag een kansje wagen om de bedrukte stof te mogen winnen….het liefst zou ik die met een mooie foto van Kikkerprins laten bedrukken ;–) maar wellicht kies ik voor een print met mijn eerste supergehaakte hexagon tasje. Van vele haakfreaks al leuke complimenten gehad….dus het tasje is een beetje mijn “handelsmerk”…
    Liefs, Linda IG @hipenhandgemaaktbylin

  61. Sandra Vaessen schreef:

    Ik zou de stof laten bedrukken met een afbeelding van het borduurwerk van mijn oma wat ik nog altijd bewaard heb en in een print verwerken. Tijdloos en toch weer trendy nu. Ik hoop dat ik er een kussen voor mezelf en tasjes voor mijn dochters van kan maken.

  62. marije schreef:

    Oooh wat vet!!! Ik zou mijn stage klas een hele grote tekening laten maken en deze fotograveren. Dan zou ik er een deken van maken welke gebruikt kan worden in onze ‘bewegende’ klas!
    Hoop deze kei tegekke kans te winnen:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving