fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
30 april 2016

Vlaggenlijn haken..!

Deze te gekke slinger kreeg ik van mijn lieve Instagram vriendin Miriam Catshoek, zij haakte hem helemaal in “mijn/onze” favoriete kleuren en zelfs met een toefje goud om hem af te maken. Gaaf he!!

Deze te gekke slinger kreeg ik van mijn lieve Instagram vriendin Miriam Catshoek, zij haakte hem helemaal in “mijn/onze” favoriete kleuren en zelfs met een toefje goud om hem af te maken. Gaaf he!!

Je kunt hem heel simpel zelf ook maken. Je haakt gewoon een aantal granny squares (niet te groot) en die verbind je later met een lossen ketting tot een slinger. Kies verschillende kleuren katoen om je eigen unieke slinger te maken.

Miriam haakte daarna op de lossen ketting ook nog een toer vasten en dat staat lekker stoer! Staat toch super gezellig zo deze slinger!! Hieronder vind je het haakschema voor een granny square, deze mooie tekening vond ik bij Knottenwol op de site.

Ik zeg: leef je uit met je restjes katoen en vier daarna een feestje :) Wat dacht je van een leuke gezellige slinger voor in de tuin, als het straks echt lekker weer wordt. Ik kan niet wachten! Je hangt deze slinger niet alleen zelf op, je hebt hem ook nog eens zelf gemaakt! En @Miriam, nogmaals bedankt lieverd! De 14e gaan we hem weer ophangen in Echtstudio :) en maken we er een knalfuif van.Fijne zaterdag!Liefs Lisanne

 

8 reacties op “Vlaggenlijn haken..!”

 1. Inge schreef:

  Wat gezellig, zo’n slinger!!

 2. Liza schreef:

  Helemaal leuk!
  X

 3. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Eenvoudig … en zooooo mooi!
  Boffen zo’n lief cadeau.

 4. […] Wil jij ook zo’n deken haken, maar weet je nog niet hoe je een granny square haakt? Kijk dan HIER even naar het haakschema. Hebben jullie ook wel eens behoefte aan zo’n simpel haak maar door […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving