fbpx


Tunisch haken..!

Tunisch haken..!! Ook zoiets leuks om te doen :) Toen ik laatst een nieuwe soort Tunische haaknaalden ontdekte bij Echtstudio had ik er meteen weer zin in. Doordat er nu ook naalden zijn waarop je een rondbreidraad kan draaien, kun je nu hele grote projecten maken :) Dat moest ik natuurlijk even uitproberen… Tunisch haken deed ik al eerder, maar dan op een “gewone”lange naald. Deze naald met draad beviel meteen al erg goed en ik ging aan de slag met een projectje in mijn favoriete kleur! Het is een super leuke techniek waarmee je ook weer vele steken kunt maken. Ik haakte mijn project in de gewone tunsiche steek. Omdat ik deze steek lekker stoer vind maar ook nog met een andere speciale reden :) Die reden kun je via onderstaande link zien. Ik maakte namelijk een workshop project! Dus wil je ook leren Tunisch haken en meteen iets tofs maken..? Klik HIER om naar de workshops te gaan die dit najaar gepland zijn :)  Lijkt me super leuk om je dan misschien wel in het echt te ontmoeten. Ik wens je een hele fijne zaterdag en ik ga snel de laatste paas boodschapjes in huis halen. Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  eliane

  |

  Ben er ook aan begonnen. Ben benieuwd wat je gaat maken.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Leuk! Ik heb ook een aantal van die naalden gekocht, maar ze nog niet gebruikt. Er is te veel op het moment wat ik wil doen. Nou ja, beter te veel inspiratie dan geen inspiratie/zin zoals ik vorig jaar had. :-)

  PS: de link naar de workshops in dit bericht werkt niet.

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Ik heb het een keer met een heel klein lapje geprobeerd op de Brei- en Haakdagen. Erg leuk. Toen niet verder meer opgepakt, maar zeker nu die naalden er zijn toch wel zin in. Even wachten op een meevaller. Een bank beroven kan altijd nog :-)
  Fijne Pasen!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Leuk om telkens nieuwe dingen te ontdekken met het haken!
  Tunisch haken wil ik ook nog eens proberen, maar ik ga eerst de mochila techniek proberen,
  want ik heb pas een super schattig patroon gekocht van een knuffel die met deze techniek
  gehaakt wordt.
  Maar… ik moet er eerst voor zorgen dat mijn omslagdoek eens af komt, hahaha.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Dat heb ik dus nog nooit gedaan! Echt tijd voor een workshop dus!!! ?
  Liefs, Ester

  Reply

 • Avatar

  Tessa

  |

  Hoi Lisanne,

  Wat lijkt het me leuk zo’n workshop helaas te ver voor mij…
  Doe je straks ook eens een workshop in België… dan kom ik zeker??
  Grtjs Tessa

  Reply

 • Avatar

  Nynke

  |

  Erg mooi!
  Welke maat naald gebruik je voor de Rico big? 7?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   naald 7 :)

   Reply

Laat een reactie achter