fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

Hier is ze dan…!! Mijn nieuwe kind ;-) Fay de flamingo, is het geen dotje om te zien. Flamingo’s zijn sinds vorig jaar weer helemaal hot! Maar eigenlijk is de grote roze vogel natuurlijk nooit uit geweest. Het bijzondere dier vroeg om een eigen patroon en ik ging dus aan de slag. Wat ook hielp is dat mijn zus dol is op flamingo’s :) Ik vind haar werkelijk zo schattig geworden en zoals je op onderstaande foto’s ziet is P. mijn buurmeisje ook helemaal fan van haar…

Daar wordt elk meisje toch helemaal happy van! Het patroon om Fay te haken is vanaf nu verkrijgbaar in mijn shop. Klik HIER om daar naar toe te gaan. Nu we weer richtig de zomer gaan is ze de ultieme knuffel van vele meisjes en ik zou zeggen allemaal aan de flamingo, want ook grote meisjes hebben een zwak voor de Flamingo. En zoals de kaart van mijn zus (Photogeniki) zegt: Don’t forget to flamingo :)

Happy zaterdag!

Liefs Lisanne

31 reacties op “Fay de Flamingo..!!!”

 1. Mirte schreef:

  Wat gaaaaf is ie! Ben helemaal verbaasd; jij en roze?? Heel mooi ontwerp Lisanne!

 2. Heleen schreef:

  Wat een geweldige foto’s van deze cutest flamingo ever Lisanne!! Yeay!! x Heleen

 3. Suzanne schreef:

  Oh echt, wat weer een geweldig haakwerkje! En met patroon, wie weet waag ik me er binnenkort wel aan!

 4. Shirley schreef:

  Harstikke leuk Lisanne!
  Voor jou ook een super fijn weekend :))

  Groetjes, Shirley :)

 5. Jeanette Renting schreef:

  Mooi ontwerp en mooie foto’s van een prachtig kind.
  Fijn, hopelijk zonnig, weekend.

 6. Ankie schreef:

  Ha Lies, wat zijn ze leuk geworden zeg. Knap hoor dat je dit zo hebt kunnen bedenken. Groetjes, Ankie

 7. Annemiek schreef:

  Wat een cutie!!! Met welk garen heb je deze gemaakt?

 8. Verie schreef:

  Super gaaf gem(h)aakt, Lisanne! Echt geweldig!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 9. Angeline schreef:

  ordered! :-)

 10. Akkelien schreef:

  Geweldig! Super leuk patroon! Ik zag het op Instagram en moest gewoon wel weer even kijken op je website (sinds je niet meer op blogspot blogt mis ik wel eens wat…).
  De foto’s zijn ook geweldig <3
  Groetjes,
  Akkelien

 11. Renske schreef:

  Hoi Lisanne,

  Ik heb net het patroon besteld maar vraag me af welke kleuren je voor de andere flamingo hebt gebruikt:) Weet je dit toevallig nog?

  Hij is superleuk!

  • Lisanne Multem schreef:

   Nee sorry dat weet ik niet want die heb ik niet zelf gehaakt :) Het is phildar garen Coton 3 dat weet ik wel. Misschien helpt dat met zoeken. Groetjes Lisanne

 12. Linda schreef:

  Aahw echt super! Kon ik maar breien.. Echt super leuk joh!

 13. Sofia schreef:

  Hi! I’m in love with this pattern! But I Have a question, It’s this Pattern available in english? thank you so much! Happy day!

 14. Renske schreef:

  Hai!
  Ik ben met veel plezier begonnen aan dit mooie patroon, maar bij het lijf staat toer 12 er twee keer in. Zoveel 30 vasten als meerderen tot 36. Ik neem aan dat ik gewoon doortel en dan op in totaal 55 toeren? Groet, Renske

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Renske, dankjewel, het is al aangepast :) Idd gewoon doortellen, de 2e x 12 is een 13 maar verder is er niks aan de hand gelukkig! Groetjes Lisanne

 15. Priscilla schreef:

  Hoi Lisanne,

  Ik heb laatst al je patroon van Fay de Flamingo gekocht en wil er nu aan beginnen voor op de kamer van mijn komende mini-me. Ik zou alleen graag willen weten welk garen (en kleurnr’s) je hebt gebruikt voor de flamingo met het donkere lijfje en lichte kleur poten.

  Lieve groet,
  Priscilla

 16. Ilse schreef:

  Superleuk issie geworden! Ik had alleen ruim voldoende aan 1 bolletje garen voor de poten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving