Het is bijna weer zover…Koningsdag staat voor de deur en helaas voorspelt het weer niet veel goeds dit jaar. Maar gezellig zal het toch wel worden!!

Zelf had ik dit jaar helaas geen tijd om een echt oranje patroontje te haken. Maar voorgaande jaren deed ik dat natuurlijk wel en HIER vind je alle gratis oranje patronen terug.

De patronen van de toffe oranje haaksels op bovenstaande foto vind je HIER op de Craft Kitchen site. Ik vind ze zelf echt heel erg leuk :) en je hebt ze binnen een half uurtje gehaakt.

En dit armbandje won ik bij Vestywo, hoe leuk is dat!! Kan ik er in ieder geval stylisch uitzien op Koningsdag 2016..! :) Meer info over het armbandje vind je op haar blog. Zijn jullie nog aan het haken voor deze oranje traditie? Of heb je nog iets van voorgaande jaren klaar liggen?

Ik ben zeer nieuwsgierig, ik ga in ieder geval de ontbijtkoekjes van vorig jaar weer tevoorschijn halen!

Fijne maandag!

Liefs Lisanne

5 reacties op “Koningsdag 2016..!!”

  1. Arja schreef:

    Geen kroontjes in het rond maar platte kroontjes voor op een speldje of waar dan ook, vele mogelijkheden en heb er aardig wat van gehaakt :-)
    Fijne Koningsdag.

  2. Marie-Claire schreef:

    Heel mooi voor koningsdag groetjes Marie-Claire

  3. Silvia schreef:

    Ik heb ook een patroon van een plat kroontje. Maar ben op dit moment druk bezig met een markt tas, deze wil ik heel graag af hebben. Maar ben blij met de patroontjes, wie weet voor volgend jaar. Of een ander doel!

  4. Verie schreef:

    Super leuk deze blogpost! Fijn dat je het pakketje binnen hebt voor koningsdag, zelf ben ik wat laat met reageren. Maar op de 1 of andere manier kan ik je nog steeds niet volgen, dus kijk ik zo nu en dan ff om het hoekje. De strik en het kroontje vind ik leuk..maybe voor volgend jaar maar eens maken.

    Lieve-Groetjes;
    Verie

    PS. Mijn blog naam is alleen VestYwo, niet VestIEwo, geeft niet hoor ;)! :)

    • Lisanne Multem schreef:

      Ja helemaal blij mee! Je kunt me volgen via Bloglovin :) en je naam heb ik meteen veranderd, ik was in de war met je echte naam. Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving