fbpx


SAVE THE DATE..!!

O YEAH..!! Het komt nu echt dichterbij, nog even en het is zover…mijn boekfeestje! Hou 14 mei vrij als je zin hebt in een feestje met garen, een nieuw haakboek en leuke shop adresjes :) Van 12.00 uur tot 17.00 uur maken we er bij Echtstudio een knalfuif van. Ik hoop je daar te zien…

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Done! :))

  Reply

 • Avatar

  Caroline Seignette

  |

  OH YEAH!! Die dag staat al een poosje geblocked in mijn agenda!! Wat spannend! Het komt nu snel dichterbij, ben erg benieuwd naar wat voor moois je ervan gemaakt hebt!.
  Liefs, Caroline

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Spannend Lisanne! Succes en ik ga mijn best doen om te komen.
  X

  Reply

Laat een reactie achter