fbpx


Haak je happy boekfeest 14 mei..!

Oehhh..!! Het komt nu echt dichterbij :) 14 mei barst het draad en praat… feest los bij Echtstudio en daarom vandaag een klein berichtje hier op mijn blog over wat je ongeveer kunt verwachten. Natuurlijk kun je die middag als eerste een gesigneerd exemplaar van mijn boek scoren! In het boek staan maar liefst 24 ontwerpen die te gek zijn voor in de baby/kinderkamer, maar uiteraard kun je vele items ook in andere kamers gebruiken. Het moet één grote gezellige boel worden deze dag, we vieren natuurlijk dat mijn eerste haakboek in de winkels ligt en daar hoort natuurlijk taart en thee bij :) Maar er is deze dag nog meer te doen. Je bent van harte welkom vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur bij Echtstudio te Alphen aan den Rijn waar je natuurlijk sowieso al je ogen uitkijkt bij alle schitterende bollen wol en andere toffe accessoires. Maar die middag zijn er ook nog een aantal hele leuke kraampjes binnen Echtstudio, daar staan een aantal van mijn favoriete webshops (waaronder mijn zus Photogeniki en zij heeft een paar hele toffe dingen ontworpen waar wij haaksters heel blij van worden) met mooie spullen waarvan een aantal ook in het boek terug te zien zijn :) Je kunt die middag dus dubbel shoppen bij Echtstudio… Je bent ook van harte welkom om aan te schuiven aan de haaktafel waar je meteen een prachtig garen kunt testen. De DMC natura XL om precies te zijn, één van mijn favorieten die ook in het boek zit! Bij aankoop van het boek ontvang je namelijk een extra haakpatroon (ook voor buiten de kinderkamer :) en het garen om dat patroon mee te haken. Je kunt als je zin hebt meteen even een paar toeren haken in gezelschap aan de “workshop” tafel. Daar lopen twee bekende haak Instagrammers rond waar je alle haakvragen aan kwijt kunt en ook kunnen zij je helpen bij het haken van het extra haakpatroon. Dus neem gerust je haaknaalden mee! Daarnaast ontvang je bij aankoop van het boek (zolang de voorraad strekt) ook nog eens een leuke goodiebag waarin nog meer van mijn favoriete spulletjes zitten! Ik kan echt niet wachten tot het zover is en ik hoop dat ik super veel haaksters ontmoet die dag! Ik ben nog druk bezig met alle voorbereidingen en versieringen maar over een paar weekjes is het dan echt zover! Heb je dus zin in een gezellig dagje uit…hou de 14e vrij in je agenda :) Tot dan… Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (31)

 • Avatar

  Lianne

  |

  Ik ben erbij ?!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah! Gezellig!

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Spannend!!! Het loopt vast storm op 14 mei. Toen ik je de eerste keer ontmoette bij Wolcafé wist ik dat dit boek eraan ging komen. Zo leuk dat het nu zo ver is. Ik kom zeker even langs om je te feliciteren.
  Geniet lekker van alles wat er op je af komt.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha jeetje das voelt al lang geleden! Toen wist ik het zelf zeker niet hahaha. Super leuk dat je langs komt!! Ik kijk er naar uit! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Super gaaf zeg ik kom !!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zeker weten…!!! :) Anders gaat het niet door hihi

   Reply

 • Avatar

  Francesca

  |

  Hallo Lisanne,

  Ik kijk erg uit naar je boek maar zal er niet bij kunnen zijn.
  Ik woon in West-Vlaanderen in België en het is te ver om naar Alphen aan de Rijn te komen.
  Ik vind het jammer dat ik er niet bij kan zijn, zeker omdat het ernaar uit ziet dat het echt een tof evenement wordt.
  Waar zal ik het boek kunnen kopen?
  Wel jammer dat ik de goodiebag zal missen.

  Groetjes,
  Francesca

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ah jammer idd dat het zo ver weg is! Je kunt het boek nu al bestellen via bol.com en na 14 mei ook online in mijn shop een gesigneerd exemplaar scoren :) Daar zitten ook een paar goodies bij :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik ben al aan het aftellen hoor en heb meteen m’n schoonmoeder gevraagd of ze gezellig met
  me mee gaat. Het is voor ons bijna 2 uur rijden, maar dat heb ik er graag voor over :))
  Wat leuk dat je zus ook komt, dan kan ik misschien nog leuke kaarten scoren ;)

  Liefs, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!! Vind het zo gaaf dat je dat hele stuk gaat afleggen! Heb er vreselijk veel zin in! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  Klinkt echt heerlijk allemaal, ik ben er zeker bij!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gezellig!!! Kannie wachten :)

   Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  Yeah!! Aftellen is begonnen!
  Super veel zin in weer zo een leuk feest van Draad en Praat!!
  X

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!! Zo’n zin in! Let’s get this party started :)) X

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zin in!! Gezellig X

   Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Hoi Lisanne,
  het komt dichterbij…..zin in ! We rijden wel 2 uurtjes maar dit willen wij , mijn dochter en ik niet missen! Zet de goodiebag maar klaar en signeer alvast maar een boek want we tellen de nachtjes af !
  tot de 14e mei.

  lieve groetjes, eliane

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!!! Zo gaaf dat jullie samen komen!! Mega veel zin in! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Die datum staat al tijden in m’n agenda. De meiden gaan alleen naar hockey zodat ik naar jouw feestje kan. :-) Ik heb er zin in en kan niet wachten om je boek te bekijken…en te kopen natuurlijk. Tot de 14e! xxx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah…!! Mega zin in! Wordt gezellig! XX Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Meavis

  |

  Hoi hoi

  Ohhh wat baal ik toch als een stekker dat ik die dag niet kan !!! Had als beginnend haakster graag gekomen om alles te bewonderen en je mooie boek te kopen !! En dan nog alle extra’s erbij….volgens mij wordt het een te gek feestje ! Ik wens je heeeeeeel veeeeeel plezier die dag en geniet ervan !!
  Liefs meavis

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank je wel!!! En misschien tot ene volgende x :)) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Ik heb er zin in!! :D x Carmen

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah! Me 2!

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Super gaaf allemaal! Ik hoop dat ik op tijd ben om alles goed en wel mee te kunnen maken! :) Zo’n mega zin in!

  Is dat je zus?? Leuk, net zo’n RM fan als ik, ook gelijk maar f kennis maken! ;)

  Tot zaterdag, Lisanne! En als je dinsdag, de 10e nog niks in de agenda hebt staan, dan houd ik een tuinfeest je van 14.00-16.30 vanwege het 5jarig bestaan van mijn blog, Vestywo. Allemaal leuke dingen in die week! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Hee Lisanne,
  Wat spannend en stoer! Ik ben ook trots op je en zoals je weet vind ik het echt fantastisch wat je allemaal maakt en verzint… TOP!
  Fijn weekend en tot gauw!!
  X

  Reply

 • Avatar

  Ine

  |

  Helaas vanuit België te ver om even te komen rijden…….maar je boek staat op mijn wenslijst.
  Wens je een super dag toe, en blijf je volgen,
  gr Ine

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat gaaf … je eigen boek.
  Ik kan er niet bij zijn de 14e (gelukkig is het boek ook online te koop!), maar wens je een heel mooi feestje toe.
  Veel succes en plezier!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   ja hoor en in vele winkels :) Dankjewel! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Boekfeest 14 mei..!! - draad en praat...

  |

  […] kan ik dan eindelijk mijn boek in mijn handen houden :) Ik heb er zo vreselijk veel zin in! In het bericht van vorige week kon je al lezen wat er allemaal te doen is deze middag. Maar vandaag kan ik ook nog een paar nieuwe […]

  Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Lieve Lisanne,
  Ik kan er a.s. zaterdag helaas niet bij zijn… Heel jammer, want ik had je graag in levende lijve willen feliciteren met jouw boek en natuurlijk een gesigneerd exemplaar willen scoren. Dat laatste ga ik na 14 mei bij je doen!
  Onwijs veel plezier zaterdag, geniet!
  Veel liefs, Daphne

  Reply

Laat een reactie achter