fbpx


April 2016..!

April doet wat hij wil..! Nou dat hebben we gemerkt ook hihi, er was zon, maar ook heel veel regen, hagel en zelfs wat sneeuw :) Op het gebied van haken en breien was het ook een lekker drukke maand. Zo ging mijn boek naar de drukker en dat is me toch een fijn gevoel na al die maanden hard werken :) Was ik lekker bezig met stippen in huis en maakte ik eindelijk weer wat nieuwe projecten. Ik heb namelijk ook maanden gehaakt aan de ingehaakte deken voor de CAL van La Maison Victor. Hij is super gaaf geworden natuurlijk en ik ben er super blij mee, maar het was me wel even een klusje :) Lees hier meer over die bijzondere deken, je kunt natuurlijk ook nog mee haken met de CAL! Hieronder zie je al een aantal foto’s om een beeld te krijgen van hoe hij is geworden, het totaal plaatje van de deken blijf nog even geheim… Daarnaast maakt ik vele kleine projectjes tussendoor, want ik moet wel wat afwisseling hebben :) Zo kan ik ook niet 4 x hetzelfde haken haha. Ik moet steeds iets nieuws verzinnen, dat maakt deze hobby zo leuk voor  mij. Owja, wat ik ook nog had deze maand, is een hele toffe fotoshoot bij een bloemist, waarbij ik de meest mooie boeketten mocht fotograferen! Volgende week maandag vind je hier het eerste boeket online met tips en tricks om de mooiste boeketten zelf in huis te halen. En nu begint hij dan…de maand MEI! De maand waarin mijn boek verschijnt…de maand waarin het feestje op 14 mei dan eindelijk losbarst! Dat ik met al mijn haakvriendinnen ga genieten van een spetterende middag vol wol, boeken en andere fijne spullen :)  Maar het meest belangrijke van die middag is natuurlijk wel het gezellig kletsen met andere haakgekkies :) Ik hoop dat ik je daar mag ontmoeten…en dat mei een schitterende maand wordt voor ons allemaal! Fijne maandag en een hele fijne maand mei! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Ik vind de kleuren die jij altijd gebruikt zo mooi!!! Dat kun je nu zo goed terug zien bij zo’n overzicht!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   DANKjewel! zo leuk om te horen!! Liefs lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ladycrochet

  |

  Zeker een spannende maand! Ik ben benieuwd naar het resultaat van al jouw harde werk.

  Reply

 • Avatar

  christa scheringa

  |

  prachtige plaatjes zou ook zo in een boek kunnen haha
  echt aftellen nu wij hebben hem al besteld…..:D

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   He das wel een goed idee ja hahaha een boek voor mezelf :)

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne!

  Mei wordt jouw maand en ik verheug me al op de 14e! Ben super benieuwd naar je boek en naar het
  feestje dat je georganiseerd hebt. Ik ben nu af aan het tellen…. komende week nog even “dubbel” werken en dan keert voor mij gelukkig ook de rust een beetje terug.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  April was mooi en mei wordt ook prachtig! Heb er zin in! x

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het begint in ieder geval al met een heerlijk zonnetje en mijn eigen boek!! Mei bring it on :)) XX

   Reply

Laat een reactie achter