fbpx


Uitslag give-away …Aztec print deken!

Yeah..!! Het is zover, tijd om de winnaar van de 14 bollen wol voor de Aztec deken bekend te maken :) Er kwamen onvoorstelbaar veel reacties binnen, maar liefst 263 en ik heb ze uiteraard allemaal gelezen maar ik kon natuurlijk niet kiezen. Maar met dank aan de number generator is er toch een winnaar uitgekomen:

Nandi gefeliciteerd..!!! Jij wint het garen om de deken mee te maken! Mail me je adres en de bollen komen z.s.m. je kant op. Uiteraard hou ik me aanbevolen voor foto’s van jouw deken en hoop ik dat je heel veel haakplezier zult hebben de komende weken! Maar ook de rest wens ik heel veel plezier met het haken van de CAL!!

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, het was weer een genot om alle reacties te lezen. Binnenkort uiteraard weer een nieuwe give-away. Owja en de nieuwe La Maison Victor ligt in de winkel met maar liefst drie van mijn patronen erin (waaronder het begin van de deken) :) Mocht je nieuwsgierig zijn, je vindt hem bij de boekhandels, AKO, Bruna en Primera en ook bij een aantal supermarkten.
Fijne dinsdag allemaal!

Liefs Lisanne  

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Nandi

  |

  WAUW! Super gaaf!!! Ik ben er heel erg blij mee! Thanks lieve Lisanne! De deken zal hier super gaan staan! XO

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!!! Gefeliciteerd!! Have fun met de bollen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  Haha dacht ik toch in een flits dat mijn naam daar stond. Helaas, maar Nandi van harte gefeliciteerd met deze superprijs!! Je deken wordt vast prachtig!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ah jammer je naam lijkt er idd heel erg op! Tot een volgende give-away!

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Gefeliciteerd, Nandi. Jij kan met deze mooie bollen meteen aan de slag met de CAL van Lisanne.

  Groetjes, Margaret

  Reply

Laat een reactie achter